Janus Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 http://www.interlumen.com/images/halogeny_samochodowe/BAY9S_AMBER_HALOGEN.gif Gdzie dostanę i za ile taką żarówkę, 12v 21W. Potrzebna do kierunkowskazu, na allegro 15zł za jedną? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie ☺ Ostatnio kupowałem w norauto żarówkę to chyba cena była zbliżona ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Na Wrocławskiej, praktycznie na przeciwko "Metro" no może trochę po prawo jest sklep z różnistymi żarówkami, podobno tam mają. Kiedyś też potrzebowałem to wszyscy mnie tam odsyłali, ale sklep był zamknięty (mieli urlop) i przerzuciłem sie na led'y Edytowane 11 Stycznia 2016 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) no tak tylko 15zł +13zł za przesyłkę to troszkę dużo i to jedna aukcja jaką znalazłem. Myślałem że taniej się coś wyrwie w Łodzi Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Janus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Podjedź przy okazji do Tulipana na Piłsudskiego tam jest elektryczny przy kasach Auchanu . Zajrzyj na Rzgowska koło placu Reymonta, oraz do ich drugiego sklepu na Zarze-wskiej dosłownie 100 metrów od Rzgowskiej oba to sklepy elektroniczne może tam coś pomogą lub doradzą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Na Wrocławskiej mają na przeciw Metro 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 jak byś potrzebował białą to moge mieć ale pomarańczowych nie mam 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Dzięki, ale mam białe szkiełka kierunków i tylko pomarańczowa mnie ratuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi