Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem Mariusz, mieszkam w Piotrkowie Tryb. od 25 lat nie siedziałem na moto ale czas to zmienić :smile: Jestem tutaj bo forum to skarbnica wiedzy a jej nigdy nie za dużo ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Witamy na forum :smile:

Opublikowano

Witamy ;-)

Opublikowano

Cześć, Łódź - Piotrków to chwila moment na moto. 

W Piotrkowie działa MMP (Młodzi Motocykliści Piotrków) aktywni YouTube'rzy Dajczu MotoVlog i Kangur MotoVlog także możesz na YT sobie pooglądać jak latają w Twoich okolicach. Pozdrawiam

Opublikowano

W Piotrkowie działa MMP (Młodzi Motocykliści Piotrków) aktywni YouTube'rzy Dajczu MotoVlog i Kangur MotoVlog także możesz na YT sobie pooglądać jak latają w Twoich okolicach. Pozdrawiam

Z ciekawością lookne :smile:

Opublikowano

Witaj

Opublikowano (edytowane)

ooo..fajnie, ja też sprawdzę :smile: zawsze to połowa drogi i na spoty szybciej można zajrzeć :)chociaz...kuuurde...tam jest napisane "Młodzi.." odpada- nie łapię się :sad2::biggrin:

Edytowane przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji)

thumb_flm_1455103615__pobrany_plik.jpg

Opublikowano

Powitać :smile:

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Powitać,z Piotrkowa polecam BlackHole Garage też fajna załoga. :biggrin:

Opublikowano

Czołem!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Siemano

Tutaj nie ma młody czy stary tu są wszyscy równi, bo wszyscy jesteśmy pasjonatami pozytywnie zakręconymi izakochanymi na tle motocykli ;-)

Opublikowano

Witam :smile:

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Opublikowano

thumb_flm_1430048224__siemanko.jpg

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

• 2 tygodnie później...
tajnywspółpracownik
Opublikowano

Witam!!!

Opublikowano

Witamy !!!

Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..