Julka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 No crosiak zawiodłeś nas! Kto będzie nadawał tempo? Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 mięczak hehe Hm z Olechowa nie zdążę na 14 ale pokombinuję 50/50próbuj- ja z łasku będę jechał - a to też kawałek Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Fajnie ze minie ktos na liscie podał hehe miło miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Na mnie niestety nie liczcie. Dzisiejszy trening zręcznościowy na moto przerodził się na chwilę w próbę wiernego naśladowania profesjonalnych zawodników motogymkhany. Nie byłoby w ty nic specjalnego gdybym nie miał nowych klocków z przodu . Efekt i tak jest delikatny - lewe kolano wielkości arbuza. Także - miłej wyprawy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Dario, dawno nie widziałem Twojego moto może uda mi się wpaść (75% na chwilę obecną), to sobie jeszcze raz obejrzę bo ładny taki ;)No i ktoś coś o warkoczach pisał (Julka bodajże - nie znam, będzie okazja obaczyć i ten warkocz) W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 1. Julka2. siwutek3. haser4. Aidekk5. Dario296. Banita6667. ksvisee rs508. Bulba9. lukas_01 "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 dzieki Bulba nie fair tak kogos pomijacchyba ze mnie nie chcecie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Przeciez Aidekk napisal na pierwszej stroniezeby SIĘ dopisywac. "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 ksvisee bozia rączki dała? nastepnym razem kopiujesz liste i sie dopisujesz i tyle zeby jakis porzadek byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ja odpadam niestety http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Nie chcę zapeszać, ale... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Cholera, pozazdrościć. Ala sezon dopiero się zaczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Nie chcę zapeszać, ale... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.pngco ty znowu zapeszasz?? Jacek chciał warkocz olukać to zmiękniesz jak crosiak ?? Nie spodziewałbym się po tobie.Filet coś ty tam nawywijał?? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.png Kurnia mam nadzieję że się wyliżesz -szkoda że odpadłeś. Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ej no nie robcie scen.Specjalnie sie z fabryki urywam, a z godziny na godzine coraz mniej chetnych "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 ja tam jadę- Aidekk jak go znam tez - a reszta niech siedzi w domu i wcina pączki Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 albo płacze nad akumulatorem Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ale ze co ? Nie daje sie naladowac ?Czy nawet nie probowalas ? "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 naładowałam, ale już stracił moc - chyba zakończył życie :/ Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 [*] "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 naładowałam, ale już stracił moc - chyba zakończył życie :/Cały dzień jest, kupić nowy i jechać! Ja wczoraj tak pięknie łańcuch wyczyściłem na błysk, dziś kończę o 13;00, smaruję i wio!Wypisałem wszystkich co się deklarowali i obecny status:1. Julka (problem z aku, oby pojechała!)2. siwutek3. haser4. Aidekk5. Dario29 (odpadł dziad... może jeszcze zmieni zdanie!)6. Banita666 (może się spóźnić - jak coś poczekamy te 15 min!)7. ksvisee rs508. Bulba9. lukas_0110. jaquzie (75%)11. Crosiak (odpadł z powodu imprezy)Tak czy inaczej jest nas 7 w wersji ubogiej i 9 jak wszyscy dadzą rady. Moim zdaniem można jechać. Niech płaczą Ci co nie pojadą Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Pamietajcie o aparatach.Mnie jakis Altzheimer rano go schowal "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Jestem na etapie ładowania i tak już słabych akumulatorków... miejmy nadzieję, że są w lepszym stanie niż Aku Julki Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ja mam nadzieje ze zdąże mam wymiane napedu na 12.30 hehe i lożysk w kole wczesniej kurier nie da rady mam nadzieje ze go zmontuje w godz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Kozystajac z okazji mam mala prosbe.Czy ktos z w/w listy, jest w posiadaniu ladowarki samochodewej USB pod zapalniczketakiej krotkiej, jak najmniej wystajacej z gniazda ?Musze cos stestowac. "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Kozystajac z okazji mam mala prosbe.Czy ktos z w/w listy, jest w posiadaniu ladowarki samochodewej USB pod zapalniczketakiej krotkiej, jak najmniej wystajacej z gniazda ?Musze cos stestowac.ja mam do motoroli - ona trochę wystaje ale możne ci się nada,Jula najwyżej będziem cię pchali- obiecuję że będę się 3mał z tyłu by w każdej chwili udzielić pomocy Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi