Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No crosiak zawiodłeś nas! Kto będzie nadawał tempo? ;)

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

mięczak hehe

Hm z Olechowa nie zdążę na 14 ale pokombinuję 50/50

próbuj- ja z łasku będę jechał - a to też kawałek

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Opublikowano

Fajnie ze minie ktos na liscie podał hehe miło miło

Opublikowano

Na mnie niestety nie liczcie. Dzisiejszy trening zręcznościowy na moto przerodził się na chwilę w próbę wiernego naśladowania profesjonalnych zawodników motogymkhany. Nie byłoby w ty nic specjalnego gdybym nie miał nowych klocków z przodu :smile:. Efekt i tak jest delikatny - lewe kolano wielkości arbuza. Także - miłej wyprawy. Pozdro

Opublikowano

Dario, dawno nie widziałem Twojego moto ;) może uda mi się wpaść (75% na chwilę obecną), to sobie jeszcze raz obejrzę bo ładny taki ;)No i ktoś coś o warkoczach pisał (Julka bodajże - nie znam, będzie okazja obaczyć i ten warkocz) :riding:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

1. Julka2. siwutek3. haser4. Aidekk5. Dario296. Banita6667. ksvisee rs508. Bulba9. lukas_01

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

dzieki Bulba nie fair tak kogos pomijacchyba ze mnie nie chcecie!! -_-

Opublikowano

Przeciez Aidekk napisal na pierwszej stroniezeby SIĘ dopisywac.

Opublikowano

ksvisee bozia rączki dała? nastepnym razem kopiujesz liste i sie dopisujesz i tyle zeby jakis porzadek byl

Opublikowano

Cholera, pozazdrościć. Ala sezon dopiero się zaczyna.

Opublikowano

Nie chcę zapeszać, ale... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png

co ty znowu zapeszasz?? Jacek chciał warkocz olukać to zmiękniesz jak crosiak ?? Nie spodziewałbym się po tobie.Filet coś ty tam nawywijał?? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.png Kurnia mam nadzieję że się wyliżesz -szkoda że odpadłeś.

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Opublikowano

Ej no nie robcie scen.Specjalnie sie z fabryki urywam, a z godziny na godzine coraz mniej chetnych :sad2:

Opublikowano

ja tam jadę- Aidekk jak go znam tez - a reszta niech siedzi w domu i wcina pączki

Opublikowano

albo płacze nad akumulatorem ;)

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ale ze co ? Nie daje sie naladowac ?Czy nawet nie probowalas ?

Opublikowano

naładowałam, ale już stracił moc - chyba zakończył życie :/

Opublikowano

[*] ;)

Opublikowano

naładowałam, ale już stracił moc - chyba zakończył życie :/

Cały dzień jest, kupić nowy i jechać! Ja wczoraj tak pięknie łańcuch wyczyściłem na błysk, dziś kończę o 13;00, smaruję i wio!Wypisałem wszystkich co się deklarowali i obecny status:1. Julka (problem z aku, oby pojechała!)2. siwutek3. haser4. Aidekk5. Dario29 (odpadł dziad... może jeszcze zmieni zdanie!)6. Banita666 (może się spóźnić - jak coś poczekamy te 15 min!)7. ksvisee rs508. Bulba9. lukas_0110. jaquzie (75%)11. Crosiak (odpadł z powodu imprezy)Tak czy inaczej jest nas 7 w wersji ubogiej i 9 jak wszyscy dadzą rady. Moim zdaniem można jechać. Niech płaczą Ci co nie pojadą :P

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Pamietajcie o aparatach.Mnie jakis Altzheimer rano go schowal :sad2:

Opublikowano

Jestem na etapie ładowania i tak już słabych akumulatorków... miejmy nadzieję, że są w lepszym stanie niż Aku Julki :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Ja mam nadzieje ze zdąże mam wymiane napedu na 12.30 hehe i lożysk w kole wczesniej kurier nie da rady mam nadzieje ze go zmontuje w godz

Opublikowano

Kozystajac z okazji mam mala prosbe.Czy ktos z w/w listy, jest w posiadaniu ladowarki samochodewej USB pod zapalniczketakiej krotkiej, jak najmniej wystajacej z gniazda ?Musze cos stestowac.

Opublikowano

Kozystajac z okazji mam mala prosbe.Czy ktos z w/w listy, jest w posiadaniu ladowarki samochodewej USB pod zapalniczketakiej krotkiej, jak najmniej wystajacej z gniazda ?Musze cos stestowac.

ja mam do motoroli - ona trochę wystaje ale możne ci się nada,Jula najwyżej będziem cię pchali- obiecuję że będę się 3mał z tyłu :smile: by w każdej chwili udzielić pomocy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...