LoneRider Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 ja tez pracuje na szczescie w pierdziochu nie mam gpsato jak??co do godziny i osób?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 1. Julka2. siwutek3. haser4. Aidekk5. Dario296. Banita6667. Crosiaktak wyglądała ostatnia lista osób, ale nie wiem na ile jest aktualna. Zresztą na pewno wszystko się okaże na miejscu zbiórki Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Siwutek, chyba Cię zatrudnię w roli rzecznika spoko-ile płacisz?? Dużo rzeczy w gratisie - no i raz na miech jeden pełny zbiornik wachy - może być?? Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ustal zakres obowiązków to się zastanowię Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 reprezentowanie nie aktualne-odniosłem wrażenie że zrezygnowałaś na shoutboxie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif , a co do wypadu-moja propo, jedziesz ze mną na winkle, a jak zostanie czasu ja pojadę z wami, jeśli bym nie mógł tak długo latać to wrócisz sobie polatać z chłopakami a ja zostanę w domu [oczywiście łask-widawa] Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 ja bede napewno hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Tak było poprzednim razem na BP i tak zróbmy teraz. Skoro ja mogłem robotę o 3 godz przełożyć to każdy komu zależy zorganizuje sobie czas i pojedziemy wielką grupą GODZINA: 14;00 MIEJSCE: Parking koło Ronda na Zgierz (Castorama, czy Ikea, nie wiem co tam jest, ale tak jak zdjęcie bulby i wcześniej moje), szczegóły na fotce: http://screencast.com/t/ISWUMAg1 Lista mam nadzieję aktualna, 7-8 motongów liczę że będzie bo jak nie to wam te warkocze pourywam! Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Co ja z Wami mam.... :)No dobra prosze mnie dopisac.Ublagalem szefa, jade.A to tylko dlatego, ze sam porusza sie na 2oo "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Bulba szef może jechać z nami ! Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ja zobacze dopiero jutro czy dam rade bo taka sytuacja wyszla ze poprostu nie wiem czy bede mogl Ej a robimy jak cos grupe szybsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Obecny stan ludzi:1. Julka2. siwutek3. haser4. Aidekk5. Dario296. Banita6667. Crosiak8. BulbaKtoś jeszcze? Crosiak nie ma że nie mogę, dasz rade i bądź Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Aidekk: Szef z Lublina crosiak: Chcesz i tak juz mala grupe dzielic na jeszcze mniejsze ? "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Uważam, że i tak się podzielimy jak ostatnio w drodze do Kruszowa, bo w piątki na każdej wylotówce z Łodzi będzie spory tłok. Trzeba ustalić miejsce na przystanek i się będziemy doganiać. Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Polecam na pierwszy ewentualny przystanek McDonald w ZgierzuDrugi pod wiaduktem A2 Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ja tym razem obstawiam tyły - kompletnie nie znam tamtych okolic Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jak bedziemy robic przystanki co 3 kilometryto siwutek w zyciu na 16 nie wroci do chaty "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Może ustalimy to wszystko na miejscu, bo na razie to sobie możemy pogadać, a i tak nie wiadomo jaka będzie pogoda, ile będzie dokładnie osób, na jakich sprzętach i ile będą miały czasu. Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ja też trasy nie znam ale już dobrze oblookałem na google maps i mam na telefonie w razie czego całą trase wczytaną w trybie offline - będzie dobrze. Do piątku to nawet ślepa kura dojedzie, jedzie się jak na Zgierz i później odbija w 702 za McDonalds i tyle ;)Później cały czas 702 aż za piątek, dopiero na Oporów się zaczynają schody ale myślę jak mapa jest to jest git Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 To gdzie konkretnie zbiórka i o której ? You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Piatek godzina 14:00 http://www.zumi.pl/,%A3%F3d%BC_,,19.4355467,51.8164546,3,1a,namapie.html "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jak dam radę to i ja się zabiorę :)Z tym że którędy będziecie jechać, jak przez Pabianice to super spotkamy się po drodze :)Dajcie znać :riding:Hmm właśnie wrzuciłem trasę w zumi...Pewnie jedziecie przez Rąbień - Lutomierski...Trudno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 ja 50% ze będę ale się postaram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Hm z Olechowa nie zdążę na 14 ale pokombinuję 50/50 You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_01 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 jak można to i ja się dołączę ostatnia wycieczka była ok więc może i teraz się uda :)1. Julka2. siwutek3. haser4. Aidekk5. Dario296. Banita6667. Crosiak8. Bulba9. lukas_01do zobaczenia o 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Wypisuje sie prosze panstwa niestety ;( Szykuje sie dzisiaj calonocne picie wiec odpadam ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi