Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tez pracuje na szczescie w pierdziochu nie mam gpsato jak??co do godziny i osób??

Opublikowano

1. Julka2. siwutek3. haser4. Aidekk5. Dario296. Banita6667. Crosiak

tak wyglądała ostatnia lista osób, ale nie wiem na ile jest aktualna. Zresztą na pewno wszystko się okaże na miejscu zbiórki :smile:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Siwutek, chyba Cię zatrudnię w roli rzecznika :P

spoko-ile płacisz?? Dużo rzeczy w gratisie - no i raz na miech jeden pełny zbiornik wachy - :riding: może być??

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Opublikowano

Ustal zakres obowiązków to się zastanowię ;)

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

reprezentowanie nie aktualne-odniosłem wrażenie że zrezygnowałaś na shoutboxie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif ,

a co do wypadu-moja propo, jedziesz ze mną na winkle, a jak zostanie czasu ja pojadę z wami, jeśli bym nie mógł tak długo latać to wrócisz sobie polatać z chłopakami a ja zostanę w domu [oczywiście łask-widawa]

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Opublikowano

ja bede napewno hehe

Opublikowano

Tak było poprzednim razem na BP i tak zróbmy teraz. Skoro ja mogłem robotę o 3 godz przełożyć to każdy komu zależy zorganizuje sobie czas i pojedziemy wielką grupą ;)

GODZINA: 14;00

MIEJSCE: Parking koło Ronda na Zgierz (Castorama, czy Ikea, nie wiem co tam jest, ale tak jak zdjęcie bulby i wcześniej moje), szczegóły na fotce:

http://screencast.com/t/ISWUMAg1

Lista mam nadzieję aktualna, 7-8 motongów liczę że będzie bo jak nie to wam te warkocze pourywam!

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Co ja z Wami mam.... :)No dobra prosze mnie dopisac.Ublagalem szefa, jade.A to tylko dlatego, ze sam porusza sie na 2oo :smile:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Bulba szef może jechać z nami :biggrin:!

Opublikowano

Ja zobacze dopiero jutro czy dam rade bo taka sytuacja wyszla ze poprostu nie wiem czy bede mogl ;) Ej a robimy jak cos grupe szybsza?:smile:

Opublikowano

Obecny stan ludzi:1. Julka2. siwutek3. haser4. Aidekk5. Dario296. Banita6667. Crosiak8. BulbaKtoś jeszcze? Crosiak nie ma że nie mogę, dasz rade i bądź :smile:

Opublikowano

Aidekk: Szef z Lublina :smile:

crosiak: Chcesz i tak juz mala grupe dzielic na jeszcze mniejsze ?

Opublikowano

Uważam, że i tak się podzielimy jak ostatnio w drodze do Kruszowa, bo w piątki na każdej wylotówce z Łodzi będzie spory tłok. Trzeba ustalić miejsce na przystanek i się będziemy doganiać.

Opublikowano

Polecam na pierwszy ewentualny przystanek McDonald w ZgierzuDrugi pod wiaduktem A2

Opublikowano

Ja tym razem obstawiam tyły - kompletnie nie znam tamtych okolic ;)

Opublikowano

Jak bedziemy robic przystanki co 3 kilometryto siwutek w zyciu na 16 nie wroci do chaty ;)

Opublikowano

Może ustalimy to wszystko na miejscu, bo na razie to sobie możemy pogadać, a i tak nie wiadomo jaka będzie pogoda, ile będzie dokładnie osób, na jakich sprzętach i ile będą miały czasu.

Opublikowano

Ja też trasy nie znam ale już dobrze oblookałem na google maps i mam na telefonie w razie czego całą trase wczytaną w trybie offline - będzie dobrze. Do piątku to nawet ślepa kura dojedzie, jedzie się jak na Zgierz i później odbija w 702 za McDonalds i tyle ;)Później cały czas 702 aż za piątek, dopiero na Oporów się zaczynają schody ale myślę jak mapa jest to jest git :P

Opublikowano

To gdzie konkretnie zbiórka i o której ?

You don' t know the power of the dark side

Opublikowano

Jak dam radę to i ja się zabiorę :)Z tym że którędy będziecie jechać, jak przez Pabianice to super spotkamy się po drodze :)Dajcie znać :riding:Hmm właśnie wrzuciłem trasę w zumi...Pewnie jedziecie przez Rąbień - Lutomierski...Trudno... :sad2:

Opublikowano

ja 50% ze będę ale się postaram.

Opublikowano

Hm z Olechowa nie zdążę na 14 ale pokombinuję 50/50

You don' t know the power of the dark side

Opublikowano

jak można to i ja się dołączę :smile: ostatnia wycieczka była ok więc może i teraz się uda :)1. Julka2. siwutek3. haser4. Aidekk5. Dario296. Banita6667. Crosiak8. Bulba9. lukas_01do zobaczenia o 14 :smile:

Opublikowano

Wypisuje sie prosze panstwa niestety ;( Szykuje sie dzisiaj calonocne picie wiec odpadam ;(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...