Aidekk Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 A 50 mogą jechac ja w piątek bym moze i poleciał ale nie wiem gdzie startNie wiem czy nadążysz bo ja ostatnio moją 250tka bym się zgubił. Przelotowa jest koło 80-100 a momentami więcej no ale jak uważasz :)Trasę masz wyżej, najwyżej dojedziesz do Piątku.Skoro na Zgierz lecimy to proponuję zbiórkę na Castoramie koło ronda na Zgierskiej, tutaj:http://screencast.com/t/7G1S1f8MKIPotwierdźcie proszę jeszcze raz swoją obecność i pytajcie znajomych. Im nas więcej tym weselej! Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 To w koncu o ktorej zbiorka ? http://www.zumi.pl/,%A3%F3d%BC_,,19.4355467,51.8164546,3,1a,namapie.html "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 v-max 138km/h z górkija potwierdzam jeszcze godzinka mnie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 nie to żebym cię zniechęcał ale cała podróż na V-max to może być wyzwanie Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 nawet jak doja 20 min pózniej to nie wstyd przelotowa podobno 80-100 :riding:dojadechyba nie wymieknecodziennie po 200km robie nim !!jednym slowem pracuje na nima jak cos to biore linke i mnie pociągniecie a w pt bede juz miał nowy napędnapiszcie godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 godzina jak widzisz cały czas się ustala Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 widze widze mam nadzieje ze do pt sie ustali ja mysle ze 14-15 bylo by ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja swojego warkocza nie udostępniam jak coś Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja swojego warkocza nie udostępniam jak coś ty to otwarta na nowe doświadczenia - hehe - z zającem się ścigałaś a koledze pomóc nie chcesz http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 zając nie miał szans a doświadczenie z warkoczem już nie jest takie nowe Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 no fakt - już był jeden co się wieszał na warkoczu hehe- ale że zająca odsadziłaś to nie wierzę -przyznaj się że powąchałaś smrodek z futrzanych łapek :lol:masz jakieś propo co do godziny?? Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Tym razem wszystko mi jedno Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 no przekabacaj na 14 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 nie martw sie dam jakos rade i dopierdze na miejsce sam bez warkoczyka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif zreszta ja wstydliwy jestem i bym nawet cie o to nie poprosil http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif jak cos to mnie Julka na plecaczek ok?? a nie lepiej 15?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Kurza du*a, tyram do 16 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Planujecie jakos dluzej zamarudzic w tym Piatku ? "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 o 16stej muszę być z powrotem bo mnie kobita zostawi z 2 dzieci nie daj boże - hehehechyba że zgodzi się młodzieńca zawieźć na zajęcia - ale drugi chory więc może być problem -hmm 1 Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 ja tak o zmroku za bardzo nie dam rady bo swiatelka mam kiepskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 jakbyś za plecak robił to światło ci nie potrzebne- ale Jula cię nie weźmie- pół forum się jej na kanapę pchało ale ona nie wzruszona - hehe Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 ale przepraszam ja se nie pcham zeby nie bylo. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif wstydliwy jestem . To taka skromna propozycja byla !! bede musial dopierdziec http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 ty już nie wyrywaj na wstydziocha hehe nakłaniaj ich na tą 14stą Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 jasne jasne najlepiej na 14 bo zanim dojade i wrócę to sobota bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 to wyjedź o 8.00 rano a my cię dogonimy - hihi, tyle że namawiaj ich na tę 14stą Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Siwutek, chyba Cię zatrudnię w roli rzecznika Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 jak na 8 wyjade to na 14:30 dojade to wy musicie o 14 pod casto sie umówic14 nie ma bataA ile osób jedzie tylko Julka Siwutek i jaaa??2x 600 i jeden pierdzioch hehehe razem mamy 1270cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 No wiesz, godzina wypadu raczej srednio sprzyja ludowi pracujacemu "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi