Janusz 76 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam, chciałbym zakupić motocykl typu NAKED, bardzo zainteresował mnie SUZUKI BANDIT 1200 z 2002 roku z przebiegiem 40 tys km ( serwisowany ) na co mam zwrócić uwagę przed zakupem ? Będzie to mój pierwszy motocykl po długiej przerwie ( 20 lat ) wiem , że wiele osób pewnie mi odradzi z uwagi na długą przerwę ale jestem tym modelem zachwycony i po prostu muszę go mieć. Czekam na wasze porady za pomoc z góry serdecznie wszystkim bardzo dziękuję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 1. Założyłeś wątek w złym dziale - przeniosłem go w odpowiednie miejsce... 2. Czy dysponujesz linkiem do aukcji, posiadasz fotki, znasz handlarza lub prywaciarza, który sprzedaje ten egzemplarz, o którym piszesz? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz 76 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam, jest to prywatna osoba zakupiła motocykl w ubiegłym roku z Belgii od pierwszego właściciela ma dokumenty potwierdzające, że motocykl był serwisowany. Sprzedaje go z powodu wyjazdu do Wielkiej Brytanii i braku możliwości garażowania obecnie stoi u jego kolegi w.piwnicy pod domem. W najbliższą sobotę jadę po niego jeżeli jest taki jak mówi i oględziny to potwierdza będę bardzo szczęśliwy ☺ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Janusz jeśli nie masz zdjęcia lub linku do ogłoszenia to nie wiele możemy pomóc w ocenie tego modelu. Najlepiej zabierz ze sobą mechanika (od motocykli a nie od maszyn tokarskich) który wesprze Cię w ocenie. Jeśli nie masz nikogo takiego to weź chociaż kumpla, najlepiej takiego który nie jest zapaleńcem i będzie chłodnym okiem patrzył i Cie trochę studził. Możesz też zadzwonić do warsztatów motocyklowych i spytać ile kosztowała by taka ocena z podróżą. Sporo firm znajdziesz na naszym forum. Na YT jest wiele filmów, które możesz potraktować jako instruktażowe przy zakupie, poniżej link: https://www.youtube.com/results?search_query=ocena+motocykla+przed+zakupem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 witaj moge z tb podjechac sam mam bandita i ocenie jego stan znam te modele na wylot 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz 76 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dziękuję za pomoc ale już zakupiony sprzęcik mam nadzieje , że nie wtopiłem pieniędzy hihi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zapodaj do działu "nasze motocykle". Zobaczymy co zakupiłeś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz 76 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 witam, jutro wyślę kilka fotek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi