Janusz 76 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam, chciałbym zakupić motocykl typu NAKED, bardzo zainteresował mnie SUZUKI BANDIT 1200 z 2002 roku z przebiegiem 40 tys km ( serwisowany ) na co mam zwrócić uwagę przed zakupem ? Będzie to mój pierwszy motocykl po długiej przerwie ( 20 lat ) wiem , że wiele osób pewnie mi odradzi z uwagi na długą przerwę ale jestem tym modelem zachwycony i po prostu muszę go mieć. Czekam na wasze porady za pomoc z góry serdecznie wszystkim bardzo dziękuję. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 1. Założyłeś wątek w złym dziale - przeniosłem go w odpowiednie miejsce... 2. Czy dysponujesz linkiem do aukcji, posiadasz fotki, znasz handlarza lub prywaciarza, który sprzedaje ten egzemplarz, o którym piszesz? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Janusz 76 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam, jest to prywatna osoba zakupiła motocykl w ubiegłym roku z Belgii od pierwszego właściciela ma dokumenty potwierdzające, że motocykl był serwisowany. Sprzedaje go z powodu wyjazdu do Wielkiej Brytanii i braku możliwości garażowania obecnie stoi u jego kolegi w.piwnicy pod domem. W najbliższą sobotę jadę po niego jeżeli jest taki jak mówi i oględziny to potwierdza będę bardzo szczęśliwy ☺ 0 Cytuj
PIT Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 Janusz jeśli nie masz zdjęcia lub linku do ogłoszenia to nie wiele możemy pomóc w ocenie tego modelu. Najlepiej zabierz ze sobą mechanika (od motocykli a nie od maszyn tokarskich) który wesprze Cię w ocenie. Jeśli nie masz nikogo takiego to weź chociaż kumpla, najlepiej takiego który nie jest zapaleńcem i będzie chłodnym okiem patrzył i Cie trochę studził. Możesz też zadzwonić do warsztatów motocyklowych i spytać ile kosztowała by taka ocena z podróżą. Sporo firm znajdziesz na naszym forum. Na YT jest wiele filmów, które możesz potraktować jako instruktażowe przy zakupie, poniżej link: https://www.youtube.com/results?search_query=ocena+motocykla+przed+zakupem 0 Cytuj
Mechanik Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 witaj moge z tb podjechac sam mam bandita i ocenie jego stan znam te modele na wylot 0 Cytuj
Janusz 76 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dziękuję za pomoc ale już zakupiony sprzęcik mam nadzieje , że nie wtopiłem pieniędzy hihi 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zapodaj do działu "nasze motocykle". Zobaczymy co zakupiłeś 0 Cytuj
Janusz 76 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 witam, jutro wyślę kilka fotek 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi