Janusz 76 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 witam, mam na imię Janusz i chciałbym zakupić motocykl NAKED czy możecie mi coś doradzić? 0 Cytuj
LAFAY Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 masz cos na oku , model , marka , ile chcesz kasy przeznaczyc? jezdziles juz na czyms 0 Cytuj
Janusz 76 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Byłem już w kilku salonach i oglądałem nowe motocykle ale uwagi na skromny budżet 10000,00 pln znlazłem tylko jedyny motor , który się mieścił w tej kwocie : HYOSUNG GT 650 NAKED z 2012 r. - koreańska konstrukcja z 5 letnią gwarancją . Poza tym odbyłem kilka wycieczek do prywatnych importerów motocykli, które na miejścu daleko odbiegały od opisów znajdujących się w internecie i z tego powodu znalazłem się tutaj aby doradzić się doświadczonych użytkowiników. Znalazłem fajny motorek SUZUKI BANDIT 1200 z 2002 roku z przebiegiem 40 tys km ( serwisowany ) na co mam zwrócić uwagę przy jego zakupie ? 0 Cytuj
PIT Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cześć fajnie że wbiłeś do powitalni. Proponuję założyć nowy temat z zapytaniem w odpowiednim dziale "Warsztaty, serwisy i porady" lub "Motocykle. Nie dlatego, żebym był takim formalistą ale do "Powitalni" nie wszyscy zaglądają, a ponadto Twoje pytanie nie jest widoczne na stronie głównej jako nowy temat więc niewiele osób ma możliwość na nie trafić. Jeśli chodzi o HYOSUNG to znany i lubiany Aidekk na nim śmigał (ostatnio miał kolizję) i ogólnie był zadowolony także bym go nie przekreślał jako firmę Koreańską tyko podobno trzeba na początku wszystkie śrubki dobrze dokręcić - poważnie tak mówił . Żeby jednak pomóc Ci w analizie podsyłam kilka linków do zbliżonych tematów może znajdziesz tam odpowiedzi. http://motocykle-lodz.pl/topic/6691-motocykl-nowy-czy-używany/?p=150678 http://motocykle-lodz.pl/topic/6164-motocykl-do-10-tysięcy-pln/?p=136268 http://motocykle-lodz.pl/topic/7993-jaki-pierwszy-motocykl-moje-spostrzeżenia-i-historia/?p=175870 0 Cytuj
Janusz 76 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 dziękuję ci za podpowiedź . Pozdrawiam serdecznie 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 Powitać 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Lancet Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Bliźniak Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Nag Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 Siema Janusz no w końcu chłopie, ile można było na Ciebie czekać mam tylko nadzieję, że znajdziesz czas na to, by chwileczkę polatać.... 0 Cytuj
Emil89 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi