agaN Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam Wszystkich. Od września ubiegłego roku powiadam Hondę CBR 125. Jestem zupełnym laikiem. Przy zakupie doradzał mi bardzo dobrze zorientowany kolega, ale nie chce nadużywać Jego uprzejmości i dlatego chciałabym tez tu zaczerpnąć pewnych info. Pozdrawiam 0 Cytuj
agaN Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 Może w oczach doświadczonych kolegow i koleżanek to "słaba" maszyna ale dla mnie to spełnienie marzeń 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Czemu słaba? Najważniejsze, że czuć wiatr we włosach ☺ Pozdrawiam LWG 2 Cytuj
PIT Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cześć, jest w naszym gronie sporo 125 i śmigają z równie dużą przyjemnością. Zapraszamy na czwartkowe spoty w sezonie. 2 Cytuj
chylon Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Powitać koleżankę Honda to Honda fajna maszynka i tak jak Pit pisał zapraszamy na czwartkowe spoty i nie tylko . 2 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
agaN Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Dzięki Wszystkim, jak juz dojde do wprawy to wszelkie spoty bardzo chętnie, zresztą nie tylko Jupi! W niedziele jade "oddać miarę" na kombinezon do Częstochowy. Czy ktoś coś słyszał? Niby znajomy polecał. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez agaN (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Bliźniak Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cześć 1 Cytuj intruderpolska.pl
Archi Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam! 125 jest w sam raz na pierwszy. :-) 1 Cytuj
Lancet Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Czołem! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Piuriel Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cześć.Powiedz coś więcej o tym kombinezonie na miarę. Jakiś link adres?Tata mnie uczył jeździć na WSK125 jak miałem 10lat. Najcięższa szkoła mechaniki oraz motoryki 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Gość Erka Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cześć, przed kursem na A będę kupowała 125tkę i może właśnie taką jak masz CBRkę. Czy jesteś z niego zadowolona? W sierpniu kolega pożyczył mi na kilka dni virago 125 i do tej pory byłam zdecydowana na ten motocykl, ale zaczęłam się zastanawiać na takim jak Twój. 0 Cytuj
agaN Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cześć. Powiedz coś więcej o tym kombinezonie na miarę. Jakiś link adres? Tata mnie uczył jeździć na WSK125 jak miałem 10lat. Najcięższa szkoła mechaniki oraz motoryki kobieta bierze miarę i szyje w ciągu 2 tyg ( przynajmniej poki sezon się nie zacznie). Jade tam ze znajomą i Ona ma adres ale w niedz zaraz pi powrocie napisze co i jak Cześć, przed kursem na A będę kupowała 125tkę i może właśnie taką jak masz CBRkę. Czy jesteś z niego zadowolona? W sierpniu kolega pożyczył mi na kilka dni virago 125 i do tej pory byłam zdecydowana na ten motocykl, ale zaczęłam się zastanawiać na takim jak Twój. Póki co, jestem bardzo zadowolona, ale z pewnością zależy to tez od stanu zakupionego moto. Ja za swoja cbr trochę jeździłam ale jestem zadowolona. Mam 166 i 50 kg więc przy (127 kg) daje radę podeprzec na nodze w razie przechylenia. Jak dla początkujących idealna 0 Cytuj
PięknyMarian Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 kobieta bierze miarę i szyje w ciągu 2 tyg ( przynajmniej poki sezon się nie zacznie). Jade tam ze znajomą i Ona ma adres ale w niedz zaraz pi powrocie napisze co i jak Póki co, jestem bardzo zadowolona, ale z pewnością zależy to tez od stanu zakupionego moto. Ja za swoja cbr trochę jeździłam ale jestem zadowolona. Mam 166 i 50 kg więc przy (127 kg) daje radę podeprzec na nodze w razie przechylenia. Jak dla początkujących idealna Aga to czekamy na info o kombinezonie:) ja zakupiłam w maju tschul' a... i nie jestem niestety zadowolona:/ ale ten sezon chyba go jeszcze dotargam:) A co do 125 ki na pierwsze moto dziewczyny..- ja pożyczyłam na sezon od koleżanki i "prześmigałam" nim aż do października. Specjalnie nie chciałam kupować, chciałam się wjeździć przed prawkiem ( ale wiadomo nie każdy ma pod ręką taką koleżankę, jaką miałam ja:D --->* Paula pozdrawiam:* ) Zrobiłam prawko i kupiłam Pięknego Mańka. Muszę Cię uprzedzić, że najpierw jest coś w stylu.. " o matko... ale to idzie! (patrzysz, a tu ledwie 70km/h )...a po tych kilku miesiącach rzetelnego jeżdżenia... "ja pierdziele... ale kapeć ( a na liczniku 120km/h z górki) wycisnąć więcej trudno, a apetyt już zaspokojony.. i człowiek zaczyna myśleć o czymś ..szybszym a jeśli chodzi o gabaryty.. to 125-ka w porównaniu do gladiusa z kursu.. pióreczko;) 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 Powitać 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Fazerro Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Cześć, Ja z racji na to, że duży ze mnie gość również potrzebowałem kombinezon szyty na miarę . Wcale nie trzeba jechać do Czestochowy, można również w Radomiu http://www.lkj-motoskory.pl .Moge z czystym sumieniem polecić, latam w kombi już 3 sezon i spisuje się idealnie .Koszt kombiaka to z tego co pamiętam 2200zł, moim zdaniem to wcale nie jest dużo. Szyje kombinezon jaki chcemy, wzór, kolory, garby, wentylacja, wszystko wedle uznania . Do tego w razie jakiegokolwiek przetarcia jest w stanie każdy element wymienić , Termin realizacji ok.4tyg. z tego co pamietam. Pozdrawiam, Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Fazerro (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
agaN Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 Hmm... Radom zdecydowanie bliżej, ale trudno, juz się umówiłam to nie wystawie ludzi. Zresztą lubię jeździć a przy tym autko mało pali. Zobaczyć nie zaszkodzi. Dzięki za link i rade Fazerro 0 Cytuj
agaN Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 Radom podobno już nie szyje. Jeśli ktoś chciałby namiar na tą czestochowe proszę o wiadomość bo nie chciałabym ciągnąć tego wątku tutaj. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi