agaN Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam Wszystkich. Od września ubiegłego roku powiadam Hondę CBR 125. Jestem zupełnym laikiem. Przy zakupie doradzał mi bardzo dobrze zorientowany kolega, ale nie chce nadużywać Jego uprzejmości i dlatego chciałabym tez tu zaczerpnąć pewnych info. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witamy ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaN Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Może w oczach doświadczonych kolegow i koleżanek to "słaba" maszyna ale dla mnie to spełnienie marzeń 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Czemu słaba? Najważniejsze, że czuć wiatr we włosach ☺ Pozdrawiam LWG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cześć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cześć, jest w naszym gronie sporo 125 i śmigają z równie dużą przyjemnością. Zapraszamy na czwartkowe spoty w sezonie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Powitać koleżankę Honda to Honda fajna maszynka i tak jak Pit pisał zapraszamy na czwartkowe spoty i nie tylko . 2 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaN Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Dzięki Wszystkim, jak juz dojde do wprawy to wszelkie spoty bardzo chętnie, zresztą nie tylko Jupi! W niedziele jade "oddać miarę" na kombinezon do Częstochowy. Czy ktoś coś słyszał? Niby znajomy polecał. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez agaN (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cześć 1 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam! 125 jest w sam raz na pierwszy. :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Hejka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Czołem! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cześć.Powiedz coś więcej o tym kombinezonie na miarę. Jakiś link adres?Tata mnie uczył jeździć na WSK125 jak miałem 10lat. Najcięższa szkoła mechaniki oraz motoryki 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witamy na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erka Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cześć, przed kursem na A będę kupowała 125tkę i może właśnie taką jak masz CBRkę. Czy jesteś z niego zadowolona? W sierpniu kolega pożyczył mi na kilka dni virago 125 i do tej pory byłam zdecydowana na ten motocykl, ale zaczęłam się zastanawiać na takim jak Twój. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaN Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cześć. Powiedz coś więcej o tym kombinezonie na miarę. Jakiś link adres? Tata mnie uczył jeździć na WSK125 jak miałem 10lat. Najcięższa szkoła mechaniki oraz motoryki kobieta bierze miarę i szyje w ciągu 2 tyg ( przynajmniej poki sezon się nie zacznie). Jade tam ze znajomą i Ona ma adres ale w niedz zaraz pi powrocie napisze co i jak Cześć, przed kursem na A będę kupowała 125tkę i może właśnie taką jak masz CBRkę. Czy jesteś z niego zadowolona? W sierpniu kolega pożyczył mi na kilka dni virago 125 i do tej pory byłam zdecydowana na ten motocykl, ale zaczęłam się zastanawiać na takim jak Twój. Póki co, jestem bardzo zadowolona, ale z pewnością zależy to tez od stanu zakupionego moto. Ja za swoja cbr trochę jeździłam ale jestem zadowolona. Mam 166 i 50 kg więc przy (127 kg) daje radę podeprzec na nodze w razie przechylenia. Jak dla początkujących idealna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 kobieta bierze miarę i szyje w ciągu 2 tyg ( przynajmniej poki sezon się nie zacznie). Jade tam ze znajomą i Ona ma adres ale w niedz zaraz pi powrocie napisze co i jak Póki co, jestem bardzo zadowolona, ale z pewnością zależy to tez od stanu zakupionego moto. Ja za swoja cbr trochę jeździłam ale jestem zadowolona. Mam 166 i 50 kg więc przy (127 kg) daje radę podeprzec na nodze w razie przechylenia. Jak dla początkujących idealna Aga to czekamy na info o kombinezonie:) ja zakupiłam w maju tschul' a... i nie jestem niestety zadowolona:/ ale ten sezon chyba go jeszcze dotargam:) A co do 125 ki na pierwsze moto dziewczyny..- ja pożyczyłam na sezon od koleżanki i "prześmigałam" nim aż do października. Specjalnie nie chciałam kupować, chciałam się wjeździć przed prawkiem ( ale wiadomo nie każdy ma pod ręką taką koleżankę, jaką miałam ja:D --->* Paula pozdrawiam:* ) Zrobiłam prawko i kupiłam Pięknego Mańka. Muszę Cię uprzedzić, że najpierw jest coś w stylu.. " o matko... ale to idzie! (patrzysz, a tu ledwie 70km/h )...a po tych kilku miesiącach rzetelnego jeżdżenia... "ja pierdziele... ale kapeć ( a na liczniku 120km/h z górki) wycisnąć więcej trudno, a apetyt już zaspokojony.. i człowiek zaczyna myśleć o czymś ..szybszym a jeśli chodzi o gabaryty.. to 125-ka w porównaniu do gladiusa z kursu.. pióreczko;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Powitać 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Cześć, Ja z racji na to, że duży ze mnie gość również potrzebowałem kombinezon szyty na miarę . Wcale nie trzeba jechać do Czestochowy, można również w Radomiu http://www.lkj-motoskory.pl .Moge z czystym sumieniem polecić, latam w kombi już 3 sezon i spisuje się idealnie .Koszt kombiaka to z tego co pamiętam 2200zł, moim zdaniem to wcale nie jest dużo. Szyje kombinezon jaki chcemy, wzór, kolory, garby, wentylacja, wszystko wedle uznania . Do tego w razie jakiegokolwiek przetarcia jest w stanie każdy element wymienić , Termin realizacji ok.4tyg. z tego co pamietam. Pozdrawiam, Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Fazerro (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaN Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Hmm... Radom zdecydowanie bliżej, ale trudno, juz się umówiłam to nie wystawie ludzi. Zresztą lubię jeździć a przy tym autko mało pali. Zobaczyć nie zaszkodzi. Dzięki za link i rade Fazerro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Powitać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witam ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaN Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Radom podobno już nie szyje. Jeśli ktoś chciałby namiar na tą czestochowe proszę o wiadomość bo nie chciałabym ciągnąć tego wątku tutaj. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi