michal750 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgubilem kluczyki od moto. Gdzie w Lodzi dorobie kluczyk tylko na podstawie wlewu paliwa lub zamka kanapy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Däbrowskiego naprzeciw kraszewskiego . Miałem ten sam problem człowiek powiedział że im więcej zamków współpracujących z kluczem przywieziesz tym lepiej kkluczyk dorobi , jak mnie pamięç nie myli koszt ok 150 mowa o kluczu bez immo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 O kurcze, to komplet zamkow moge kupic za 190 zl. Myslalem ze to z 30 zl bedzie kosztowac :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Myslalem ze to z 30 zl bedzie kosztowac :/ Za ~30 zł to dorobisz klucz, jak przywieziesz drugi na wzór Zapytaj chłopaków z @Sklep INVENTEC Pabianice czy ogarniają temat, bo kiedyś mi pomogli i nie wydałem za dużo 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dąbrowskiego 26, jak napisano wyżej, ale za 30zł to możesz sobie dorobić co najwyżej klucz do piwnicy. 2 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 25 jak masz wzorzec, sprawdzone 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 W carrfurze na rtk na Bandurskiego jest ślusarz, jak pytałem to dorabia takie rzeczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Mam znajomego który zajmuje się dorabianiem, podpytam się czy tworzy takie cuda;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Mozna zamknac. Sam rozebralem wszystkie zamki i dopasowalem do kluczyka od nowszego modelu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Mozna zamknac. Sam rozebralem wszystkie zamki i dopasowalem do kluczyka od nowszego modelu. mozna bylo sie tego spodziewac jak zawsze zlota raczka z ciebie od f4 zgubiles? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 W TESCO na Widzewie jest tam punkt z dorabianiem kluczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazyGRACZ Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Siema, orientujecie się ile teraz trzeba zapłacić za dorobienie kluczyka z immo do hondy? Może macie jakiś punkt godny polecenia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Siema, orientujecie się ile teraz trzeba zapłacić za dorobienie kluczyka z immo do hondy? Może macie jakiś punkt godny polecenia? dorabialem u siebie to zaplacilem 10zl,tyle ze mialem surowke kupiona wczesniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Siema, orientujecie się ile teraz trzeba zapłacić za dorobienie kluczyka z immo do hondy? Może macie jakiś punkt godny polecenia? Cześć, Kilińskiego 90 jest dobry punkt z którego korzystałem, kluczyk z immo dwa lata temu. Zadzwoń zapytaj ale to będzie kosztować Edytowane 21 Lutego 2016 przez lew13 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Mnie w zeszłym roku do corolli w Carrefourze na kolumny zawołał 270zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Siema, orientujecie się ile teraz trzeba zapłacić za dorobienie kluczyka z immo do hondy? Może macie jakiś punkt godny polecenia? na forum honda-cbr.pl gosciu sie oglasza i sprzedaje surowki z immo do hondy, surowka chyba 20zl i ew kabel do programowania 20zl; ja u niego zamawialem i wszystko gra,kluczyk dorobilem juz u siebie i sam zaprogramowalem co do ceny kluczyka moze sie pomylilem ale calosc wyniosla mnie ponizej 100zl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyellow Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Na allegro jest surówka z transponderem za jakieś 40zł, taniej chyba nie dostaniesz. Zaprogramowanie to banał, pełno filmów na YT o ile komputer jeszcze będzie chciał zaprogramować nowe klucze, bo z tego co czytałem jest możliwość programowania tylko 4-krotnie, na każdej z tych prób możesz programować dowolną ilość kluczy. Koszt wykonania przewodu to jakieś 5 zł, 1m przewodu, dwa konektory i rezystor 1k Ohm 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi