Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Dorobienie Kluczyka Do Stacyjki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgubilem kluczyki od moto. 

Gdzie w Lodzi dorobie kluczyk tylko na podstawie wlewu paliwa lub zamka kanapy ?

Opublikowano

Däbrowskiego naprzeciw kraszewskiego . Miałem ten sam problem człowiek powiedział że im więcej zamków współpracujących z kluczem przywieziesz tym lepiej kkluczyk dorobi , jak mnie pamięç nie myli koszt ok 150 mowa o kluczu bez immo

Opublikowano

O kurcze, to komplet zamkow moge kupic za 190 zl.

Myslalem ze to z 30 zl bedzie kosztowac :/

Opublikowano
Myslalem ze to z 30 zl bedzie kosztowac :/

Za ~30 zł to dorobisz klucz, jak przywieziesz drugi na wzór  :decayed:  Zapytaj chłopaków z @Sklep INVENTEC Pabianice czy ogarniają temat, bo kiedyś mi pomogli i nie wydałem za dużo  :cheers:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Dąbrowskiego 26, jak napisano wyżej, ale za 30zł to możesz sobie dorobić co najwyżej klucz do piwnicy.  :biggrin:

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

25 jak masz wzorzec, sprawdzone

Opublikowano

W carrfurze na rtk na Bandurskiego jest ślusarz, jak pytałem to dorabia takie rzeczy ;) 

Opublikowano

Mam znajomego który zajmuje się dorabianiem, podpytam się czy tworzy takie cuda;)

Opublikowano

Mozna zamknac.  Sam rozebralem wszystkie zamki i dopasowalem do kluczyka od nowszego modelu.

Opublikowano

Mozna zamknac.  Sam rozebralem wszystkie zamki i dopasowalem do kluczyka od nowszego modelu.

mozna bylo sie tego spodziewac :P 

jak zawsze zlota raczka z ciebie :P

od f4 zgubiles?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W TESCO na  Widzewie jest tam punkt z dorabianiem kluczy

Opublikowano

Siema, orientujecie się ile teraz trzeba zapłacić za dorobienie kluczyka z immo do hondy? Może macie jakiś punkt godny polecenia? 

Opublikowano

Siema, orientujecie się ile teraz trzeba zapłacić za dorobienie kluczyka z immo do hondy? Może macie jakiś punkt godny polecenia? 

dorabialem u siebie to zaplacilem 10zl,tyle ze mialem surowke kupiona wczesniej

Opublikowano (edytowane)

Cześć, Kilińskiego 90 jest dobry punkt z którego korzystałem, kluczyk z immo dwa lata temu. Zadzwoń zapytaj ale to będzie kosztować

Edytowane przez lew13 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Mnie w zeszłym roku do corolli w Carrefourze na kolumny zawołał 270zł

Opublikowano

na forum honda-cbr.pl gosciu sie oglasza i sprzedaje surowki z immo do hondy, surowka chyba 20zl i ew kabel do programowania 20zl; ja u niego zamawialem i wszystko gra,kluczyk dorobilem juz u siebie i sam zaprogramowalem :smile: co do ceny kluczyka moze sie pomylilem ale calosc wyniosla mnie ponizej 100zl

Opublikowano

Na allegro jest surówka z transponderem za jakieś 40zł, taniej chyba nie dostaniesz. Zaprogramowanie to banał, pełno filmów na YT o ile komputer jeszcze będzie chciał zaprogramować nowe klucze, bo z tego co czytałem jest możliwość programowania tylko 4-krotnie, na każdej z tych prób możesz programować dowolną ilość kluczy. Koszt wykonania przewodu to jakieś 5 zł, 1m przewodu, dwa konektory i rezystor 1k Ohm