PięknyMarian Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Że tak pozwolę sobie zapytać - skąd wzięłaś owiewki i ile za nie dałaś? Też będę chciała swojego Rojo 'ubrać', ale jeszcze nie wiem kiedy będzie mnie na to stać Coraz 'przystojniejszy' ten Twój Marian, niechaj służy tak dobrze jak wygląda Hej, Owiewki zakupiłam od kolegi z svforum ale były lekko zmęczone i czarne więc za naprawę i malowanie dałam 700zł. Pytałam czy coś tam jeszcze ma ale chwilowo brak. Noooo Mańek zdecydowanie dojrzewa dzięki:) Owiewki są dostępne w moto-plast. Na alledrogo. W cenie 400zl kpl. Z tym że chyba surowe. A swoją drogą. Zacnie sie prezentuje Marian. dzięki, na żywo jeszcze lepiej:D ale wiadomo, że własnego "dziecka" nie da się przechwalić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Ja tam wolę Pięknego Mariana w wersji bez owiewek. Wygląda jak klasyk. I trochę jak robot z filmu Hardware (film też już klasyk... i piękna scena pod prysznicem ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Ciężko mi był ogarnąć wczoraj co to za moto przez te mody. Wygląda rewelacyjnie. Pozycje masz na nim jak na dragsterze 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Ciężko mi był ogarnąć wczoraj co to za moto przez te mody. Wygląda rewelacyjnie. Pozycje masz na nim jak na dragsterze . Ooooo fak! Aż tak śmiesznie wygladam p.s- dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Nie śmiesznie Trochę tak sportowa mocno 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Nie śmiesznie Trochę tak sportowa mocno hm.. no cóż zrobić ja taka bardzo wysoka jestem więc sportowa pozycja troszkę "wymuszona" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 A mnie się tam Piękny Marian z owiewkami podoba! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi