Skocz do zawartości

Suzuki Sv 650S K8 Piękny Marian

PięknyMarian

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pomysł na ciekawe foto, które rozwiąże problem z satysfakcją dla wszystkich ;)

...oho! :biggrin:

Witam :smile:  Marian faktycznie piękny :smile:

dziękuję:smile:

Słońce + moto zawsze dobrze wygląda na zdjęciach, a jak jest słońce + moto + płeć piękna to już bardzo dobrze wygląda  ;) .

Elegancko wygląda taki czyściutki do zobaczenia na spotach. LwG 

dziękuję:smile: do zobaczenia.

Moto cudeńko inaczej tego nie da się nazwać. 

dziękuję:smile:

thumb_flm_1455103615__pobrany_plik.jpg

Rzeczywiście - nie wiedzieć czemu  :hihi:, motocykle czyste wyglądają lepiej niż brudne (z wyjątkiem Enduro) :smile:

Adriana, jeżeli PięknyMarian stoi przed Twoim domem, to mamy podobne wejścia do chałupek :smile:

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Ładny ładny !! Ja swoją chyba też w weekend przewietrzę do Stacji kontroli, bo mi się w październiku przegląd skończył :smile:

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Ładnie wygląda ale owiewki boczne muszą być 

Panie Sławek! oczywiście się z tym zgadzam:) dlatego owiewki boczne odbieram za tydzień i montuję razem z "nowym/starym" wydechem  :eat:  także będzie pięknie:) na pewno się pochwalę :smile:

Adriana, jeżeli PięknyMarian stoi przed Twoim domem, to mamy podobne wejścia do chałupek :smile:

stoi stoi u wrót mego "pałacu" :smile:

A póki co idę montować crash pady  :smile:, które udało mi się zakupić dzięki podpowiedzi i pomocy jednego z Was :biggrin: pozdrawiam  :cheers:

thumb_flm_1454337765__zdjecie1676.jpg

thumb_flm_1454337751__zdjecie1677.jpg

thumb_flm_1454337733__zdjecie1675.jpg

Edytowane przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji)

Ej tu nie ma panów . Teraz to mi pojechałaś 

:hihi:  ojjj przepraszam bardzo. No to w takim razie:  Sławku  :cheers:

No piękny efekt kości :smile:

też mi się podoba:)) już nie mogę doczekać się jakiegoś cieplejszego i suchego dnia  :moto: .. trzeba wyprowadzić.

:cheers:

:hihi:  ojjj przepraszam bardzo. No to w takim razie:  Sławku  :cheers:

też mi się podoba:)) już nie mogę doczekać się jakiegoś cieplejszego i suchego dnia  :moto: .. trzeba wyprowadzić.

Teraz to się od razu lżej na duszy zrobiło , Pozdrawiam  :cheers:

Marian powoli się zmienia! :smile:) "leoś" wisi i pięknie do mnie gada, a owiewki powolutku powolutku.. wstępnie zamontowane- trzeba dopracować szczegóły :smile: dystanse śrubki i te sprawy ;)

thumb_flm_1455049026__20160209_194704.jp

thumb_flm_1455049168__20160209_180149.jp

kości strata kasy, wystarczyło odpowiednie buty założyc ;)

01.JPG

Te buty droższe niż te moje kości :biggrin: może i bym je założyła tylko ... jakoś tak słabo kostka usztywniona, nogi zmarzną i woda nakapie ... ;)

Marian powoli się zmienia! :smile:) "leoś" wisi i pięknie do mnie gada, a owiewki powolutku powolutku.. wstępnie zamontowane- trzeba dopracować szczegóły :smile: dystanse śrubki i te sprawy ;)

thumb_flm_1455049026__20160209_194704.jp

thumb_flm_1455049168__20160209_180149.jp

No i teraz wygląda jak motocykl . Fajnie będzie się prezentował w realu . No to się widzimy z Pięknym Marianem na rozpoczęciu sezonu motocyklowego w Łodzi . :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:

chyba że Łódź odwiedzisz prędzej na Pięknym Marianie lub my się wybierzemy na tarasy widokowe do Kleszczowa lub Żłobnicy .

chyba że Łódź odwiedzisz prędzej na Pięknym Marianie lub my się wybierzemy na tarasy widokowe do Kleszczowa lub Żłobnicy .

Myślę, że to bardzo prawdopodobne- szczególnie moja wyprawa do łodzi albo w jej okolice- musimy się z Mańkiem "rzetelnie dotrzeć" :smile:) więc jeżdżone będzie często.. nawet te 3 km do pracy :biggrin:

Kolejna SV-ka  :smile: Bardzo ładna, chętnie postawię moją obok Twojej  :smile:

A ja moją koło waszych

.. no to jesteśmy ustawieni ! .... umówieni znaczy się  :hihi:

Kolejna SV-ka :smile: Bardzo ładna

dziękuje:)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zaraz po rozpoznaniu w łodzi jest rozpoczęcie w bełchatowie będzie okazja polatać razem :-)

Kurcze... tak szczerze mówiąc to dopiero teraz odczytałam Twój post:/ muszę ustawić obserwację tematu wtedy będę na bieżąco.

pozdrawiam i do zobaczenia  :cheers:  

Zaplanowane na ten rok inwestycje i prace nad Pięknym Marianem powoli dobiegają końca.. :moto: (budżet się kończy i wypadałoby pośmigać a nie zdzierać tipsy w garażu ;) )

Moto obniżone, owiewki zamontowane, leo vince pięknie mruczy, klamki zmienione na sportowe, crash pady założone, siateczka w owiewkach wklejona, naklejki na felgach też są, mocowanie do tablicy i nowe kierunki też należało wymienić, przeleciałam też papierem kolanka i wypolerowałam :smile::doofywave:

pozostał tapicer ( ale to już kanapy do odebrania w ten piątek :cheers: ) i ewentualnie przyciemniana szyba  B)

Pochwalę się teraz bo później już będę leżała brzuchem do góry i nie będzie czym się chwalić do końca sezonu :whistling:

thumb_flm_1463587995__img_0114.jpg

thumb_flm_1463588538__img_0070.jpg

thumb_flm_1463588589__img_0071.jpg

thumb_flm_1463588693__obraz_003.jpg

thumb_flm_1463591546__img_0116.jpg

..a było tak: :biggrin::biggrin::D:D 

thumb_flm_1463588752__23122015_3.jpg

Aga Jaga ..... gdybyś gdzieś kiedyś jeszcze była w okolicy Bełchatowa to daj znać :smile:

Zaraz po rozpoznaniu w łodzi jest rozpoczęcie w bełchatowie będzie okazja polatać razem :-)

Że tak pozwolę sobie zapytać - skąd wzięłaś owiewki i ile za nie dałaś?

Też będę chciała swojego Rojo 'ubrać', ale jeszcze nie wiem kiedy będzie mnie na to stać :biggrin:

Coraz 'przystojniejszy' ten Twój Marian, niechaj służy tak dobrze jak wygląda ;)

Non quo sed quo modo :riding:

Owiewki są dostępne w moto-plast. Na alledrogo. W cenie 400zl kpl. Z tym że chyba surowe. A swoją drogą. Zacnie sie prezentuje Marian. :smile: