mjd01 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam Marian faktycznie piękny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Mam pomysł na ciekawe foto, które rozwiąże problem z satysfakcją dla wszystkich ...oho! Witam Marian faktycznie piękny dziękuję Słońce + moto zawsze dobrze wygląda na zdjęciach, a jak jest słońce + moto + płeć piękna to już bardzo dobrze wygląda . Elegancko wygląda taki czyściutki do zobaczenia na spotach. LwG dziękuję do zobaczenia. Moto cudeńko inaczej tego nie da się nazwać. dziękuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ładnie wygląda ale owiewki boczne muszą być 2 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Rzeczywiście - nie wiedzieć czemu , motocykle czyste wyglądają lepiej niż brudne (z wyjątkiem Enduro) Adriana, jeżeli PięknyMarian stoi przed Twoim domem, to mamy podobne wejścia do chałupek 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ładny ładny !! Ja swoją chyba też w weekend przewietrzę do Stacji kontroli, bo mi się w październiku przegląd skończył 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Ładnie wygląda ale owiewki boczne muszą być Panie Sławek! oczywiście się z tym zgadzam:) dlatego owiewki boczne odbieram za tydzień i montuję razem z "nowym/starym" wydechem także będzie pięknie:) na pewno się pochwalę Adriana, jeżeli PięknyMarian stoi przed Twoim domem, to mamy podobne wejścia do chałupek stoi stoi u wrót mego "pałacu" A póki co idę montować crash pady , które udało mi się zakupić dzięki podpowiedzi i pomocy jednego z Was pozdrawiam Edytowane 1 Lutego 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Efekty obniżania na kościach: i pady: Edytowane 1 Lutego 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 No piękny efekt kości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Panie Sławek! oczywiście się z tym zgadzam: Ej tu nie ma panów . Teraz to mi pojechałaś 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ej tu nie ma panów . Teraz to mi pojechałaś ojjj przepraszam bardzo. No to w takim razie: Sławku No piękny efekt kości też mi się podoba:)) już nie mogę doczekać się jakiegoś cieplejszego i suchego dnia .. trzeba wyprowadzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 ojjj przepraszam bardzo. No to w takim razie: Sławku też mi się podoba:)) już nie mogę doczekać się jakiegoś cieplejszego i suchego dnia .. trzeba wyprowadzić. Teraz to się od razu lżej na duszy zrobiło , Pozdrawiam 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Marian powoli się zmienia! ) "leoś" wisi i pięknie do mnie gada, a owiewki powolutku powolutku.. wstępnie zamontowane- trzeba dopracować szczegóły dystanse śrubki i te sprawy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 kości strata kasy, wystarczyło odpowiednie buty założyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 kości strata kasy, wystarczyło odpowiednie buty założyc Te buty droższe niż te moje kości może i bym je założyła tylko ... jakoś tak słabo kostka usztywniona, nogi zmarzną i woda nakapie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Marian powoli się zmienia! ) "leoś" wisi i pięknie do mnie gada, a owiewki powolutku powolutku.. wstępnie zamontowane- trzeba dopracować szczegóły dystanse śrubki i te sprawy No i teraz wygląda jak motocykl . Fajnie będzie się prezentował w realu . No to się widzimy z Pięknym Marianem na rozpoczęciu sezonu motocyklowego w Łodzi . 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 No to się widzimy z Pięknym Marianem na rozpoczęciu sezonu motocyklowego w Łodzi . mam nadzieję ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 chyba że Łódź odwiedzisz prędzej na Pięknym Marianie lub my się wybierzemy na tarasy widokowe do Kleszczowa lub Żłobnicy . 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Kolejna SV-ka Bardzo ładna, chętnie postawię moją obok Twojej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 A ja moją koło waszych 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) chyba że Łódź odwiedzisz prędzej na Pięknym Marianie lub my się wybierzemy na tarasy widokowe do Kleszczowa lub Żłobnicy . Myślę, że to bardzo prawdopodobne- szczególnie moja wyprawa do łodzi albo w jej okolice- musimy się z Mańkiem "rzetelnie dotrzeć" ) więc jeżdżone będzie często.. nawet te 3 km do pracy Kolejna SV-ka Bardzo ładna, chętnie postawię moją obok Twojej A ja moją koło waszych .. no to jesteśmy ustawieni ! .... umówieni znaczy się Kolejna SV-ka Bardzo ładna dziękuje:) Edytowane 11 Lutego 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Maniek fajny ale po metamorfozach wypiękniał Edytowane 20 Marca 2016 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Zaraz po rozpoznaniu w łodzi jest rozpoczęcie w bełchatowie będzie okazja polatać razem :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Zaraz po rozpoznaniu w łodzi jest rozpoczęcie w bełchatowie będzie okazja polatać razem :-) Kurcze... tak szczerze mówiąc to dopiero teraz odczytałam Twój post:/ muszę ustawić obserwację tematu wtedy będę na bieżąco. pozdrawiam i do zobaczenia Zaplanowane na ten rok inwestycje i prace nad Pięknym Marianem powoli dobiegają końca.. (budżet się kończy i wypadałoby pośmigać a nie zdzierać tipsy w garażu ) Moto obniżone, owiewki zamontowane, leo vince pięknie mruczy, klamki zmienione na sportowe, crash pady założone, siateczka w owiewkach wklejona, naklejki na felgach też są, mocowanie do tablicy i nowe kierunki też należało wymienić, przeleciałam też papierem kolanka i wypolerowałam pozostał tapicer ( ale to już kanapy do odebrania w ten piątek ) i ewentualnie przyciemniana szyba Pochwalę się teraz bo później już będę leżała brzuchem do góry i nie będzie czym się chwalić do końca sezonu ..a było tak: :D:D Aga Jaga ..... gdybyś gdzieś kiedyś jeszcze była w okolicy Bełchatowa to daj znać Zaraz po rozpoznaniu w łodzi jest rozpoczęcie w bełchatowie będzie okazja polatać razem :-) Edytowane 18 Maja 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Że tak pozwolę sobie zapytać - skąd wzięłaś owiewki i ile za nie dałaś? Też będę chciała swojego Rojo 'ubrać', ale jeszcze nie wiem kiedy będzie mnie na to stać Coraz 'przystojniejszy' ten Twój Marian, niechaj służy tak dobrze jak wygląda 0 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razer Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Owiewki są dostępne w moto-plast. Na alledrogo. W cenie 400zl kpl. Z tym że chyba surowe. A swoją drogą. Zacnie sie prezentuje Marian. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi