PięknyMarian Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Oto Piękny Marian:) zakupiony 23.12.2015r.Francuz. Blacha i DR dziś odebrane:) W styczniu operacja obniżenia ( kanapa i kości) + rozejrzę się za wydechem. Marzy mi się leo vince ale niestety tylko używka wchodzi w grę. ...A z czasem owiewki boczne, zaślepka dla pasażera, klameczki, szybka przyciemniana i chciałabym też lagi na czarno. Także planów sporo ale to sama radość Edytowane 4 Stycznia 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 powitać kolejna SV-kę Piękna i młodsza od mojej ale ja mam z owiewkami 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
PięknyMarian Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 W dniu 4.01.2016 o 17:28, Kovalchuck napisał(a): powitać kolejna SV-kę Piękna i młodsza od mojej ale ja mam z owiewkami dzięki:) pokażesz ? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 A gdzie te fotki? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
PięknyMarian Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) W dniu 4.01.2016 o 19:58, Suchy-wolk napisał(a): A gdzie te fotki? W dniu 4.01.2016 o 19:58, Suchy-wolk napisał(a): A gdzie te fotki? już już zdublowałam temat i usunęłam ten ze zdjęciem. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
PIT Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 No nie napisze, że mi się podoba "PięknyMarian" . Suchemu chodziło o fotki Pięknej Adriany, a nie Mariana . Ale tak na temat dobrze się prezentuje, wygląda na zadbany jak będzie sprzyjająca aura to zrób kilka zdjęć w plenerze (więcej światła), a kolor mi się podoba. 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Kolor zapowiada się fajny:d owiewki obowiązkowo, lepiej wygląda:d gratulacje i niech dobrze się prowadzi;) 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PięknyMarian Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) W dniu 4.01.2016 o 20:38, PIT napisał(a): No nie napisze, że mi się podoba "PięknyMarian" . Suchemu chodziło o fotki Pięknej Adriany, a nie Mariana . Ale tak na temat dobrze się prezentuje, wygląda na zadbany jak będzie sprzyjająca aura to zrób kilka zdjęć w plenerze (więcej światła), a kolor mi się podoba. Panowie poczytałam dziś trochę tematu "coś w stylu przewieziesz mnie.." i już wiem jak z Wami Nie-Rozmawiać także żadnych zdjęć a Mańka będę na bieżąco publikować. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 W dniu 4.01.2016 o 19:45, PięknyMarian napisał(a): dzięki:) pokażesz ? po więcej zdjęć zapraszam do mojej galerii na ten sezon będzie trochę zmian manetki, krótkie klamki i szykuje się akrapović 3 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
PięknyMarian Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 W dniu 5.01.2016 o 08:29, Kovalchuck napisał(a): po więcej zdjęć zapraszam do mojej galerii na ten sezon będzie trochę zmian manetki, krótkie klamki i szykuje się akrapović super:)) ja przy owiewkach myślę jeszcze przyspawać siatkę w te "dziury".mhm..szybka ciemna- elegancko! na pewno będzie świetnie się prezentował 0 Cytuj
chylon Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 Fajna SV-ka tylko owiewki musi mieć doda jej uroku . 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Agi Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 I kolejna SV na tym forum, miło Twój Marian jest do prawdy piękny Niechaj służy bez zastrzeżeń i powodzenia w modach. Tylko przy kupowaniu klamek sprawdzaj dokładnie sprzedającego [na allegro oczywiście] - bo ja na swoje klamki czekałam 5tyg, a miało być góra kilka dni. Niestety nie mogę znaleźć u kogo kupowałam, od razu bym jegomościa odradziła. Niemniej jednak powodzenia 0 Cytuj Non quo sed quo modo
PięknyMarian Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 W dniu 5.01.2016 o 21:21, Agi napisał(a): I kolejna SV na tym forum, miło Twój Marian jest do prawdy piękny Niechaj służy bez zastrzeżeń i powodzenia w modach. Tylko przy kupowaniu klamek sprawdzaj dokładnie sprzedającego [na allegro oczywiście] - bo ja na swoje klamki czekałam 5tyg, a miało być góra kilka dni. Niestety nie mogę znaleźć u kogo kupowałam, od razu bym jegomościa odradziła. Niemniej jednak powodzenia dzięki Agi:) dobra sv-ka nie jest zła.. tak mówią 1 Cytuj
Lancet Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Fajny ten "Marian" - po kosmetyce będzie jeszcze fajniejszy. Będziesz się wyróżniać! Szerokości! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
PięknyMarian Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 W dniu 5.01.2016 o 15:23, chylon napisał(a): Fajna SV-ka tylko owiewki musi mieć doda jej uroku . będą i owiewki, może coś na bazarze uda się upolować W dniu 6.01.2016 o 14:56, Lancet napisał(a): Fajny ten "Marian" - po kosmetyce będzie jeszcze fajniejszy. Będziesz się wyróżniać! Szerokości! dziękuje:)oby się dobrze sprawował 0 Cytuj
Bogdan Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 No proszę mała SV-ka ale piękna witamy w gronie 1 Cytuj
PięknyMarian Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Dzisiaj wymieniłam Mańkowi klamki. Wg mnie zdecydowanie lepiej się prezentuje ) 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Fakt - "rasowiej" wygląda 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
chylon Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 Klameczki fajne 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PięknyMarian Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) W dniu 4.01.2016 o 20:38, PIT napisał(a): Ale tak na temat dobrze się prezentuje, wygląda na zadbany jak będzie sprzyjająca aura to zrób kilka zdjęć w plenerze (więcej światła), a kolor mi się podoba. Dzisiaj aura dopisała, więc byłam z Mańkiem na spacerku to jest tak niesamowity kolo, że w zależności od światła wygląda inaczej : Edytowane 30 Stycznia 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj
jaquzie Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 tylko jeszcze foto właścicielki na moto potrzebne 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
PięknyMarian Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 W dniu 30.01.2016 o 14:28, jaquzie napisał(a): tylko jeszcze foto właścicielki na moto potrzebne ale uparciuch! daj już spokój.. lepiej na żywo mówię Ci, nie ma co mącić obrazu Mańka 1 Cytuj
Przemmo Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 Mam pomysł na ciekawe foto, które rozwiąże problem z satysfakcją dla wszystkich 0 Cytuj
Wolf Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 Moto cudeńko inaczej tego nie da się nazwać. 1 Cytuj
PIT Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 Słońce + moto zawsze dobrze wygląda na zdjęciach, a jak jest słońce + moto + płeć piękna to już bardzo dobrze wygląda . Elegancko wygląda taki czyściutki do zobaczenia na spotach. LwG 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi