PięknyMarian Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Oto Piękny Marian:) zakupiony 23.12.2015r.Francuz. Blacha i DR dziś odebrane:) W styczniu operacja obniżenia ( kanapa i kości) + rozejrzę się za wydechem. Marzy mi się leo vince ale niestety tylko używka wchodzi w grę. ...A z czasem owiewki boczne, zaślepka dla pasażera, klameczki, szybka przyciemniana i chciałabym też lagi na czarno. Także planów sporo ale to sama radość Edytowane 4 Stycznia 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 powitać kolejna SV-kę Piękna i młodsza od mojej ale ja mam z owiewkami 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 powitać kolejna SV-kę Piękna i młodsza od mojej ale ja mam z owiewkami dzięki:) pokażesz ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 A gdzie te fotki? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) A gdzie te fotki? A gdzie te fotki? już już zdublowałam temat i usunęłam ten ze zdjęciem. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 No nie napisze, że mi się podoba "PięknyMarian" . Suchemu chodziło o fotki Pięknej Adriany, a nie Mariana . Ale tak na temat dobrze się prezentuje, wygląda na zadbany jak będzie sprzyjająca aura to zrób kilka zdjęć w plenerze (więcej światła), a kolor mi się podoba. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Kolor zapowiada się fajny:d owiewki obowiązkowo, lepiej wygląda:d gratulacje i niech dobrze się prowadzi;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PięknyMarian Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) No nie napisze, że mi się podoba "PięknyMarian" . Suchemu chodziło o fotki Pięknej Adriany, a nie Mariana . Ale tak na temat dobrze się prezentuje, wygląda na zadbany jak będzie sprzyjająca aura to zrób kilka zdjęć w plenerze (więcej światła), a kolor mi się podoba. Panowie poczytałam dziś trochę tematu "coś w stylu przewieziesz mnie.." i już wiem jak z Wami Nie-Rozmawiać także żadnych zdjęć a Mańka będę na bieżąco publikować. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 dzięki:) pokażesz ? po więcej zdjęć zapraszam do mojej galerii na ten sezon będzie trochę zmian manetki, krótkie klamki i szykuje się akrapović 3 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 po więcej zdjęć zapraszam do mojej galerii na ten sezon będzie trochę zmian manetki, krótkie klamki i szykuje się akrapović super:)) ja przy owiewkach myślę jeszcze przyspawać siatkę w te "dziury".mhm..szybka ciemna- elegancko! na pewno będzie świetnie się prezentował 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Fajna SV-ka tylko owiewki musi mieć doda jej uroku . 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 I kolejna SV na tym forum, miło Twój Marian jest do prawdy piękny Niechaj służy bez zastrzeżeń i powodzenia w modach. Tylko przy kupowaniu klamek sprawdzaj dokładnie sprzedającego [na allegro oczywiście] - bo ja na swoje klamki czekałam 5tyg, a miało być góra kilka dni. Niestety nie mogę znaleźć u kogo kupowałam, od razu bym jegomościa odradziła. Niemniej jednak powodzenia 0 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 I kolejna SV na tym forum, miło Twój Marian jest do prawdy piękny Niechaj służy bez zastrzeżeń i powodzenia w modach. Tylko przy kupowaniu klamek sprawdzaj dokładnie sprzedającego [na allegro oczywiście] - bo ja na swoje klamki czekałam 5tyg, a miało być góra kilka dni. Niestety nie mogę znaleźć u kogo kupowałam, od razu bym jegomościa odradziła. Niemniej jednak powodzenia dzięki Agi:) dobra sv-ka nie jest zła.. tak mówią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Fajny ten "Marian" - po kosmetyce będzie jeszcze fajniejszy. Będziesz się wyróżniać! Szerokości! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Fajna SV-ka tylko owiewki musi mieć doda jej uroku . będą i owiewki, może coś na bazarze uda się upolować Fajny ten "Marian" - po kosmetyce będzie jeszcze fajniejszy. Będziesz się wyróżniać! Szerokości! dziękuje:)oby się dobrze sprawował 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 No proszę mała SV-ka ale piękna witamy w gronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Dzisiaj wymieniłam Mańkowi klamki. Wg mnie zdecydowanie lepiej się prezentuje ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Fakt - "rasowiej" wygląda 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Klameczki fajne 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PięknyMarian Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Ale tak na temat dobrze się prezentuje, wygląda na zadbany jak będzie sprzyjająca aura to zrób kilka zdjęć w plenerze (więcej światła), a kolor mi się podoba. Dzisiaj aura dopisała, więc byłam z Mańkiem na spacerku to jest tak niesamowity kolo, że w zależności od światła wygląda inaczej : Edytowane 30 Stycznia 2016 przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 tylko jeszcze foto właścicielki na moto potrzebne 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 tylko jeszcze foto właścicielki na moto potrzebne ale uparciuch! daj już spokój.. lepiej na żywo mówię Ci, nie ma co mącić obrazu Mańka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Mam pomysł na ciekawe foto, które rozwiąże problem z satysfakcją dla wszystkich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Moto cudeńko inaczej tego nie da się nazwać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Słońce + moto zawsze dobrze wygląda na zdjęciach, a jak jest słońce + moto + płeć piękna to już bardzo dobrze wygląda . Elegancko wygląda taki czyściutki do zobaczenia na spotach. LwG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi