Skocz do zawartości

Suzuki Sv 650S K8 Piękny Marian

PięknyMarian

Rekomendowane odpowiedzi

post-5334-0-07119600-1451928328_thumb.jpgOto Piękny Marian:) zakupiony 23.12.2015r.Francuz.

Blacha i DR dziś odebrane:)

W styczniu operacja obniżenia ( kanapa i kości) + rozejrzę się za wydechem. Marzy mi się leo vince ale niestety tylko używka wchodzi w grę.

...A z czasem owiewki boczne, zaślepka dla pasażera, klameczki, szybka przyciemniana i chciałabym też lagi na czarno. Także planów sporo ale to sama radość :biggrin:

post-5334-0-85126000-1451938430_thumb.jpg

Edytowane przez PięknyMarian (wyświetl historię edycji)

thumb_flm_1455103615__pobrany_plik.jpg

powitać kolejna SV-kę Piękna i młodsza od mojej :smile: ale ja mam z owiewkami :P

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

No nie napisze, że mi się podoba "PięknyMarian" :P . Suchemu chodziło o fotki Pięknej Adriany, a nie Mariana  :biggrin: .

Ale tak na temat dobrze się prezentuje, wygląda na zadbany jak będzie sprzyjająca aura to zrób kilka zdjęć w plenerze (więcej światła), a kolor mi się podoba. 

dzięki:) pokażesz ?

gallery_4499_953_29782.jpg

po więcej zdjęć zapraszam do mojej galerii :smile: na ten sezon będzie trochę zmian :smile: manetki, krótkie klamki i szykuje się akrapović 

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

gallery_4499_953_29782.jpg

po więcej zdjęć zapraszam do mojej galerii :smile: na ten sezon będzie trochę zmian :smile: manetki, krótkie klamki i szykuje się akrapović 

super:)) ja przy owiewkach myślę jeszcze przyspawać siatkę w te "dziury".mhm..szybka ciemna- elegancko! na pewno będzie świetnie się prezentował:smile:

I kolejna SV na tym forum, miło ^_^

Twój Marian jest do prawdy piękny :biggrin:

Niechaj służy bez zastrzeżeń i powodzenia w modach.

Tylko przy kupowaniu klamek sprawdzaj dokładnie sprzedającego [na allegro oczywiście] - bo ja na swoje klamki czekałam 5tyg, a miało być góra kilka dni. Niestety nie mogę znaleźć u kogo kupowałam, od razu bym jegomościa odradziła.

Niemniej jednak powodzenia ;)

Non quo sed quo modo :riding:

I kolejna SV na tym forum, miło ^_^

Twój Marian jest do prawdy piękny :biggrin:

Niechaj służy bez zastrzeżeń i powodzenia w modach.

Tylko przy kupowaniu klamek sprawdzaj dokładnie sprzedającego [na allegro oczywiście] - bo ja na swoje klamki czekałam 5tyg, a miało być góra kilka dni. Niestety nie mogę znaleźć u kogo kupowałam, od razu bym jegomościa odradziła.

Niemniej jednak powodzenia ;)

dzięki Agi:) dobra sv-ka nie jest zła.. tak mówią;)

Fajny ten "Marian" - po kosmetyce będzie jeszcze fajniejszy. Będziesz się wyróżniać!

Szerokości!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Fajna SV-ka tylko owiewki musi mieć doda jej uroku .  :riding:

będą i owiewki, może coś na bazarze uda się upolować :smile:

Fajny ten "Marian" - po kosmetyce będzie jeszcze fajniejszy. Będziesz się wyróżniać!

Szerokości!

dziękuje:)oby się dobrze sprawował :smile:

• 3 tygodnie później...

tylko jeszcze foto właścicielki na moto potrzebne :smile:

:laugh2: ale uparciuch! daj już spokój.. lepiej na żywo mówię Ci, nie ma co mącić obrazu Mańka  :whistling:  

Słońce + moto zawsze dobrze wygląda na zdjęciach, a jak jest słońce + moto + płeć piękna to już bardzo dobrze wygląda  ;) .

Elegancko wygląda taki czyściutki do zobaczenia na spotach. LwG