Gość Erka Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Cześć. Mam na imię Martyna. Nie mam prawa jazdy kat. A, ale wiosną chcę iść na kurs i kupić jakiś motocykl. Zarejestrowałam się na Forum bo liczę na Waszą pomoc zarówno w wyborze szkoły jak i wyborze samego motocykla i w ogóle porad w tym temacie. Pozdrawiam Wszystkich. 0 Cytuj
PIT Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Cześć, oczywiście pomożemy 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Cześć Martyna Jak PIT wspomniał, pomożemy, ale foto i tak musisz dać 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
chylon Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Powitać i popieram jaquzie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Kande Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Cześć i powodzenia w realizowaniu planów :-) Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Kande (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Jorima Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Cześć Martyna Jak PIT wspomniał, pomożemy, ale foto i tak musisz dać <facepalm> Cześć fajnie że do nas trafiłaś oczywiście pomożemy szukaj odpowiednich watków a jak coś to zawsze mozesz napisać priva z zapytaniem (tylko jak widzisz trza miarkować do kogo pisać ) Jaquzie: co tam Jorimka? swoje możesz też dać 1 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Powitać albo mi się wydaje, albo mamy coraz więcej kobiet na forum 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Lancet Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Czołem! Pozdrawiam też! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Piuriel Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Hej 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Bliźniak Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
agaN Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witaj. Ja tez swiezak. pozdrawiam 0 Cytuj
Olo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Cześć Kupuj kawasaki ERke 0 Cytuj
Dann Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 Siemnako 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Emil89 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Jorima Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 <facepalm> Cześć fajnie że do nas trafiłaś oczywiście pomożemy szukaj odpowiednich watków a jak coś to zawsze mozesz napisać priva z zapytaniem (tylko jak widzisz trza miarkować do kogo pisać ) Jaquzie: co tam Jorimka? swoje możesz też dać Jaquzie... Ty się chyba już naoglądałeś zdjęć dziewczyn z powitalni...prawda? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi