bartek2000335 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam . Posiada ktoś z was Honde cbr 125r tę od 2007 roku . Chciałbym zadać kilka pytań. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 a co chciałbyś wiedzieć? moja była rocznik 2007 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Miałaś tą na wtrysku tak ? 1.Jak się ogólnie sprawuje . 2.Jak z awaryjnością . 3.Dobre przyspieszenie czy raczej słabe . 4.Jaki ma dźwięk . 5.Jak w końcu z tym vmaxem bo nie wiem czy ufać youtube'owi :3 6.Polecasz czy nie To tyle . Z góry dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolka Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Też taką miałam. Nie mogę być obiektywna, bo następne moje moto to 500ccm, więc wiadomo, ale... 1/2. Ogólnie nie było z nią problemów. Zawsze odpaliła, czy zimą czy latem, nie przegrzewała się. Jeden problem - gdy przepaliła się żarówka, a ja nie zauważyłam od razu za chwilę przepalił się przerywacz - koszt 40 zeta. Drugi problem, może lepiej żeby Cię nie dotyczył - po małym ślizgu poszły zaczepy czaszy od środka i niestety - są one nie do doklejenia, doczepienia, dosztukowania. Moja czasza trzymała się na brzydkich śrubach, ale wolałam to niż nową używaną czaszę za 200zł. 3. Przyspieszenie jak na tę pojemność raczej dobre, nie umiem nic więcej powiedzieć. Mnie "jak na pierwsze moto" wystarczało, mojemu kuzynowi, który nią teraz jeździ - już nie. 4. Dźwięk nie odstrasza, ani nie powala. Nie jest to 2t, więc nie pierdzi jak kosiarka. 5. Moja vmax 127 km/h. Idealna prędkość dla mnie 110 km/h. Powyżej tej prędkości silnik za bardzo huczy i trzepie manetkami. Niefajnie się wtedy jeździ. 6. Jeśli masz trochę więcej kaski proponowałabym jednak małą yamahę. Dla mnie - pingwina 160 cm w kapeluszu cbr wystarczała. Z moją hondą nie było problemów, zawiozła mnie tam gdzie chciałam, nauczyła mnie szacunku do moto i jazdy, więc ze swojej strony polecam. Przy zakupie powinieneś zwrócić większą uwagę właśnie na tą czaszę, bo jeden urwany plastik i wystarczy mocniej ręką się zaprzeć i masz czaszę na asfalcie Pozdrawiam Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Karolka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Sprawowała się bardzo dobrze, byłam mega zadowolona. Na wszystkie pytania odpowiedziała Ci już Karolka Na pewno na wycieczkę 200 km tym moto bym się nie wybrała, bo demon szybkości to nie był ale do jazdy po mieście jak najbardziej wystarczy Jeździłam hondą głównie po torze i nie zawiodła mnie ani razu. Polecam jak najbardziej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ty chyba lepiej rozejrze się za 2t . Dzięki dziewczyny . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Miałem, to raczej jest moto bezproblemowe jedynie z czasem w każdej pękały zaczepy od plastików 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Miałem, to raczej jest moto bezproblemowe jedynie z czasem w każdej pękały zaczepy od plastików Ile miałeś wtedy lat ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 17 lat ale potrafiłem wypić % więcej niż niejedna trzydziestka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ja się nie o % pytam . Tylka jak dla chłopaka to jak ona się sprawuje twoim zdaniem . Przyspieszenie, dźwięk, vmax i wgl . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 5.Jak w końcu z tym vmaxem bo nie wiem czy ufać youtube'owi :3 w przypadku motocykli 125 nie ma sensu ufać nagraniom - nie wiesz kto te filmy nagrywa, a ewentualna różnica w wadze kierownika na poziomie np. 40 kg to już bardzo dużo dla takiego motocykla. wgl woda, góry, las? 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 w przypadku motocykli 125 nie ma sensu ufać nagraniom - nie wiesz kto te filmy nagrywa, a ewentualna różnica w wadze kierownika na poziomie np. 40 kg to już bardzo dużo dla takiego motocykla.woda, góry, las? No pewnie jest ta różnica w kg . Wgl czyli w ogóle xd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Jest na forum jakaś grupka 125 to podjedź sobie na spota wiosną i zobacz jak brzmią nie wiem w ogóle czego Ty oczekujesz od dźwięku 125 Moją hondę kupił chłopak i był bardzo szczęśliwy, że kupił sobie moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Ja też będę szczęśliwy jak kupię sb moto . Ale już chyba zdecydowałem . Biorę kosiare zawsze marzyłem o 2t . Jeszcze zależy od funduszy Aaa . Te zloty pewnie w Łodzi . Czyli jakieś 80 km ode mnie więc nie będę miał czym za bardzo Edytowane 4 Stycznia 2016 przez bartek2000335 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaN Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Powiadam Hondę CBR 125 z 2008 r. Od wrzesnia ubiegłego roku i jak dla mnie, jezdzacej tylko sporadycznie jako "plecak" polecam ta maszynę. Malo skomplikowana, jak dla mnie początkowej uzytkowniczki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 No właśnie słyszałem że wytrzymałe są, mało palą, i wgl fajne maszynki ale mam do wyboru 3 motury i który z nich będzie stał w moim garażu zadecydują tylko pieniądze które niestety sam muszę zarobić Maszyną pochwale się prawdopodobnie po wakacjach . Dzięki wielkie wszystkim którzy odpowiedzieli na moje pytania . Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Miałem okazję przejechać się taką, przy mojej wadze około 100 kg w tamtym czasie to szału nie było, ale prowadzenie super. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi