Skocz do zawartości

Duke 390

Jaredo

Rekomendowane odpowiedzi

Udało się zakupić jeszcze w tamtym roku moto, akurat przed świętami pod choinkę :smile: Tylko nie miałem jakoś czasu się pochwalić wcześniej. Narazie więcej zdjęć nie mam bo zimno i człowiekowi nie chce się wychodzić z domu, ale podobno przyszły weekend ma być ładny coś ok 3-4 stopni więc może coś się uda ogarnąć. Teraz tylko zapisać się na kurs żeby na wiosnę już zacząć jeździć.

Planowane mody na 2016r:

1.Pierwszy w kolejności wpadnie akrap

2. Wymiana uchwytu tablicy rejestracyjnej - ten oryginalny jest okropny

3. Klamki oraz manetki

4. Może jakieś lusterka

Na ten rok to chyba tyle zobaczymy co przyniesie czas i moje zachcianki jeszcze  :riding:

5foYJ2.jpg

Ciekawie się prezentuje jak to KTM "mechaniczna pomarańcza"  :biggrin: . Co do wydechu to odniosłem wrażenie na podstawie filmów Luczyna, że nawet seryjny robi swoją robotę i odrywa od ziemi przechodniów. Tylko Luczyn ma inny model. W każdym razie będziesz ładnie hałasował  :biggrin:.

Gratuluję zakupu, oby szybko nie znudziła Ci się tylko ta pojemność. Na początek bardzo dobry wybór, może później kupisz starszego brata  :riding:

Co do wydechu to odniosłem wrażenie na podstawie filmów Luczyna, że nawet seryjny robi swoją robotę i odrywa od ziemi przechodniów.

To je Ixil

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Dzięki wszystkim za miłe słowa.

ładny, jak to jezdzi?? Ja po wypadku, jak dostane odszkodowanie planuje mv aguste brutal albo intrudera 1800

Co do tego jak to jeździ to będę mógł powiedzieć dopiero jak zrobi się cieplej, bo narazie to przejechałem się tylko po podwórku  :decayed: . MV Agusta Brutale to chyba na ten moment najładniejszy naked i wydaje mi się że nikt nie zaprzeczy temu. 

Kolorek fajny - "w oczy szczypie" - będziesz rozpoznawalny  ;)

Po tych modyfikacjach będzie jeszcze lepszy. Niech służy!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Duke fajna sprawa, na drogach tego mało. Jeden gar więc fajnie brzmi... no i to KTM :biggrin: Pewnie będziesz musiał się troszkę przyzwyczaić do charakterystyki pracy silnika ale co kto lubi. Moto do nauki jak znalazł oczywiście jeżeli skupisz na maksymalnym wykorzystywaniu swoich umiejętności, a nie braku mocy :biggrin: Chętnie przyjrzę mu się z bliska i posłucham jak gada! Braap!

• 7 miesięcy temu...