Zaker Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Cześć, dopiero planuję zakup mojej pierwszej maszyny i liczę na to, że forum może stać się do tego inspiracją Pozdrawiam, Paweł 0 Cytuj
tajnywspółpracownik Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Witamy!!! 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Bliźniak Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 Cześć Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Janusz 76 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam, jestem tu nowy i chciałbym prosić o pomoc dotyczącą zakupu motocykle zresztą będzie to moja pierwsza maszyna od 20 lat . Dużo czytałem i odwiedziłem kilka salonów oraz prywatnych handlarzy, którzy sprowadzają motocykle za granicy. Z uwagi na mały budżet około 10000,00 pln jestem raczej zmuszony szukać czegoś z drugiej ręki i tego się obawiam gdyż nie posiadam odpowiedniego przygotowania / doświadczenia i nie chciałbym kupić sobie tzw. skarbonki. Do gustu przypadł mi NAKED suzuki bandit GSF 650 względnie 1200 na co mam zwracać uwagę przy zakupie ? Za pomoc z góry serdecznie dziękuję. 0 Cytuj
PIT Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Janusz 76 gościu nie dość, że sam się nie przywitałeś to jeszcze z "buciorami" wchodzisz i w czyimś przywitaniu robisz Off-Top. Na początek przeczytaj to: http://motocykle-lodz.pl/topic/2-regulamin-powitalni-jak-należy-się-przywitać-w-temacie-podajemy-tylko-nick/?p=2 potem napisz swój post z przywitaniem, a następnie w odpowiednim wątku zadaj swoje pytanie i pewnie ktoś Ci pomoże. To nie "Stół Szwedzki" aby zachować jak najlepszą efektywność w wymianie informacji na forum staramy się zachować jakiś porządek. Edytowane 3 Stycznia 2016 przez PIT (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 W końcu Janusze internetu A cb Zaker witamy serdecznie 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Piuriel Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witamy 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Emil89 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi