Dzejdzej Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 siema 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 witaj 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) witam na forum, mojego pomarańczowo - czarnego Zippa 250 powinieneś pamiętać z Jelenia ciebie jak ciebie ale tego zippa na bank Siemka, my też chyba mieliśmy przyjemność się poznać, też prawie byłem w tym Jeleniu jak to sie stalo rze ty niedojehales niedojechałeś znami z nami siema no hej kolego, czy masz juszs już jakąś jurz hulajnogę witam na forum, mojego pomarańczowo - czarnego Zippa 250 powinieneś pamiętać z Jelenia pomarańczowy Edytowane 19 Marca 2012 przez scOti ort.!!! (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Witamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi