JAREK-XJR Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Pewnie jest na forum kilku brodaczy? Jesli dbacie o swoje brody u fryzjera to moze polecicie jakiegos? Nie piszcie, ze mozna maszynka, bo to wiem. Chodzi mi o to by umial nieco np. po bokach wycieniowac, dol troche np. dluzszy itp itd. Generalnie wszak fryzjerki niby meskie maja przerazenie w oczach jak mowie, ze brode tak czy siak przyciac prosze i widac jak w duchu mowia: " dlaczego k... na mnie trafilo?". 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Podobno w OFF-ie jest jakiś hipsterski golibroda, ale nie znam szczegółów 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Do brodaczy nie należę, ale widziałem cos takiego: https://www.facebook.com/ubrzytwy 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 "u brzytwy" na rzgowskiej golą 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Na OFFie Brush Barber Shop. Zapisują na konkretną godzinę. U Brzytwy czekasz w kolejce bez zapisów. W obu miejscach specjalizują się w brodach i tną dobrze. Ceny jednakowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 FRYZSTYLE Wólczańska 226 pytaj o Michała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Dzieki wszystkim. Jako, ze najblizej mam do Off to sprobuje najpierw tam sie umowic. Wydaje mi sie, ze gdzies takie wycinanki jak u brzytwy widzialem w witrynie w okolicach Pietryny kolo Jaracza, pl. Wolnosci albo jakos tam. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ja byłem na Wólcznskiej 226 i jest ok. No i cena ekstra. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Tzn? W Offie strzyzenie brody 35 a razem z lepetyna 70. Tak przynajmniej pisali w artykule, ktory znalazlem w sieci. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Tzn? W Offie strzyzenie brody 35 a razem z lepetyna 70. Tak przynajmniej pisali w artykule, ktory znalazlem w sieci. Za strzyżenie brody i głowy dałem 20 albo 30 zł. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Polo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 No dobra. Na Off' ie najblizszy termin to rok 2016. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 No i bylem we Fryzstyle na Wolczanskiej. Jestem bardzo zadowolony, szczegolnie, ze i cena bardzo atrakcyjna. Strzygl mnie Mateusz starszy. Polecam i jednoczesnie dziekuje za porady. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 A jak dbacie o swoje body?? Używacie jakichś szamponów specjalnych lub olejków odżywczych??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Prawdziwy motocyklista pachnie wd-40! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 I benzyną Wielebny, i benzyną 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Chcialem kupic jakis olejek ale mam wpasc po Nowym Roku 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja używam motul 20w50 polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jarek kupujesz w sieci czy w jakimś sklepie??? Byłem w rossmanie ale tam nie mają takich cudów:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jeszcze nie kupowalem. Zrobie to w styczniu u fryzjera czy fryzstyle na Wolczanskiej. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ja używam jedwab do włosów. Broda po tym jest bardzej miękka. Wcześniej używałem oleju arganowego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi