Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Golibroda Poszukiwany.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie jest na forum kilku brodaczy?

Jesli dbacie o swoje brody u fryzjera to moze polecicie jakiegos?

Nie piszcie, ze mozna maszynka, bo to wiem. Chodzi mi o to by umial nieco np. po bokach wycieniowac, dol troche np. dluzszy itp itd.

Generalnie wszak fryzjerki niby meskie maja przerazenie w oczach jak mowie, ze brode tak czy siak przyciac prosze i widac jak w duchu mowia: " dlaczego k... na mnie trafilo?".

Opublikowano

Podobno w OFF-ie jest jakiś hipsterski golibroda, ale nie znam szczegółów

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Na OFFie Brush Barber Shop. Zapisują na konkretną godzinę. U Brzytwy czekasz w kolejce bez zapisów. W obu miejscach specjalizują się w brodach i tną dobrze. Ceny jednakowe

Opublikowano

FRYZSTYLE Wólczańska 226 pytaj o Michała

Opublikowano

Dzieki wszystkim. Jako, ze najblizej mam do Off to sprobuje najpierw tam sie umowic.

Wydaje mi sie, ze gdzies takie wycinanki jak u brzytwy widzialem w witrynie w okolicach Pietryny kolo Jaracza, pl. Wolnosci albo jakos tam.

Opublikowano

Ja byłem na Wólcznskiej 226 i jest ok. No i cena ekstra.

Opublikowano

Tzn?

W Offie strzyzenie brody 35 a razem z lepetyna 70. Tak przynajmniej pisali w artykule, ktory znalazlem w sieci.

Opublikowano (edytowane)

Tzn?

W Offie strzyzenie brody 35 a razem z lepetyna 70. Tak przynajmniej pisali w artykule, ktory znalazlem w sieci.

Za strzyżenie brody i głowy dałem 20 albo 30 zł.

Edytowane przez Polo (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

No i bylem we Fryzstyle na Wolczanskiej.

Jestem bardzo zadowolony, szczegolnie, ze i cena bardzo atrakcyjna. Strzygl mnie Mateusz starszy. Polecam i jednoczesnie dziekuje za porady.

Opublikowano

A jak dbacie o swoje body?? Używacie jakichś szamponów specjalnych lub olejków odżywczych???

Opublikowano

I benzyną Wielebny, i benzyną :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Jarek kupujesz w sieci czy w jakimś sklepie??? Byłem w rossmanie ale tam nie mają takich cudów:)

Opublikowano

Ja używam jedwab do włosów. Broda po tym jest bardzej miękka. Wcześniej używałem oleju arganowego.