Skocz do zawartości

Omlet - Gsx-R 600 K8

OmLeT

Rekomendowane odpowiedzi

Forum jest po to żeby się wypowiadać. Nie ma co się kłócić, bo jak pisałem to właściciel ma być happy :smile: 

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Paweł mi też się to nie podoba ale to jest chyba kwestia tylko wieku, ty jesteś stary pryk i inaczej patrzysz na świat niż 25 latek :P Omlet zawsze był "fluornięty" i żaden antybiotyk na niego nie działa, co do lag to się zgodzić nie moge bo w większości wychodziły na jazno złotych :P

Suczka fajna, te zielone klamki według mnie nadają jej uroku :smile: Koła trochę po oczach dają, ale za to pewnie więcej lasek będzie się oglądać :decayed:

Widziałbym w złotych klamkach i tego koloru też koła no i jak wiadomo lagi. 

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Co do złotego to też nie można przesadzać. Ja mam w swoim złote klamki, ciężarki, naklejki na felgach i oczywiście lagi. Zastanawiam się jeszcze nad manetkami barracudy, ale nie mogę się zdecydować czy czarne czy czarno-złote.

Co do OmLeT'owego gixxa to każdy robi tak jak mu się podoba. Felgi w tym kolorze robią wrażenie dodałbym tylko trochę naklejek w kolorze fluo tak jak w tej R1

post-3042-0-05089100-1456401460_thumb.jpg

Co do naklejek to akurat czekam na fluo GSX-R to co jest szare i 600 na zadupek ,dolny napis suzuki zostanie ciemny ale podejrzewam że nie na długo

I tak trzymaj. Jak to mówią "lwa nie obchodzi to co myśli o nim owca". Zastanawiałeś się może nad przemalowaniem ciężarków i klamek? Jestem ciekaw czy da radę coś takiego przemalować i nie mówię tu o sprejowaniu farbą.

Sety napewno będą malowane ale na czarno myślałem o fluo klamkach i ciezarkach ,najwyżej się zdrapie nadmiar farby w mocowaniu klameczek

Że po zrobieniu  przelotowego wydechu bardzo słabo przyśpieszał do 5000 obr załatwiłem sobie taki pierdolnik... 

zBDjfCh.jpg

No taki power commander tylko trochę więcej opcji do wyboru, tu masz link http://www.grandysduo.com.pl/bazzaz.html

Edytowane przez OmLeT (wyświetl historię edycji)

jak byś go dobrze wysterował to nie musiałbyś kupować takich pierdół. nie spodziewaj sie cudów bez wizyty na dobrej hamowni

jak byś go dobrze wysterował to nie musiałbyś kupować takich pierdół. nie spodziewaj sie cudów bez wizyty na dobrej hamowni

To akurat wiem , mam dobrego znajomego co się ściga na Torze Poznań i hamownie w Poznaniu , jak się zrobi trosze cieplej to się przejadę wystroić 2oo

• 2 tygodnie później...

Spoko maszyna, faktycznie, ciezarki zielone nich*ja nie pasują, ale jak zrobisz fluoru będzie git!!!

Kolega zaszybki tak Ci pocisnal, a sam ma w hondzie szybke disco polo :-D No ale pod remiza wszystkie laski jego. :-)

Fakt faktem o gustach się nie dyskutuje, stanę teraz w jego obronie bo może mu się fiat multipla podoba , albo dacia Logan i co?... I nic! Ma do tego prawo :-)

Jednemu podoba się córka drugiemu teściowa :-D

Forum jest po to żeby wyrażać swoją opinię, zarówno zła jak i dobrą :-)

Edytowane przez Lans (wyświetl historię edycji)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...