OmLeT Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 To ze 750 to miał być mały sekret ale jak już powiedziałeś to tak to 750 jest gitara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Gdy się kupuje używany sprzęt pewnych spraw się nie przewidzi .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Narazie jest bardzo dobrze po rozebraniu całego silnika , wymieniona uszczelka pod głowica i oring od smogu olejowego. Z fajnych informacji to walki rozrzadu i korbowego firmy Yoshimura wyścigowe zawory i tłoki , jeszcze zawieszenie przód i tył jest z 20 rocznicy gsxr czyli bardziej sportowe Silnik jest juz złożony i zamontowany w motocyklu prawdopodobnie polatać się uda w sobote No to Areczku kiedy latamy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 eszcze zawieszenie przód i tył jest z 20 rocznicy gsxr czyli bardziej sportowe albo moto poskładane z kilku 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 To nie Yamaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Obecnie wygląda tak... te głupie paski ale w niedziele ma padać więc dokończę zabawę z naklejkami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 No nieźle nieźle:d jak wydech się sprawuje? dobrze się wydziera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek77 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Robi wrażenie, GRATULUJE!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) E Nowe bamboszki i malowanie , jutro montaż na 2oo i zrobi się fote całości Edytowane 19 Lutego 2016 przez OmLeT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jaram się tym kolorem okrutnie:-) 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPL Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dodaj zdjęcia już w całości bo musi wyglądać obłędnie Maszyna piękna. Niech służy! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jest i obiecana fotka ^^ niestety zdjęcia nie oddają piękna tego koloru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Świetne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Dobre to! w realu pewnie jeszcze lepiej:d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Dobrze widzę, pomalowali całe felgi, łącznie z miejscem gdzie tarcza hamulcowa przylega do felgi? Jeśli przykręciłeś tarcze na tą farbę to mogę cię zapewnić, że po pewnym czasie o ile nie od razu będziesz odczuwał falowanie tarcz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 a mi sie na czarnych bardziej podobał, teraz troche odpustowo 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 a mi sie na czarnych bardziej podobał, teraz troche odpustowo Sorki za off;d ty lepiej załóż wątek erłance 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 a co tu sie chwalić, to ma latać i za***rdalać a nie lansować, bedzie sezon to bedzie na żywo oglądana 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Dobrze widzę, pomalowali całe felgi, łącznie z miejscem gdzie tarcza hamulcowa przylega do felgi? Jeśli przykręciłeś tarcze na tą farbę to mogę cię zapewnić, że po pewnym czasie o ile nie od razu będziesz odczuwał falowanie tarcz.felgi zostały oczyszczone z farby 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Wyglada fajnie, ale z drugiej strony nie wiem czy bym się porwał na to.. HmmMa się podobać właścicielowi nie gawiedzi 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterbike Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Arek gratuluję zakupu, trzeba się gdzieś spotkać polatać, jestem ciekawy jak na żywo się prezentuje. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaszybki Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam uprzedzę fakty w powitalni byłem .Pierwsze co zacząłem przeglądać na forum to wasze motocykle taka ciekawośc i to co zobaczyłem tu to jest istne morderstwo tego modelu aż się che wysłać to zdjęcie to Suzuki aby wystawili informacje jak nie zrobić z Gsx-r wioski Powiem ci kolego Omlet zabiłeś wygląd motocykla wieś tańczy i śpiewa normalne Jeziorany ewentualnie Pcim Dolny nie ubliżając mieszkańca tego regionu.Istna choinka moto czarne ,klamki zielone ,lagi złote z tego co mi wiadomo wychodziły na czarnych i ten kolor felg oczojebny nie pasujący do niczego.Jak dla mnie dramat ale być może te kolory spowodowane są tym że latasz po nocy bez świateł po wioskach wtedy ok jesteś widoczny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Wiesz o gustach się nie dyskutuje a co złotych lag to mało w życiu widziałeś. Ważne ze ja jestem zadowolony.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaszybki Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Wiesz o gustach się nie dyskutuje a co złotych lag to mało w życiu widziałeś. Ważne ze ja jestem zadowolony.... O gustach owszem ale o takim to trzeba dyskutować zamordowałeś śliczny motocykl i nie mogłem sie powstrzymać od komentarza Pozdrawiam LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Takie opinie tez są ważne , cieszy ze wyraziłeś swoją opinie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi