Skocz do zawartości

Omlet - Gsx-R 600 K8

OmLeT

Rekomendowane odpowiedzi

Narazie jest bardzo dobrze po rozebraniu całego silnika , wymieniona uszczelka pod głowica i oring od smogu olejowego.

Z fajnych informacji to walki rozrzadu i korbowego firmy Yoshimura wyścigowe zawory i tłoki , jeszcze zawieszenie przód i tył jest z 20 rocznicy gsxr czyli bardziej sportowe

Silnik jest juz złożony i zamontowany w motocyklu prawdopodobnie polatać się uda w sobote

No to Areczku kiedy latamy? :biggrin:

eszcze zawieszenie przód i tył jest z 20 rocznicy gsxr czyli bardziej sportowe

albo moto poskładane z kilku :P

12743994-949897038410177-593297756268319

Obecnie wygląda tak... te głupie paski ale w niedziele ma padać więc dokończę zabawę z naklejkami

Dobrze widzę, pomalowali całe felgi, łącznie z miejscem gdzie tarcza hamulcowa przylega do felgi? Jeśli przykręciłeś tarcze na tą farbę to mogę cię zapewnić, że po pewnym czasie o ile nie od razu będziesz odczuwał falowanie tarcz. 

a co tu sie chwalić, to ma latać i za***rdalać a nie lansować, bedzie sezon to bedzie na żywo oglądana :P

Dobrze widzę, pomalowali całe felgi, łącznie z miejscem gdzie tarcza hamulcowa przylega do felgi? Jeśli przykręciłeś tarcze na tą farbę to mogę cię zapewnić, że po pewnym czasie o ile nie od razu będziesz odczuwał falowanie tarcz.

felgi zostały oczyszczone z farby

Wyglada fajnie, ale z drugiej strony nie wiem czy bym się porwał na to.. Hmm
Ma się podobać właścicielowi nie gawiedzi :smile:

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Witam uprzedzę fakty w powitalni byłem .Pierwsze co zacząłem  przeglądać na forum to wasze motocykle taka ciekawośc i to co zobaczyłem tu to jest istne morderstwo tego modelu aż się che wysłać to zdjęcie to Suzuki aby wystawili informacje jak nie zrobić z Gsx-r  wioski :biggrin: Powiem ci kolego Omlet zabiłeś wygląd motocykla wieś tańczy i śpiewa normalne Jeziorany ewentualnie Pcim Dolny nie ubliżając mieszkańca tego regionu.Istna choinka moto czarne ,klamki zielone ,lagi złote z tego co mi wiadomo wychodziły na czarnych i ten kolor felg oczojebny nie pasujący do niczego.Jak dla mnie dramat ale być może te kolory spowodowane są tym że latasz po nocy bez świateł po wioskach wtedy ok jesteś widoczny.

Wiesz o gustach się nie dyskutuje a co złotych lag to mało w życiu widziałeś.

Ważne ze ja jestem zadowolony....

Wiesz o gustach się nie dyskutuje a co złotych lag to mało w życiu widziałeś.

Ważne ze ja jestem zadowolony....

O gustach owszem ale o takim to trzeba dyskutować  zamordowałeś śliczny motocykl i nie mogłem sie powstrzymać od komentarza Pozdrawiam  LwG