Piuriel Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Forum jest po to żeby się wypowiadać. Nie ma co się kłócić, bo jak pisałem to właściciel ma być happy 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Paweł mi też się to nie podoba ale to jest chyba kwestia tylko wieku, ty jesteś stary pryk i inaczej patrzysz na świat niż 25 latek Omlet zawsze był "fluornięty" i żaden antybiotyk na niego nie działa, co do lag to się zgodzić nie moge bo w większości wychodziły na jazno złotych 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 w 600 są czarne a w reszcie złote 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 mylisz się kolego gsx-r 600 z 2008 roku w czarnym malowaniu miały złote lagi,a czarne były w 750 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Suczka fajna, te zielone klamki według mnie nadają jej uroku Koła trochę po oczach dają, ale za to pewnie więcej lasek będzie się oglądać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Widziałbym w złotych klamkach i tego koloru też koła no i jak wiadomo lagi. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Co do złotego to też nie można przesadzać. Ja mam w swoim złote klamki, ciężarki, naklejki na felgach i oczywiście lagi. Zastanawiam się jeszcze nad manetkami barracudy, ale nie mogę się zdecydować czy czarne czy czarno-złote. Co do OmLeT'owego gixxa to każdy robi tak jak mu się podoba. Felgi w tym kolorze robią wrażenie dodałbym tylko trochę naklejek w kolorze fluo tak jak w tej R1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Co do naklejek to akurat czekam na fluo GSX-R to co jest szare i 600 na zadupek ,dolny napis suzuki zostanie ciemny ale podejrzewam że nie na długo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 I tak trzymaj. Jak to mówią "lwa nie obchodzi to co myśli o nim owca". Zastanawiałeś się może nad przemalowaniem ciężarków i klamek? Jestem ciekaw czy da radę coś takiego przemalować i nie mówię tu o sprejowaniu farbą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Sety napewno będą malowane ale na czarno myślałem o fluo klamkach i ciezarkach ,najwyżej się zdrapie nadmiar farby w mocowaniu klameczek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Że po zrobieniu przelotowego wydechu bardzo słabo przyśpieszał do 5000 obr załatwiłem sobie taki pierdolnik... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Teraz będziesz latał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Arek to jest jakiś powercomander czy co? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) No taki power commander tylko trochę więcej opcji do wyboru, tu masz link http://www.grandysduo.com.pl/bazzaz.html Edytowane 26 Lutego 2016 przez OmLeT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 jak byś go dobrze wysterował to nie musiałbyś kupować takich pierdół. nie spodziewaj sie cudów bez wizyty na dobrej hamowni 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 jak byś go dobrze wysterował to nie musiałbyś kupować takich pierdół. nie spodziewaj sie cudów bez wizyty na dobrej hamowni To akurat wiem , mam dobrego znajomego co się ściga na Torze Poznań i hamownie w Poznaniu , jak się zrobi trosze cieplej to się przejadę wystroić 2oo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal88 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Niezła klaczka. Zazdroszczę i myślę, czy nie rozejrzeć się za podobnym. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Spoko maszyna, faktycznie, ciezarki zielone nich*ja nie pasują, ale jak zrobisz fluoru będzie git!!! Kolega zaszybki tak Ci pocisnal, a sam ma w hondzie szybke disco polo :-D No ale pod remiza wszystkie laski jego. :-) Fakt faktem o gustach się nie dyskutuje, stanę teraz w jego obronie bo może mu się fiat multipla podoba , albo dacia Logan i co?... I nic! Ma do tego prawo :-) Jednemu podoba się córka drugiemu teściowa :-D Forum jest po to żeby wyrażać swoją opinię, zarówno zła jak i dobrą :-) Edytowane 9 Marca 2016 przez Lans (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Fajna zuzia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Jako że dawno nic nie wrzuciłem a zapomniałem że nie każdy ma szajsbuka Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez OmLeT (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 świeci się jak psu jajca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 ...i felgi dają mocno po gałach... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 I tłumik jednak na długim dolocie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Właśnie! Panie, który ty masz komin założony? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Felgi jak i całe moto robią robotę jest kozak , widziałem na rozpoczęciu sezonu pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi