Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze względu na to, że nieszczęścia chodzą stadami, na jutro na wożenie dzieciaków, odpadło mi stado motocyklistów, zostały niedobitki. Jeśli ktoś chciałby o 17 pobrykać z maluchami na plecach, zapraszam na parking przy Bibliotece Politechniki Łódzkiej - gości nas Klub Motocyklistów PŁ. Prezenty naszykowane, potrzebuje tylko odważnych nie bojących się dzieci motonitów.

Kontakt Chomik 502649558. do 14:00 ciężko z odbieraniem ale odpowiem na smsy. Potem już jestem luźna.

Opublikowano (edytowane)

Siemka, piszę w imieniu kolegi który robi dziś dla dzieciaków z DD małą atrakcję w postaci prezentów, zdjęć na moto i ew. wożenia paru szkrabów, problem tylko taki że jest to o 17 DZISIAJ :smile: na Wólczańskiej pod biblioteką politechniki łódzkiej.

Czy byłby ktoś w stanie podjechać i wesprzeć zioma i dać frajde dzieciakom ? Wiem że późno ale nawet jak 1-2 osoby podjadą to już będzie coś, na tą chwilę są 2-3 moto. Tel. do Oskara 533-270-103 lub https://www.facebook.com/oskar.matuszyk/about, z góry dzięki.

Suchy: To chyba ta sama akcja? Łączę tematy.

Edytowane przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

No i fajno było :smile: dziabągi miały niezłą frajdę tylko potem musiałem kasku szukać ale impra udana. Czekam na następną. Oczywiście z mikolajami w niedzielę też jadę. LwG