Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Finał Akcji Motomikołaje 06.12.2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chcesz przekazać jakąś kasę to najlepiej na konto, na miejscu będzie za duże zamieszanie

Natomiast naświeższe wiadomości z frontu rowerowego są takie że przekazaliście nam w sumie 25 rowerów, a to znaczy że obydwa domy dziecka będą w pełni zaopatrzone w rowery, dodatkowo dzisiaj @piterbike przywiózł mi 2 komplety narzędzi rowerowych dzięki czemu drobne awarie będą niwelowane na miejscu w dd - dzięki :smile:

Opublikowano

Nie wiem co zrobić z misiami. ... mam je jakoś spakować? Nie mam worka na prezenty, lepiej by to wyglądało.

Opublikowano (edytowane)

ok dzieki :smile:

a tak przy okazji,bedzie ktos jechal od okolic manufaktury? :P zachodnia,limanowskiego ?;p

ja bede ale skuterem jesli Ci nie wadzi to :decayed: chetnie

Witam wybieram się pierwszy raz, leci ktoś z Bałut ??? podłączył bym się. Pozdrawiam

ja lece ob gdanskiej przy mafie jesli chcesz tylko skuterem

Edytowane przez picek33 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Jakby ktos chcial to razem z Velastir ruszamy spod parkingu manufaktury od strony leroy merlin,jak ktos chce dolaczyc to pisac:)

witam. a o ktorej bedziece, moze dolaczymy?

Opublikowano

na ta chwile z Archi jade ze szparagowej spod Carfeeoura(kolo 9.00 sie spotykamy);potem  jedziemy pod manu na parking od strony leroy merlin gdzie czekac maja Velastir i Kristo74 kolo 10-10.10 i jedziemy juz na miejsce

Opublikowano (edytowane)

na ta chwile z Archi jade ze szparagowej spod Carfeeoura(kolo 9.00 sie spotykamy);potem  jedziemy pod manu na parking od strony leroy merlin gdzie czekac maja Velastir i Kristo74 kolo 10-10.10 i jedziemy juz na 

czy ja na skuterze moge dowas dojechac :blush:

Edytowane przez picek33 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

czy ja na skuterze moge dowas dojechac :blush:

przyjezdzaj a nie sie pytasz :smile: 

Opublikowano

Panterka zdaje się na twoją inwencję 😊

Opublikowano

przyjezdzaj a nie sie pytasz :smile:

Wiesz

nie chce wam zwalniac tepa :riding:

Opublikowano

Ok :-)

Opublikowano

Nadążysz - tempo będzie dostojne  :riding:

Dostojne tzn. ? :P 

Aż tak dostojne jak to było podczas przejazdu z żużlowcami Orła? :biggrin: 

Nie chcę znowu zagotować Kata ; < 

Choć całe szczęście temperatura otoczenia powinna być bardziej sprzyjająca :P 

you will never know me, you can only follow me.

Opublikowano

Jeżeli tylko pogoda się sprawdzi, to też postaram się przyjechać :smile:

Non quo sed quo modo :riding:

Opublikowano

o pogodzie już było - sprawdzi się - 10 stopni i słoneczko ;) więc "postaram się" nie przyjmujemy :smile:

zresztą, z Łowicza sama przyjemność podjechać ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Aż tak dostojne jak to było podczas przejazdu z żużlowcami Orła?  

No może po Pietrynie będzie podobnie, ale później ogień na tłoki więc jeszcze gluty w nosie Ci zamarzną  :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

A jakieś miejsca w autach macie? Bo my będziemy jako turyści, bez moto :sad2: Może jak ktoś by miał 2 wolne miejsca w puszce, to byśmy się dołączyli.

Swoją nie pojedziemy!.... bo ten szykuje się udana sobota i szkoda prawka :smile:

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

A jakieś miejsca w autach macie? Bo my będziemy jako turyści, bez moto :sad2: Może jak ktoś by miał 2 wolne miejsca w puszce, to byśmy się dołączyli.

Swoją nie pojedziemy!.... bo ten szykuje się udana sobota i szkoda prawka :smile:

Lepszą połówkę to pewno ktoś zabierze choćby na plecak a ty cóż...... Do kiosku po bilet za 2,6 ;-)
Opublikowano

Najgorsze jest to, że jak by ktoś zaproponował mojej dziewczynie ,,plecak" to pewnie by mnie zostawiła :smile: hahahahah

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Zapraszam do galerii :smile: wszystkie zdjęcia ma ze mną więc się nie ślinić :smile:

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Zapraszam do galerii :smile: wszystkie zdjęcia ma ze mną więc się nie ślinić :smile:

Czas to zmienić :-D
Opublikowano

Jeżeli tylko pogoda się sprawdzi, to też postaram się przyjechać :smile:

Ja dzisiaj specjalnie przyprowadziłem moto do Łodzi z okolic Łowicza na jutrzejsze wydarzenie :smile: trochę zmarzłem ale, dla chcącego ... :P

Ubierz się ciepło i wpadaj :smile:

Opublikowano

Niestety, ale ja pojawię się tylko z paka misiów w worku, a bardzo chciałam też brać udział w tym wydarzeniu. Akurat się rozchorowalam i przy okazji starszy syn. Także misie dojadą na czas ;-) Zostaje mi życzyć Wam udanych MotoMikołaje :-)

Opublikowano

Czy bez stroju mikołaja można przyjechać, bo nie dam rady kupić?