salat Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jeżeli chcesz przekazać jakąś kasę to najlepiej na konto, na miejscu będzie za duże zamieszanie Natomiast naświeższe wiadomości z frontu rowerowego są takie że przekazaliście nam w sumie 25 rowerów, a to znaczy że obydwa domy dziecka będą w pełni zaopatrzone w rowery, dodatkowo dzisiaj @piterbike przywiózł mi 2 komplety narzędzi rowerowych dzięki czemu drobne awarie będą niwelowane na miejscu w dd - dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panterka Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Nie wiem co zrobić z misiami. ... mam je jakoś spakować? Nie mam worka na prezenty, lepiej by to wyglądało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) ok dzieki a tak przy okazji,bedzie ktos jechal od okolic manufaktury? zachodnia,limanowskiego ?;p ja bede ale skuterem jesli Ci nie wadzi to chetnie Witam wybieram się pierwszy raz, leci ktoś z Bałut ??? podłączył bym się. Pozdrawiam ja lece ob gdanskiej przy mafie jesli chcesz tylko skuterem Edytowane 4 Grudnia 2015 przez picek33 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1985 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jakby ktos chcial to razem z Velastir ruszamy spod parkingu manufaktury od strony leroy merlin,jak ktos chce dolaczyc to pisac:) witam. a o ktorej bedziece, moze dolaczymy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 na ta chwile z Archi jade ze szparagowej spod Carfeeoura(kolo 9.00 sie spotykamy);potem jedziemy pod manu na parking od strony leroy merlin gdzie czekac maja Velastir i Kristo74 kolo 10-10.10 i jedziemy juz na miejsce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) na ta chwile z Archi jade ze szparagowej spod Carfeeoura(kolo 9.00 sie spotykamy);potem jedziemy pod manu na parking od strony leroy merlin gdzie czekac maja Velastir i Kristo74 kolo 10-10.10 i jedziemy juz na czy ja na skuterze moge dowas dojechac Edytowane 4 Grudnia 2015 przez picek33 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 czy ja na skuterze moge dowas dojechac przyjezdzaj a nie sie pytasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Panterka zdaje się na twoją inwencję 😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 przyjezdzaj a nie sie pytasz Wiesz nie chce wam zwalniac tepa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panterka Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ok :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Nadążysz - tempo będzie dostojne Dostojne tzn. ? Aż tak dostojne jak to było podczas przejazdu z żużlowcami Orła? Nie chcę znowu zagotować Kata ; < Choć całe szczęście temperatura otoczenia powinna być bardziej sprzyjająca 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jeżeli tylko pogoda się sprawdzi, to też postaram się przyjechać 0 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 o pogodzie już było - sprawdzi się - 10 stopni i słoneczko więc "postaram się" nie przyjmujemy zresztą, z Łowicza sama przyjemność podjechać 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Aż tak dostojne jak to było podczas przejazdu z żużlowcami Orła? No może po Pietrynie będzie podobnie, ale później ogień na tłoki więc jeszcze gluty w nosie Ci zamarzną 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 A jakieś miejsca w autach macie? Bo my będziemy jako turyści, bez moto Może jak ktoś by miał 2 wolne miejsca w puszce, to byśmy się dołączyli. Swoją nie pojedziemy!.... bo ten szykuje się udana sobota i szkoda prawka 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 A jakieś miejsca w autach macie? Bo my będziemy jako turyści, bez moto Może jak ktoś by miał 2 wolne miejsca w puszce, to byśmy się dołączyli. Swoją nie pojedziemy!.... bo ten szykuje się udana sobota i szkoda prawka Lepszą połówkę to pewno ktoś zabierze choćby na plecak a ty cóż...... Do kiosku po bilet za 2,6 ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Najgorsze jest to, że jak by ktoś zaproponował mojej dziewczynie ,,plecak" to pewnie by mnie zostawiła hahahahah 3 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Wrzuć fotkę to może nawet ktoś ci bilet obstawi :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zapraszam do galerii wszystkie zdjęcia ma ze mną więc się nie ślinić 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zapraszam do galerii wszystkie zdjęcia ma ze mną więc się nie ślinić Czas to zmienić :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Jeżeli tylko pogoda się sprawdzi, to też postaram się przyjechać Ja dzisiaj specjalnie przyprowadziłem moto do Łodzi z okolic Łowicza na jutrzejsze wydarzenie trochę zmarzłem ale, dla chcącego ... Ubierz się ciepło i wpadaj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panterka Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Niestety, ale ja pojawię się tylko z paka misiów w worku, a bardzo chciałam też brać udział w tym wydarzeniu. Akurat się rozchorowalam i przy okazji starszy syn. Także misie dojadą na czas ;-) Zostaje mi życzyć Wam udanych MotoMikołaje :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dla tych którzy nie będą mogli wpaść https://go.toya.net.pl/25/13758/44441375829/play 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dla tych którzy nie będą mogli wpaść https://go.toya.net.pl/25/13758/44441375829/playTeraz sie dzieje Teraz się dzieje pod tym adresem to jaki jutro będzie kocioł ja będziemy się zjeżdżać :biggrin:hi hi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabi Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Czy bez stroju mikołaja można przyjechać, bo nie dam rady kupić? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi