Mark_Ka Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Ja chętnie bym się podłączył i pomógł ale niestety moto mam już rozebrane i za garażowane... Czy przyda się pomoc w postaci przewiezienia czegoś autem? Latam zafirą A to coś tam bym upchnął... Pytanie do organizatorów czy przyda się moja pomoc autem i czy np wpuszczą np na pasaż towarzyszące motocyklistom auto... ? Jeśli przydam się to jak coś proszę o info na PW. Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Mark_Ka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Oczywiście możesz przyjechać samochodem, tyle że nie będziesz mógł wjechać na miejsce zbiorki bo tam tylko motocykle mają pozwolenie. Nie mniej serdecznie zapraszamy, a co do pomocy z transportem to zapamiętam i w razie co sie odzwę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ok Krzyśku to jak coś to pisz na PW 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Jakby ktos chcial to razem z Velastir ruszamy spod parkingu manufaktury od strony leroy merlin,jak ktos chce dolaczyc to pisac:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Boże dopomusz by było przynajmniej sucho , bo w Piątek dałem radę dojechać 50 km w śniegu to i teraz dam radę te 30 na moim bordowym reniferze :D Do zobaczenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Boże dopomusz by było przynajmniej sucho , bo w Piątek dałem radę dojechać 50 km w śniegu to i teraz dam radę te 30 na moim bordowym reniferze :D Do zobaczenia Spokojnie tak jak Jaqu pisał; pogoda mówi o 9-10 stopniach i bez deszczu także idealnie i nawet zimno nie będzie Nigdy nie byłem na tego typu akcji bo nie miałem moto, ale teraz to co innego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Maszyna już za długo stoi w garażu, jak nic nie wypadnie to podjadę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcos Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Słuchajcie, a do której trwa cała impreza? Jak to było w poprzednich latach? O 11 mam chrzciny w rodzinie i nie dam rady na 10:30. Potem rozumiem jedziecie do domów dziecka, a czy po prezentach jest jeszcze jakiś wspólny przejazd? Dzięki za info. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Kończymy w DD2. Zawsze po wręczenie prezentów zostajemy dłużej pogawędki z dzieciakami itp. Wiec wbijaj śmiało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 KSIĄDZ NADAL BĘDZIE! Nie będziesz mi życia tą betą układać To czekam na słittt foto A w tej becie będziesz jeszcze czasem kask chciał położyć 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Może ktoś podpowie gdzie kupić strój Mikołaja? A może ktoś pożyczy i wtedy kasa na strój wpadnie do puszki? Selgros , Carrefour itp. Kupiłem w carrefour. Info dla tych którzy jeszcze nie kupili a chcą kupić. Przy pierwszym użyciu uważajcie , strój jest bardzo delikatny Zresztą, czego się spodziewać po komplecie za 15 zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucZyn Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Wolałbym zamiast kupowania stroju, który bankowo się znowu na mnie podrze i będzie do wywalenia, dać tą kasę lepiej do puchy. Czy będzie bardzo źle jak nie będę miał stroju? Czy inni mikołaje będą na mnie krzywo patrzeć? ( ≖.≖) 1 Cytuj Facebook YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Będziesz się wyróżniał Też się obawiam, że jak mi się uda w niego wbić, czy dotrwa do końca Przydały by się większe, XL -ke wciągnąć na kombi XXL 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Użytkownik 12 postów Imię:Piotrek Napisano dziś, 13:56 Wolałbym zamiast kupowania stroju, który bankowo się znowu na mnie podrze i będzie do wywalenia, dać tą kasę lepiej do puchy. popieram, ten za 15zł to szmata, lepszy to 45zł to juz na prawde dać na dzieciaki 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Drodzy MotoMikołajowie,Przedstawiamy kilka żelaznych zasad dotyczących niedzielnego spotkania.1. Spotykamy się na Pasażu Schillera od 10:30 i prosimy o nie przyjeżdżanie wcześniej. Wyjedziemy po 45-minutach, więc zdążycie zrobić pamiątkowe zdjęcia.- Naprawdę, Wasze przyjazdy przed Organizatorami nie pomagają, a utrudniają sprawną koordynację.2. Na Pasaż Schillera wjeżdżamy tylko od jednej strony - od ulicy Tuwima! (nie przez Plac Komuny Paryskiej)- Osoby jadące z kierunku ul.Nawrot proszone są o nie skręcanie na skrzyżowaniu w Piotrkowską w lewo! Nawet jeśli nie będzie Policji czy utrudnień, objeżdżajcie Pasaż Schillera jadąc do Sienkiewicza > Tuwima. 3. Wjazd na Pasaż Schillera umożliwiamy tylko i wyłącznie kierowcom jednośladów. Jeśli przyjedziesz samochodem - zostaw go w pobliżu i nie próbuj się wciskać na Piotrkowską.4. Pełna trasa przejazdu dostępna jest pod tym odnośnikiem: https://goo.gl/maps/X3ZGbiNERR52- Wygląda w skrócie tak: Pasaż Schillera > Piotrkowska do Więckowskiego > Zachodnia/Kościuszki > Mickiewicza > Żeromskiego/Politechniki > Pabianicka > Zuchów 4- Później: Zuchów > Pabianicka > Jana Pawła II/Włókniarzy > Aleksandrowska 137 5. Kolumna motocyklistów będzie prowadzona początkowo przez Policję, natomiast później przez Organizatorów akcji. Prosimy o nie wyprzedzanie prowadzących i zachowanie zdrowego rozsądku. Jeśli jedziemy jednym pasem, to nie po to aby zaraz po kilometrze zajmować trzypasmową drogę. Uszanujcie innych uczestników ruchu drogowego!Jeśli nie zgadzasz się z powyższymi warunkami - nie przyjeżdżaj. Długo walczyliśmy z pozwoleniami na przejazd Piotrkowską i wjazdem na Pasaż Schillera i nie chcemy, aby "wybitne jednostki" zepsuły jakiekolwiek plany. Do zobaczenia w niedzielę 6 grudnia 2015 9 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Prosimy o nie wyprzedzanie prowadzących i zachowanie zdrowego rozsądku NIE DOSTOSOWANIE SIĘ DO ZASAD BĘDZIE SKUTKOWAŁO BANEM NA FORUM !!! 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Na pietryne mozna wjechac na legalu rowniez tedy http://www.google.pl/maps/@51.7635659,19.454923,3a,90y,71.83h,87.89t/data=!3m6!1e1!3m4!1scG7ETVJ-C_uqVAgeT3eNmQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=pl Edytowane 3 Grudnia 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Bulba nie się zamętu na co dzień można jak się chce zwłaszcza jak cie SM nie widzi ale tego konkretnego dnia ma być pożądek bo więcej mas na Pietrynę nie wpuszczą. Dla tego weźcie sobie do serca że Tuwima - Piotrkowska to jedynie słuszna trasa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 jest póżno, kasa do was nie dojdzie ,więc może mogę coś kupić? z listy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 jest póżno, kasa do was nie dojdzie ,więc może mogę coś kupić? z listy Dojdzie spokojnie nadal można dokonywać wpłat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Tak jak pisze Tomahouk wpłaty cały czas mile widziane, zdecydowana wiekszość prezentów jest już spakowana i czeka na podstawienie sań mikołajowych. Pamiętajcie że wasze pieniądze potrzebne są nie tylko na prezenty, jeżeli coś nam zostanie to znowu będziemy mogli zorganizować kilka fajnych imprez w ciągu roku. Dla przypomnienia W tym roku dzieciaki były wożone terenówkami na terenie starej żwirowni pod Parzęczewem, gdzie jeżeli dzieci dzielą się na czyste i szczęśliwe to nasze były bardzo szczęśliwe, natomiast na koniec wakacji w okolicy Zelowa jeździły czołgiem. Poza tym było kilka mniejszych eventów jak choćby okazja żeby dzieci same zrobiły sobie pizzę w pizzerii. No i oczywiście była wspaniała dyskoteka w dd8. Każdy taki wyjazd oznacza konieczność przynajmniej wynajęcia autokaru, a biorąc pod uwagę że mamy pod opieką ponad 50 pociech bus nie wystarczy czyli parę stówek leci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Tak jak pisze Tomahouk wpłaty cały czas mile widziane, zdecydowana wiekszość prezentów jest już spakowana i czeka na podstawienie sań mikołajowych. Pamiętajcie że wasze pieniądze potrzebne są nie tylko na prezenty, jeżeli coś nam zostanie to znowu będziemy mogli zorganizować kilka fajnych imprez w ciągu roku. Dla przypomnienia W tym roku dzieciaki były wożone terenówkami na terenie starej żwirowni pod Parzęczewem, gdzie jeżeli dzieci dzielą się na czyste i szczęśliwe to nasze były bardzo szczęśliwe, natomiast na koniec wakacji w okolicy Zelowa jeździły czołgiem. Poza tym było kilka mniejszych eventów jak choćby okazja żeby dzieci same zrobiły sobie pizzę w pizzerii. No i oczywiście była wspaniała dyskoteka w dd8. Każdy taki wyjazd oznacza konieczność przynajmniej wynajęcia autokaru, a biorąc pod uwagę że mamy pod opieką ponad 50 pociech bus nie wystarczy czyli parę stówek leci. super bo już się bałem że tylko ja bez świecącej aureoli przyjadę hi hi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Mam pytanie czy na skuterku moge tez byc nie zostawicie mnie bo niewiem czy nadaze za wami czy raczej dac sobie spokój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Nadążysz - tempo będzie dostojne 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) A jeszcze jedno bo ja nie bylem nigdy na takiej iprezie czy cos mam ze soba wziasc chobzi mi o finanse sa jakies skladki na miejscu Edytowane 4 Grudnia 2015 przez picek33 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi