Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 30 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Drodzy MotoMikołajowie,Przedstawiamy kilka żelaznych zasad dotyczących niedzielnego spotkania.1. Spotykamy się na Pasażu Schillera od 10:30 i prosimy o nie przyjeżdżanie wcześniej. Wyjedziemy po 45-minutach, więc zdążycie zrobić pamiątkowe zdjęcia.- Naprawdę, Wasze przyjazdy przed Organizatorami nie pomagają, a utrudniają sprawną koordynację.2. Na Pasaż Schillera wjeżdżamy tylko od jednej strony - od ulicy Tuwima! (nie przez Plac Komuny Paryskiej)- Osoby jadące z kierunku ul.Nawrot proszone są o nie skręcanie na skrzyżowaniu w Piotrkowską w lewo! Nawet jeśli nie będzie Policji czy utrudnień, objeżdżajcie Pasaż Schillera jadąc do Sienkiewicza > Tuwima. 3. Wjazd na Pasaż Schillera umożliwiamy tylko i wyłącznie kierowcom jednośladów. Jeśli przyjedziesz samochodem - zostaw go w pobliżu i nie próbuj się wciskać na Piotrkowską.4. Pełna trasa przejazdu dostępna jest pod tym odnośnikiem: https://goo.gl/maps/X3ZGbiNERR52- Wygląda w skrócie tak: Pasaż Schillera > Piotrkowska do Więckowskiego > Zachodnia/Kościuszki > Mickiewicza > Żeromskiego/Politechniki > Pabianicka > Zuchów 4- Później: Zuchów > Pabianicka > Jana Pawła II/Włókniarzy > Aleksandrowska 137 5. Kolumna motocyklistów będzie prowadzona początkowo przez Policję, natomiast później przez Organizatorów akcji. Prosimy o nie wyprzedzanie prowadzących i zachowanie zdrowego rozsądku. Jeśli jedziemy jednym pasem, to nie po to aby zaraz po kilometrze zajmować trzypasmową drogę. Uszanujcie innych uczestników ruchu drogowego!Jeśli nie zgadzasz się z powyższymi warunkami - nie przyjeżdżaj. Długo walczyliśmy z pozwoleniami na przejazd Piotrkowską i wjazdem na Pasaż Schillera i nie chcemy, aby "wybitne jednostki" zepsuły jakiekolwiek plany. Do zobaczenia w niedzielę 6 grudnia 2015 Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Suchy-wolk aktualizacja (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Master611 Właściwie to od 3 stron. Tj -Tuwima -6 Sierpnia -Moniuszki Do 11 to nawet od Zielonej możesz wjechać i przeciąć skrzyżowanie Piotrkowskiej z 6Sierpnia/Traugutta. ok dzieki a tak przy okazji,bedzie ktos jechal od okolic manufaktury? zachodnia,limanowskiego ?;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Zapowiada się stosunkowo ciepło w niedzielę według długoterminowej pogody więc może się pokuszę Tylko strój mikołaja trzeba zorganizować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sebol Opublikowano 30 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Mój renifer gotowy do kopytkowania po mieście:D 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Czerwony kubraczek już w pogotowiu stalowy ren wierzga w stajni ... czekamy na strzał :-) W kupie cieplej to może zebrać mikolajow z okolicy ... i taką małą bandą bryknąć ..................... Edytowane 30 Listopada 2015 przez aras sieżyje (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 I znów żałuję, że moto daleko od domku 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Łutututu ma być. Jedz po moto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Niestety nie mogę z Wami być ale życzę wiele ciepła tego słonecznego i tego w sercach. Pozdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Kto nie jedzie ten miętka faja! Pozdrawiam Mikołajów i do zobaczenia! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dojadę, muszę renifera oporządzić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ja muszę jeszcze w czerwony kubraczek się zaopatrzyć a Tak w ogóle to jaka frekwencja była w tamtym roku? dużo moto było? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 dużo moto było? Sporo - tutaj masz foty. 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Nawet się na zdjęcia w tamtym roku załapałem Ciekawe jak w tym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterbike Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Może ktoś podpowie gdzie kupić strój Mikołaja? A może ktoś pożyczy i wtedy kasa na strój wpadnie do puszki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Może ktoś podpowie gdzie kupić strój Mikołaja? A może ktoś pożyczy i wtedy kasa na strój wpadnie do puszki? Selgros , Carrefour itp. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristo74 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam wybieram się pierwszy raz, leci ktoś z Bałut ??? podłączył bym się. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Duże prawdopodobieństwo że ja będę jechał z Bałut 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristo74 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Duże prawdopodobieństwo że ja będę jechał z Bałut Jak coś to daj znać o której np. z pod Kauflanda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 To i ja zapytam nieśmiało.... planuje ktoś jechać z Łasku? Może Pabianice gdzieś się spotykają i mógłbym się podłączyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Nawet się na zdjęcia w tamtym roku załapałem Ciekawe jak w tym Nico ale w tym roku wybierz strój mikołaja a nie kapelana/księdza P.S. żałuję, że będę w Sosnowcu a nie z Wami 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 KSIĄDZ NADAL BĘDZIE! Nie będziesz mi życia tą betą układać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Witam wybieram się pierwszy raz, leci ktoś z Bałut ??? podłączył bym się. Pozdrawiam Duże prawdopodobieństwo że ja będę jechał z Bałut Jak coś to daj znać o której np. z pod Kauflanda moglbym tez sie ewentulanie z kims podlaczyc? Edytowane 2 Grudnia 2015 przez master611 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Pabianice robią zbiórkę o 9 30 na orlenie na ulicy Kilińskiego 10 minut czekamy i wio 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Kto nie jedzie ten miętka faja! Pozdrawiam Mikołajów i do zobaczenia! Miętka faja nigdy. Byłem rok temu i będę w tym roku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Pogoda prognoza na niedzielę: 10stopni i słoneczko - sprzyjająca aura 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi