OilPumpedBrain Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Czy ktoś może sie wypowiedzieć na temat Huśki z tego ogłoszenia? Jakieś wady "wrodzone" modelu itphttp://olx.pl/oferta/husqvarna-wr-360-2t-zarejestrowana-zamiana-na-auto-CID5-IDbOUgN.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Oglądam te zdjęcia "podrasowane" i oglądam, ale zero szczegółów. Natomiast rzuciła mi się lokalizacja, która jest kawał drogi od Łodzi, więc nie wiem czy jest sens ryzykować = moim zdaniem nawet po dwuletni motocykl za 20.000zł bym się nie udał w taką wycieczkę. Natomiast jeśli faktycznie zawiecha jest prosta, motocykl zarejestrowany i ma czyste dokumenty, to cena jest na tyle dobra, że z wliczonym remontem silnika zamkniesz się w 6.000 zł jak dobrze pójdzie. Niech się wypowiedzą koneserzy i sztukmistrze tematu 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi