jarmi Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Zapraszam wszystkich miłośników off-roadu na motocyklach (nie koniecznie) oraz innych zainteresowanych na moto choinkę w Port Łódź 6 grudnia na godz. 9:00 link: http://www.facebook.com/lodzkikluboffroadowy/photos/a.717206544997949.1073741829.711492485569355/1049640175087916/?type=3&theater 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 6 grudnia są moto mikołaje kolego i myśle że większość pojedzie na nie a nie na jakąś choinkę 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Kolega Jarmi nie spamuje, informacja w 1 wątku starczy (pozostałe skasowane). 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmi Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 W Łodzi motomikołaje sa w PtakOutlet 28-29 listopada. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 nie czytasz ze zrozumieniem, W PTAK OUTLET JEST ZBIÓRKA PIENIĘDZY NA MOTOMIKOŁAJE ale rozwiezienie prezentów jest w MIKOŁAJKI CZYLI 6 GRUDNIA i nie mów organizatorom co kiedy jest 4 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Uuu... poszło ostro. Ale jak się DOBRZE wczytać zapraszają "wszystkich miłośników offroadu oraz innych..." więc już jest znaczna różnica w uczestnikach. A cel jest chyba tak samo szczytny, a nie "jakiś tam" jak "jakaś tam choinka" Ja się właśnie chyba wybiorę na jakąś tam choinkę, przedsięwzięcie jak by to powiedzieć... mniej oficjalne i medialne, a tak samo szczytne. Edytowane 28 Listopada 2015 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 idiotyzmem jest powielanie tego samego domu dziecka, skoro od dawna wiadomo że jedziemy do 2 i 8 to po jaki ch...... kolejne grupy jada do 8 zamiast do jakiegoś innego równie biednego DD ? 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Czy w twojej wypowiedzi muszą być wyrazy uznawane ogólnie za obraźliwe? Nie wiem co mają podkreślać? Jakość argumentu? Siłę argumentu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Czy w twojej wypowiedzi muszą być wyrazy uznawane ogólnie za obraźliwe? Nie wiem co mają podkreślać? Jakość argumentu? Siłę argumentu? A czy Twój komentarz wnosi coś do tematu? Mój, tak jak Twój - nie, ale pokazuje, że nabijanie postów jest bez sensu. BTW, fajnie, że jest inicjatywa, fajnie, że ktoś chce coś zrobić dla DD, ale dlaczego dla 8? Czy w Ldz nie ma innych domów dziecka? Ciężko wybrać inny? Myślcie co chcecie, ale uważam, że Kosmaty "ma kupę racji w tym ustępie" 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Słucchajcie to że chcą pojechać do dd to super to ze jadą do dd8 to też fajnie bo każda impreza dla dzieci się liczy. Warto jednak żeby nam się imprezy nie zazębiły, myślę że wystarczyło by jak by organizatorzy choinki skontaktowali się z dd8 i doprecyzowali godzinę wizyty bo jak narazie w dd8 nic o tym nie wiedzą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Czy w twojej wypowiedzi muszą być wyrazy uznawane ogólnie za obraźliwe? Nie wiem co mają podkreślać? Jakość argumentu? Siłę argumentu? wybacz za mój prostacki i nie wyszukany sposób porozumiewania ale nie będę specjalnie wyszukiwał pięknych słówek żeby tylko nikogo nie zniesmaczyć jeśli mnie coś irytuje bądź wkur.............. przepraszam...............złości 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panterka Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Nie rozumiem jednego... Skoro FŁM zorganizowało zbiórkę pieniędzy dla dzieci z DD nr 8 i raczej na forum nikt tego nie przeoczył, to znów jest szczytny cel dla DD8? Jest tyle biduli klepiących biedę, że masakra, a wszyscy uparli się na 8... To jest jakaś szczęśliwa liczba? Rozumiem jedno, że trzeba pomagać, to jest jak najbardziej wskazane, ale ogarnijcie się ludzie. W jednym DD dzieci dostaną po 10 prezentów, a w drugim będą zawiedzione, że Mikołaj znów ich olał... Wyszła niezbyt fajna sytuacja, co nie oznacza Kosmaty żebyś od razu takie wrzuty robił. Następnym razem trzeba czytać ze zrozumieniem i pytać, które DD mają już swoje Moto Mikołaje. Wyluzuj! :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jednak okazuje się że pretensje i inwektywy są nic nie warte w porównaniu z normalną rozmową. Rozmawiałem z organizatorem choinki off-roadowej i okazało się że owszem mieli zamiar pojechać do dd8 ale do czasu rozmowy z Panią dyrektor placówki. Kiedy dowiedzieli się że my tam będziemy wybrali 2 inne domy dziecka, tak że nie będziemy sobie przeszkadzać. Jednocześnie zadeklarowali że mogą wziąć udział w którejś z naszych imprez jak również zapraszają nas do udziału w ich imprezach dla dzieciaków. Najważniejsze że masa dzieci tego dnia będzie zadowolonych Serdecznie pozdrawiam grupę off-roadową i życzę powodzenia w akcjach dla dzieci 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi