Kovalchuck Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Mam takie pytanko Są plany zmiany wydechu na wiosnę ! Moto stoi daleko od domu i pytanie czy orientujecie się jaka średnica wydechu dedykowana jest do Suzuki SV ? Bo w serwisówkach nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flanel81 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zajrzyj na SVforum.pl, tam jest sporo wiedzy na temat SV650/1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Wiem wiem, jestem zarejestrowany i tam temat został już wyczerpany ~~ można zamknąć Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi