giepak Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Witam, czy ktoś w łodzi lub okolicach naprawia wyściółki kasków? pozdrawiam 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Co konkretnie jest do naprawy? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Kejcior Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Większość producentów oferuje możliwość dokupienia nowej wyściółki kasku, także może warto się udać do sklepu i przymierzyć, może od innego producenta też będzie pasował (koszt u nas w sklepie od 50 do 70 zł za górę + boczki lewy i prawy)Ja mam tak u siebie , kask mam LS2 a wyściółkę od innego producenta 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68
Rekomendowane odpowiedzi