Metro Racing Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Cześć! Ruszamy z kolejną weekendową promocją TYLKO jutro (sobota 21.11) kupicie u nas kaski z 50 % rabatem od ceny jaką mamy w sklepie stacjonarnym na ul.Wrocławskiej 1. Dla Wszystkich korzystających z naszego sklepu internetowego: (przykłady) - cena za towar który nie jest przeceniony wygląda tak: - cena za towar który został przeceniony ma widocznie dwie ceny starą i nową : przy promocji - 50 % obowiązuje cena przed przeceną. Większości kasków w sklepie internetowym nie ma ( w końcu to promocja w sklepie stacjonarnym a nie internetowym), dlatego serdecznie zachęcamy do odwiedzenia nas jutro A kaski jakie u nas znajdziecie: Na pytania typu: 4 od lewej to po ile? Odpowiadam: Przyjedź do sklepu i przekonaj się sam przy okazji możesz kupić/ przymierzyć coś innego Zapraszam Kejcior 3 Cytuj
slawek66 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Do zobaczenia ... 1 Cytuj
esquina Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 no cóż, trzeba znów podjechać na przymiarkę i ewentualny zakup.. 2 Cytuj
Metro Racing Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 no cóż, trzeba znów podjechać na przymiarkę i ewentualny zakup.. Zapraszamy jak już wiesz mamy dar przekonywania 2 Cytuj
chylon Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Milszej obsługi chyba nigdzie nie ma 4 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
kosmaty Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Milszej obsługi chyba nigdzie nie ma i już cie nie lubie 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
chylon Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Tomek Ty się nie obrażaj bo dobrze wiesz co miałem na myśli 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Kejcior Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Milszej obsługi chyba nigdzie nie ma Chylonku, wiesz jak mi umilić dzień i już cie nie lubie A Kosmatym się nie przejmuj Ja Cię lubię 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68
kosmaty Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 A Kosmatym się nie przejmuj 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
jaquzie Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Milszej i ładniejszej, do tego witającej buziakiem Tak właśnie było jak pilnie rękawice potrzebowałem.. Ahhh 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
kosmaty Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Milszej i ładniejszej, do tego witającej buziakiem a ja ci moge dupe pokazać na wejściu 4 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
jaquzie Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 możesz mi dać buziaka w d*pę na wejściu - nasz klient nasz pan 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
boodgee Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 możesz mi dać buziaka w d*pę na wejściu - nasz klient nasz pan I klapsa na wyjściu 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
kasia93 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 Chcę kupić mężowi nowy kask na motocykl. Jego już jest stary, a teraz jest okazja do fajnego prezentu pod choinkę. Jesteście w stanie jakiś mi polecić ? Są jeszcze jakieś promocje czy już się skończyły? 0 Cytuj www.forumbudowlane.pl/zlecenia/ciesielskie-dekarskie
Metro Racing Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 Chcę kupić mężowi nowy kask na motocykl. Jego już jest stary, a teraz jest okazja do fajnego prezentu pod choinkę. Jesteście w stanie jakiś mi polecić ? Są jeszcze jakieś promocje czy już się skończyły? Przyjedź do nas do sklepu, obejrzysz sobie na żywo wtedy łatwiej o decyzję a i my lepiej doradzimy Co do promocji, to były to promocje tylko sobotnie. Jak nas odwiedzisz to na pewno się dogadamy tak by dwie strony były zadowolone 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi