Metro Racing Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Cześć! Ruszamy z kolejną weekendową promocją TYLKO jutro (sobota 21.11) kupicie u nas kaski z 50 % rabatem od ceny jaką mamy w sklepie stacjonarnym na ul.Wrocławskiej 1. Dla Wszystkich korzystających z naszego sklepu internetowego: (przykłady) - cena za towar który nie jest przeceniony wygląda tak: - cena za towar który został przeceniony ma widocznie dwie ceny starą i nową : przy promocji - 50 % obowiązuje cena przed przeceną. Większości kasków w sklepie internetowym nie ma ( w końcu to promocja w sklepie stacjonarnym a nie internetowym), dlatego serdecznie zachęcamy do odwiedzenia nas jutro A kaski jakie u nas znajdziecie: Na pytania typu: 4 od lewej to po ile? Odpowiadam: Przyjedź do sklepu i przekonaj się sam przy okazji możesz kupić/ przymierzyć coś innego Zapraszam Kejcior 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek66 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Do zobaczenia ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 no cóż, trzeba znów podjechać na przymiarkę i ewentualny zakup.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metro Racing Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 no cóż, trzeba znów podjechać na przymiarkę i ewentualny zakup.. Zapraszamy jak już wiesz mamy dar przekonywania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Milszej obsługi chyba nigdzie nie ma 4 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Milszej obsługi chyba nigdzie nie ma i już cie nie lubie 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Tomek Ty się nie obrażaj bo dobrze wiesz co miałem na myśli 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Milszej obsługi chyba nigdzie nie ma Chylonku, wiesz jak mi umilić dzień i już cie nie lubie A Kosmatym się nie przejmuj Ja Cię lubię 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 A Kosmatym się nie przejmuj 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Milszej i ładniejszej, do tego witającej buziakiem Tak właśnie było jak pilnie rękawice potrzebowałem.. Ahhh 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Milszej i ładniejszej, do tego witającej buziakiem a ja ci moge dupe pokazać na wejściu 4 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 możesz mi dać buziaka w d*pę na wejściu - nasz klient nasz pan 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 możesz mi dać buziaka w d*pę na wejściu - nasz klient nasz pan I klapsa na wyjściu 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia93 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Chcę kupić mężowi nowy kask na motocykl. Jego już jest stary, a teraz jest okazja do fajnego prezentu pod choinkę. Jesteście w stanie jakiś mi polecić ? Są jeszcze jakieś promocje czy już się skończyły? 0 Cytuj www.forumbudowlane.pl/zlecenia/ciesielskie-dekarskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metro Racing Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Chcę kupić mężowi nowy kask na motocykl. Jego już jest stary, a teraz jest okazja do fajnego prezentu pod choinkę. Jesteście w stanie jakiś mi polecić ? Są jeszcze jakieś promocje czy już się skończyły? Przyjedź do nas do sklepu, obejrzysz sobie na żywo wtedy łatwiej o decyzję a i my lepiej doradzimy Co do promocji, to były to promocje tylko sobotnie. Jak nas odwiedzisz to na pewno się dogadamy tak by dwie strony były zadowolone 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi