szejk Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Ktoś życzliwy postanowił "upiększyć" mój samochód i przeciągnął kluczem lub gwoździem po drzwiach. Macie jakiś namiar na solidny warsztat, który podejmie się likwidacji rys ? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Wstaw zdjęcia, będzie łatwiej ocenić. Będę mógł pokazać znajomemu czy temat ogarnie czy pozostaje tylko ciężka blacharka hehe 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Majk Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Moim zdaniem na podstawie zdjęć 80 % jest do spolerowania. Zadzwoń do SNB LODZ ogarnaą bez problemu 0 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Na 99% drzwi będą do lakierowania... Rysy są bardzo głębokie w niektórych miejscach, aż do podkładu. Polerką może część rys będzie mniej widoczna. Dodatkowo auto w srebrnym kolorze, który jest "ciężki" do zrobienia... 0 Cytuj
ERBE DETAILING Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 szejk nie wiem czy temat aktualny ale jak będziesz miał chwilę czasu zajrzyj do nas, zobaczymy, pomierzymy - może coś się uda zdziałać. Na pewno w 100% tak głębokiej rysy nie uda się usunąć ale zawsze można spróbować spłycić ją na tyle żeby nie raziła tak po oczach. Tu nas znajdziesz: erbelodz.pl https://www.facebook.com/ErbeDetailing/?fref=ts 0 Cytuj
szejk Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Temat aktualny. Mogę podjechać po świętach. Proszę o namiary bo nie mam fejsa. Link się otworzył z namiarami. Często jestem na górnej. W jakich godzinach pracujecie 0 Cytuj
Massi Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 jak coś to ja mogę zaproponować lakiernika na Wileńskiej, moje renault miało drzwi malowane miejscowo i nie ma żadnego śladu a i kolor dobrany idealnie. http://www.s-plus.pl/s-plus-lodz-wilenska 0 Cytuj
ERBE DETAILING Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Temat aktualny. Mogę podjechać po świętach. Proszę o namiary bo nie mam fejsa. Link się otworzył z namiarami. Często jestem na górnej. W jakich godzinach pracujecie Zazwyczaj do 17 jesteśmy ale warto wcześniej zadzwonić i się upewnić bo czasem trafiają się prace wyjazdowe u klienta czy w salonach. Nr tel: 507 144 833 Obecnie zmieniliśmy lokal i jesteśmy na Tomaszowskiej 142 Pozdrawiam 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi