Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to moze zgadamy sie jako uzytkownicy forum w celu malej integracji a pozniej w POMARANCZY FORUM TANCZY :smile:

Opublikowano

Buahahahahahahahahahahahaha  :laugh2: sikam ze śmiechu  :laugh2: Lans, nie siej zamętu ;) Tomek jest tylko organizatorem KTS. Właścicielem Motodromu jest łódzki Automobilklub, którego prezesem jest rzeczywiście p. Krzysztof Dolder ;)

Julka jak Cię kiedyś przypadkiem rozśmieszę to nie będziesz zła na mnie bo Ci się mokro zrobi ??

to moze zgadamy sie jako uzytkownicy forum w celu malej integracji a pozniej w POMARANCZY FORUM TANCZY :smile:

Dobry pomysł !!!

Opublikowano

Buahahahahahahahahahahahaha  :laugh2: sikam ze śmiechu  :laugh2: Lans, nie siej zamętu ;) Tomek jest tylko organizatorem KTS. Właścicielem Motodromu jest łódzki Automobilklub, którego prezesem jest rzeczywiście p. Krzysztof Dolder ;)

Wiem kto jest prezesem motodromu.

Myślałem że młodemu chodzi o ,,prezesa'' motodromu - czyli organizatora imprezy.

Małe nie zrozumienie, ale za to jaki mokry efekt :biggrin: ...fujjj współczuje  ^_^

Opublikowano

Lansik, coś bym napisała, ale Twoja riposta jest, jak zwykle, tak cięta, że mowę mi odebrało :biggrin:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dołączona grafika

Jak w temacie. Kto się wybiera?

Proponuję wjechać na KTS większą grupą z forum.

Z Kanzasu wyjeżdżam kilka minut po godzinie 11 i jadę pod BP przy Realu i będę tam czekał na chętnych do 11:30.

11:31 wyruszam spod BP na Drewnowską 147.

Do zobaczenia!

Dołączona grafika

Edytowane przez Suchy-wolk
post przeniesiony - ameryki nie odkryłeś :] (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

A ja przypomnę o Motosercu w Manufakturze. Parada ulicami Łodzi planowana jest w okolicach godziny 13.00. Start od 10.00.

Opublikowano

Mnie też pasuję pod BP i później w gronie na kts. Kto leci do klubu?

Opublikowano

mi pasuje ta 11.30 na bp

dawno się nie widzieliśmy :smile: jeśli pogoda dopisze to widzimy się na BP :smile: 

Opublikowano

Lanso uwarzaj na Juljana bo cuś ostatnio Pazurzy ha ha

Opublikowano

Lanso uwarzaj na Juljana bo cuś ostatnio Pazurzy ha ha

Nie taki Diabel straszny ...:P
Opublikowano

rowniez pojawie sie na bp :smile:

Opublikowano

A ja przypomnę o Motosercu w Manufakturze. Parada ulicami Łodzi planowana jest w okolicach godziny 13.00. Start od 10.00.

Ja z wielką przyjemnością dotrzymam towarzystwa BERSERKERSOM na Motosercu :smile: .

Opublikowano

kurcze, deszczowa pogoda zapowiada się na sobote;/

Opublikowano

Nie krakać mi tu!

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jeśli nie będzie padać to ja również sie pojawie :smile:

Opublikowano

Jak bedzie padac to trzeba na 4 przyjechac . Ale oby nie padalo, bo zje*ie sie cala impreza :/

Opublikowano

padać ma dziś i w nocy z dziś na jutro. potem pochmurnie i bez deszczu, więc na 2oo.

specjalnie się z pracy urywam o 10 (normalnie koniec o 14 ;)), co by podjechać.

11:30 BP?

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆