Lans Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Może spotkamy się jutro przed wejściem, przy schodach na górze, o godz. 20:45 ???Motocyklem to chyba nie bardzo, nie będzie gdzie zaparkować, bo tak przed klubem to troche strach zostawić :DWrzuciłem kilka fotek z telefonu, słaba jakość ale zawsze coś :DMam jeszcze kilka filmików, ale nie wiem jak by je tu zamieścić :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 pokazy jak dla mnie świetne! pierwszy raz byłam na tego typu imprezie i nie żałuję http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif jak dostanę od kumpla zdjęcia, to może wrzucę parę fotek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 kurczę!trzy razy tam przejeżdżałem ale nie miałem czasu się zatrzymać, taki zapierdziel że nie ma czasu taczki załadować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Podobal mi sie ten duzy fiat:) ciekawe od czego mial silnik(?)Podobno z Forda Sierry - ale info z drugiej ręki 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Jeden udało mi się wgrać: Ale na youtube troche filmików powstawiali, także można zobaczyć już wiecej. PS: Bedzie ktos jechal ze Zgierza ? Bo nie chce mi sie samemu jechac. Mozna by sie gdzies ustawic. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Użytkownik AndrzejCBRF2 dnia 19 kwiecień 2012 - 20:43 napisał Podobal mi sie ten duzy fiat:) ciekawe od czego mial silnik(?) Podobno z Forda Sierry - ale info z drugiej rękiWidzę, że fura Mańka zrobiła niezłe zamieszanie Jak Wam tak zależy to go dopytam jak wygląda serce Vipera 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zapytaj zapytaj jestem ciekaw:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Co z tą Pomarańczą? Kto się wybiera? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ja sie wybieram, juz sie szykuje nawet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ja tez sie wybieram wlasnie jestem w trakcie przygotowan bede na 21 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Kolejna imprezka zaliczona Pojawilo sie 7 osob (5 z forum), no ale bylo milo i imprezka bardzo udana :)Co do premiery filmu to lipa... Mialo byc niewiadomo co, a film byl pokazany w czesciach, podczas imprezy na monitorach, oczywiscie bez dzwieku :/PS: Ale mamy ladna kolezanke motocyklistke na forum macie czego zalowac, ze nie byliscie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larry Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Oj prawda macie czego żałować było na co popatrzeć xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Oj prawda macie czego żałować było na co popatrzeć xDA Ty to wogole byłeś bo po nicku nie kojarze http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Fajnie, że się spotkaliśmy! Szkoda tylko, że pokaz filmu ssał tak bardziej niż odkurzacz. 20 min bez dźwięku i prawie o 1;00 a nie ustalonej 24;00, bez dźwięku, w dodatku po tym puścili modę... DNO! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Szkoda tylko, że pokaz filmu ssał tak bardziej niż odkurzacz. 20 min bez dźwięku i prawie o 1;00 a nie ustalonej 24;00Jeśli chodzi o godzinę to nie ma się co spinać - nikt nie mówił, że będzie o północy, ale PO PóŁNOCY Co do samego sposobu prezentacji to faktycznie lipa. Jak poszliście to jeszcze leciał jeden dłuższy fragment, ale puszczony także bez dźwięku :/ Info od Mariana na temat Fiata: "silnik jest z Forda Sierry 2.0 o mocy 105 koni, oczywiście troche podłubany, lekkie koło zamachowe,splanowana i obrobiona głowica, zmieniony dolot i cały wydech" 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Jaka jest teraz możliwość obejrzenia tego filmu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Tomash "dopieszcza" produkcję i z tego, co ostatnio pisał będzie do obejrzenia online do końca maja 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Z profilu Killing The Streets na Facebooku: "Od premiery filmu KTS 2 i imprezy rozpoczynającej sezon motocyklowy minął prawie miesiąc. Najwyższy czas wypuścić darmowe DVD tak żeby wszyscy mogli to zobaczyć ! Od strony muzycznej wspierała nas Familia HP, Chada, Wuwunio, Wąski/SZEM, oraz Audio Dealers ! W tym tygodniu premiera filmu w internecie ! Odwiedzajcie nasz profil niebawem nowe zdjęcia i filmy, w następny weekend robimy najazd na Katowice - będzie się działo !" 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Z przyjemnością informuję, że już od dziś można obejrzeć długo oczekiwaną produkcję - KTS2! Miłego oglądania http://www.youtube.com/watch?v=YXBruTOGFSk&feature=youtu.be 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 ...obejrzane 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 rowniez odejrzane polecam:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 zaliczone i w ulubione 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 zaj..sta produkcja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minivone Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 mega projekt! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Taak, za***ista produkcja.. Szczególnie podobała mi się jazda po chodnikach, ścieżkach rowerowych, wśród ludzi. Wiele mówi się o tym, jak to kierowcy są wrogo nastawieni do motocyklistów. Na pewno takie zachowanie poprawia nasz wizerunek. Stunt jest świetny, wyczucie maszyn, równowagi, umiejętności, wszystko godne podziwu, ale należy to robić na pokazach, przy zachowaniu środków bezpieczeństwa, barierek itp., a nie na ulicach. To jest po prostu debilizm i skrajna nieodpowiedzialność. Jeśli motocykl ważący 200 kg wpadnie w grupę ludzi, czy dzieci, to może kogoś zabić. Umiejętności umiejętnościami, ale wystarczy chwila nieuwagi, jakiś wybój na drodze i o utratę kontroli nie trudno. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi