Skocz do zawartości

Killing The Streets

d1k3y

Rekomendowane odpowiedzi

Może spotkamy się jutro przed wejściem, przy schodach na górze, o godz. 20:45 ???Motocyklem to chyba nie bardzo, nie będzie gdzie zaparkować, bo tak przed klubem to troche strach zostawić :DWrzuciłem kilka fotek z telefonu, słaba jakość ale zawsze coś :DMam jeszcze kilka filmików, ale nie wiem jak by je tu zamieścić :/

Podobal mi sie ten duzy fiat:) ciekawe od czego mial silnik(?)

Podobno z Forda Sierry - ale info z drugiej ręki ;)

https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group

http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6
http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR

http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long

Jeden udało mi się wgrać:

Ale na youtube troche filmików powstawiali, także można zobaczyć już wiecej.

PS: Bedzie ktos jechal ze Zgierza ? Bo nie chce mi sie samemu jechac. Mozna by sie gdzies ustawic.

Użytkownik AndrzejCBRF2 dnia 19 kwiecień 2012 - 20:43 napisał Podobal mi sie ten duzy fiat:) ciekawe od czego mial silnik(?) Podobno z Forda Sierry - ale info z drugiej ręki

Widzę, że fura Mańka zrobiła niezłe zamieszanie :P Jak Wam tak zależy to go dopytam jak wygląda serce Vipera :P

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Kolejna imprezka zaliczona :smile: Pojawilo sie 7 osob (5 z forum), no ale bylo milo i imprezka bardzo udana :)Co do premiery filmu to lipa... Mialo byc niewiadomo co, a film byl pokazany w czesciach, podczas imprezy na monitorach, oczywiscie bez dzwieku :/PS: Ale mamy ladna kolezanke motocyklistke na forum :P macie czego zalowac, ze nie byliscie :P

Fajnie, że się spotkaliśmy! Szkoda tylko, że pokaz filmu ssał tak bardziej niż odkurzacz. 20 min bez dźwięku i prawie o 1;00 a nie ustalonej 24;00, bez dźwięku, w dodatku po tym puścili modę... DNO!

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Szkoda tylko, że pokaz filmu ssał tak bardziej niż odkurzacz. 20 min bez dźwięku i prawie o 1;00 a nie ustalonej 24;00

Jeśli chodzi o godzinę to nie ma się co spinać - nikt nie mówił, że będzie o północy, ale PO PóŁNOCY :smile: Co do samego sposobu prezentacji to faktycznie lipa. Jak poszliście to jeszcze leciał jeden dłuższy fragment, ale puszczony także bez dźwięku :/

Info od Mariana na temat Fiata:

"silnik jest z Forda Sierry 2.0 o mocy 105 koni, oczywiście troche podłubany, lekkie koło zamachowe,splanowana i obrobiona głowica, zmieniony dolot i cały wydech"

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

• 3 tygodnie później...

Tomash "dopieszcza" produkcję i z tego, co ostatnio pisał będzie do obejrzenia online do końca maja :smile:

Z profilu Killing The Streets na Facebooku:

"Od premiery filmu KTS 2 i imprezy rozpoczynającej sezon motocyklowy minął prawie miesiąc. Najwyższy czas wypuścić darmowe DVD tak żeby wszyscy mogli to zobaczyć ! Od strony muzycznej wspierała nas Familia HP, Chada, Wuwunio, Wąski/SZEM, oraz Audio Dealers ! W tym tygodniu premiera filmu w internecie ! Odwiedzajcie nasz profil niebawem nowe zdjęcia i filmy, w następny weekend robimy najazd na Katowice - będzie się działo !"

zaliczone i w ulubione :biggrin:

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Taak, za***ista produkcja.. Szczególnie podobała mi się jazda po chodnikach, ścieżkach rowerowych, wśród ludzi. Wiele mówi się o tym, jak to kierowcy są wrogo nastawieni do motocyklistów. Na pewno takie zachowanie poprawia nasz wizerunek. Stunt jest świetny, wyczucie maszyn, równowagi, umiejętności, wszystko godne podziwu, ale należy to robić na pokazach, przy zachowaniu środków bezpieczeństwa, barierek itp., a nie na ulicach. To jest po prostu debilizm i skrajna nieodpowiedzialność. Jeśli motocykl ważący 200 kg wpadnie w grupę ludzi, czy dzieci, to może kogoś zabić. Umiejętności umiejętnościami, ale wystarczy chwila nieuwagi, jakiś wybój na drodze i o utratę kontroli nie trudno.