filet Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 1. Lansl + kolega na R12. Julka3. Andrzej4. Aidekk5. piżmak- mam nadzieję że czas pozwoli6. haser7. Psycho - jeśli będzie taka pogoda jak dziś to przyjade nie na dwóch, a na czterech kółkach8.daniel33650 -( tylko na 4 kółkach9.Filet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 1. Lansl + kolega na R1 2. Julka 3. Andrzej 4. Aidekk 5. piżmak- mam nadzieję że czas pozwoli 6. haser 7. Psycho - jeśli będzie taka pogoda jak dziś to przyjade nie na dwóch, a na czterech kółkach 8.daniel33650 -( tylko na 4 kółkach 9.Filet Prognozy zapowiadają dobrą pogode :riding: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Potrzebni faceci do pomocy przy przygotowaniach - najpóźniej o 15 trzeba by było się stawić na Motodromie. Jacyś chętni? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Potrzebni faceci do pomocy przy przygotowaniach - najpóźniej o 15 trzeba by było się stawić na Motodromie. Jacyś chętni?Jak będzie można motocykl gdzieś na terenie motodromu zostawić to mogę przyjechać na 15 i pomóc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Jak będzie można motocykl gdzieś na terenie motodromu zostawić to mogę przyjechać na 15 i pomóc.Myślę, że jak najbardziej - podam Ci na PW kontakt do chłopaka, który się tym zajmuje 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ok nie ma problemu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 jak nie dam rady być na 16.30 pod manu to będę na 17 już na miejscu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Postaram się być na 16;30, ale że kończę 16;00 to poczekajcie max do 16;40 - pojawię się na 100% 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Poczekamy !tzn Ci co beda wczesniej niech poczekaja. Ja tez nie wiem czy sie wyrobie na 16:30. Mozliwe ze tez bede 16:40. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Jeżeli tylko zdąże to też podjadę pod MANU 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Niestety ja nie bede na moto:( padl mi prawdopodobnie regulator napiecia i nie mam ladowania:( podjade puszka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 I po wszystkim, na prawdę fajnie chłopaki jeździli, chociaż miejsca mega dużo nie było więc tym bardziej trzeba docenić. Jula i Grześ - czekamy na fotki 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No to impreza zaliczona. Teraz jeszcze jutrzejsza premiera.Ci co nie byli niech zaluja, bo bylo na co popatrzec 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ci co nie byli niech zaluja, bo bylo na co popatrzecBardziej niż było! Powiedz mi tylko jak się jutro ustawiamy, w ogóle gdzie i o której zbiórka? Moto bierzemy? Czy idziemy się tez napić?Dajcie ludziska znać jak będziecie! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Tez bylem bylo fajnie i duzo dymu a syf z opon az na czapce mialem:) Nawet mojej dziewczynie sie podobalo;p Zdecydowanie dobrze jezdzil Fragment oraz Jaco chociaz ale on jezdzil malo jeszcze niezly byl ten jeszcze ten koles na bialo czarnej f4 ale nie pamietam ksywki reszta tez posiada duze umiejetnosci. Podobal mi sie ten duzy fiat:) ciekawe od czego mial silnik(?).. no i to m3 na koniec to juz mooc. Szkoda ze na koniec jak byly konkursy na pytania odpowiadali ludzie ktorzy nie mieli zielonego pojecia o motocyklach. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Chlopaki operowali motongami jakby to były bmx-y 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 To tez sluszna uwaga bardzo lekko im to szlo mimo ze w pionie 200kg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pokazik bardzo sympatyczny, jutro druga część ... Ja nastawiam się na alko, wiec będe bez moto fakt chłopaki latali na tych motorkach jak na rowerach ... Dajcie znaka co z jutrem, czy sie gdzies ustawiacie i o której ??? Jula czekamy na fotki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Było mega! Co do zdjęć... Mam złą wiadomość - aparat został na wsi razem z motocyklem :/ Postaram się jutro rano odebrać... 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 bylo naprawde mega, pokaz robil wrazenie. jesli ktos poza Julka robil foty to prosba zeby wrzucil jak najszybciej ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgadzam się z Wami, było na co "popaczeć". Może za kilkanaście lat sie tego naucze:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 a jak z impreza w dni jutrzejszym, bo niestety dzis nie dałem rady bo jezdzilem elka?Ma byc tylko densing ? 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Było nienajgorzej Aż m nie skręcało, że nie mam moto:P No ale cóż 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil'FZ'6 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Impreza genialna... jestem ciekaw jaki z tego dopiero powstanie filmik wystep fiata byl dobry dobry, ale ta bmw Wojtasa, szczególnie dźwięk silnika przebił wszystkie puszki oby takich imprez więcej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No witam wszystkich po dłuższej przerwie!Rzeczywiście, przyjemna impreza, choć byłem może z 30 min - niestety brak czasu przegonił do domu...Ale miło popatrzec, naprawdę fajna sprawa.A tak spytam, organizowaliście się wczesniej jakoś wspólnie? Ile osób z forum tak na oko pojechało?LwG!Andrzej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi