Skocz do zawartości

Killing The Streets

d1k3y

Rekomendowane odpowiedzi

1. Lansl + kolega na R12. Julka3. Andrzej4. Aidekk5. piżmak- mam nadzieję że czas pozwoli6. haser7. Psycho - jeśli będzie taka pogoda jak dziś to przyjade nie na dwóch, a na czterech kółkach8.daniel33650 -( tylko na 4 kółkach9.Filet

1. Lansl + kolega na R1

2. Julka

3. Andrzej

4. Aidekk

5. piżmak- mam nadzieję że czas pozwoli

6. haser

7. Psycho - jeśli będzie taka pogoda jak dziś to przyjade nie na dwóch, a na czterech kółkach

8.daniel33650 -( tylko na 4 kółkach

9.Filet

Prognozy zapowiadają dobrą pogode :smile::riding: :riding: :riding:

Potrzebni faceci do pomocy przy przygotowaniach - najpóźniej o 15 trzeba by było się stawić na Motodromie. Jacyś chętni?

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Potrzebni faceci do pomocy przy przygotowaniach - najpóźniej o 15 trzeba by było się stawić na Motodromie. Jacyś chętni?

Jak będzie można motocykl gdzieś na terenie motodromu zostawić to mogę przyjechać na 15 i pomóc.

Jak będzie można motocykl gdzieś na terenie motodromu zostawić to mogę przyjechać na 15 i pomóc.

Myślę, że jak najbardziej - podam Ci na PW kontakt do chłopaka, który się tym zajmuje :smile:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Postaram się być na 16;30, ale że kończę 16;00 to poczekajcie max do 16;40 - pojawię się na 100%

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

I po wszystkim, na prawdę fajnie chłopaki jeździli, chociaż miejsca mega dużo nie było więc tym bardziej trzeba docenić. Jula i Grześ - czekamy na fotki :biggrin:

Ci co nie byli niech zaluja, bo bylo na co popatrzec

Bardziej niż było! Powiedz mi tylko jak się jutro ustawiamy, w ogóle gdzie i o której zbiórka? Moto bierzemy? Czy idziemy się tez napić?Dajcie ludziska znać jak będziecie!

Tez bylem bylo fajnie i duzo dymu a syf z opon az na czapce mialem:) Nawet mojej dziewczynie sie podobalo;p Zdecydowanie dobrze jezdzil Fragment oraz Jaco chociaz ale on jezdzil malo jeszcze niezly byl ten jeszcze ten koles na bialo czarnej f4 ale nie pamietam ksywki reszta tez posiada duze umiejetnosci. Podobal mi sie ten duzy fiat:) ciekawe od czego mial silnik(?).. no i to m3 na koniec to juz mooc. Szkoda ze na koniec jak byly konkursy na pytania odpowiadali ludzie ktorzy nie mieli zielonego pojecia o motocyklach. Pozdrawiam.

Pokazik bardzo sympatyczny, jutro druga część ... Ja nastawiam się na alko, wiec będe bez moto :smile: fakt chłopaki latali na tych motorkach jak na rowerach ... Dajcie znaka co z jutrem, czy sie gdzies ustawiacie i o której ??? Jula czekamy na fotki ;)

Było mega! :smile: Co do zdjęć... Mam złą wiadomość - aparat został na wsi razem z motocyklem :/ Postaram się jutro rano odebrać...

a jak z impreza w dni jutrzejszym, bo niestety dzis nie dałem rady bo jezdzilem elka?Ma byc tylko densing ?

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

No witam wszystkich po dłuższej przerwie!Rzeczywiście, przyjemna impreza, choć byłem może z 30 min - niestety brak czasu przegonił do domu...Ale miło popatrzec, naprawdę fajna sprawa.A tak spytam, organizowaliście się wczesniej jakoś wspólnie? Ile osób z forum tak na oko pojechało?LwG!Andrzej