MarcinGraczykLDZ Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 też się odmelduje na BP 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 kto będzie jechał z Aleksa Ł? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 z Aleksa możesz mi przywieźć pizzę - dobrą tam macie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 z Aleksa możesz mi przywieźć pizzę - dobrą tam macie dość droga usługa, stać Cię? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 koledze motocykliście pizzy nie postawisz ? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 koledze motocykliście pizzy nie postawisz ? czemu nie ale na dowóz już nie licz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 jak na razie to się szykujemy ale za ciepło to nie jest 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 udanej zabawy życzę wszystkim, ja ostatni weekend jestem uziemiony w domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jak ktoś chętny to zapraszam na zbiórkę do aleksa na bliską droga alek-konst godz do ustalenia 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zawitam na BP w takim układzie również 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) trochę mokro i 10 stopni - odczuwalnie nawet mniej. założy się kalosze i kożuch i będzie ok ps. suchy, jak wyglądasz jak na avatarze teraz, to mamy fajną adminkę Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jak ktoś chętny to zapraszam na zbiórkę do aleksa na bliską droga alek-konst godz do ustalenia bede ok 11:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 jak co to blok na przeciw bliskiej będzie stała Hania i Suzi 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@ Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Z tego co wiem to oprócz zaproszenia do pomarańczy - to jest też zaproszenie do PRL wieczorkiem Ja niestety uziemiony i nie mogłem podskoczyć na motodrom. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No właśnie kto się wybiera do poma? ja niestety po 16 jak wyjezdzalismy ze stacji musialem odholować honde pękła mi linka od sprzęgła;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ja bede w PRL-u 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Nie wiem dokładnie kogo dziś udało Nam się poznać, ale bardzo dziękujemy za spotkanie ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ja lecę do Pomarańczy - niestety pozostanę przy soczku, aby jutro być gotów, ale wbijać, wbijać! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ja nie zawitam, ale bawcie się dobrze i wypijcie za mnie 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 co sądzicie o imprezie ??? Jak dla mnie całkiem sympatycznie chciałem kupić koszulkę "zapierdal** ale 100zł to chyba zbyt dużo ;] a przynajmniej przed wydatkami na majówkę P.S. Suchy fajna tabliczka pod rejestracją i Kociak również wypasiony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!ch@l Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Impreza naprawdę udana. Fajny klimat był :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 1:10 pod pomarancza stały dwie duże suki na sygnale i sporo niebieskich wszędzie sie kręciło. Czyżby szanowna brać motocyklowa popila i rozrabiala? 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Generalnie mam troszkę wrażenie, że to był przerost formy nad treścią. Miały być tysiące, a były setki - jakby nie patrzeć było przyjemnie, aczkolwiek ile można stać i się patrzeć na grupkę szalejących na kole i powtarzających swoje tricki? Szacunek wielki dla rajderów, ale chyba się starzeję, bo "co za dużo to nie zdrowo" i tak też właśnie odczułem dzisiejsze spotkanie. Było to dobre miejsce, aby znaleźć ludzi, pojechać na Dell, do Maka i powrócić, aby znowu popatrzeć na wyczyny 30min, ale czy taki był zamiar organizatorów? - Widzimy się za rok na kolejnej imprezie P.S. Suchy fajna tabliczka pod rejestracją i Kociak również wypasiony Trza było wpaść, pogadać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Na szybciocha szybki filmik. a teraz idę lulać Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Na szybciocha szybki filmik. a teraz idę lulać dawajcie więcej... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi