stanio Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 to moze zgadamy sie jako uzytkownicy forum w celu malej integracji a pozniej w POMARANCZY FORUM TANCZY 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Buahahahahahahahahahahahaha sikam ze śmiechu Lans, nie siej zamętu Tomek jest tylko organizatorem KTS. Właścicielem Motodromu jest łódzki Automobilklub, którego prezesem jest rzeczywiście p. Krzysztof Dolder Julka jak Cię kiedyś przypadkiem rozśmieszę to nie będziesz zła na mnie bo Ci się mokro zrobi ?? to moze zgadamy sie jako uzytkownicy forum w celu malej integracji a pozniej w POMARANCZY FORUM TANCZY Dobry pomysł !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Buahahahahahahahahahahahaha sikam ze śmiechu Lans, nie siej zamętu Tomek jest tylko organizatorem KTS. Właścicielem Motodromu jest łódzki Automobilklub, którego prezesem jest rzeczywiście p. Krzysztof Dolder Wiem kto jest prezesem motodromu. Myślałem że młodemu chodzi o ,,prezesa'' motodromu - czyli organizatora imprezy. Małe nie zrozumienie, ale za to jaki mokry efekt ...fujjj współczuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Lansik, coś bym napisała, ale Twoja riposta jest, jak zwykle, tak cięta, że mowę mi odebrało 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Jak w temacie. Kto się wybiera? Proponuję wjechać na KTS większą grupą z forum. Z Kanzasu wyjeżdżam kilka minut po godzinie 11 i jadę pod BP przy Realu i będę tam czekał na chętnych do 11:30. 11:31 wyruszam spod BP na Drewnowską 147. Do zobaczenia! Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Suchy-wolk post przeniesiony - ameryki nie odkryłeś :] (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seler Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 A ja przypomnę o Motosercu w Manufakturze. Parada ulicami Łodzi planowana jest w okolicach godziny 13.00. Start od 10.00. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 mi pasuje ta 11.30 na bp 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Mnie też pasuję pod BP i później w gronie na kts. Kto leci do klubu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 mi pasuje ta 11.30 na bp dawno się nie widzieliśmy jeśli pogoda dopisze to widzimy się na BP 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 też się pojawię na BP 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Lanso uwarzaj na Juljana bo cuś ostatnio Pazurzy ha ha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Lanso uwarzaj na Juljana bo cuś ostatnio Pazurzy ha ha Nie taki Diabel straszny ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golona93 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 rowniez pojawie sie na bp 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 A ja przypomnę o Motosercu w Manufakturze. Parada ulicami Łodzi planowana jest w okolicach godziny 13.00. Start od 10.00. Ja z wielką przyjemnością dotrzymam towarzystwa BERSERKERSOM na Motosercu . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Więc mam rozumieć, że przed premiera z piątku jest przełożona na sobotę od 12 tak? 0 Cytuj LwG http://www.facebook.com/bizon.moto.klub.koluszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Mi takze pasuje na BP, do 11.30 sie pojawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 kurcze, deszczowa pogoda zapowiada się na sobote;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Nie krakać mi tu! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 jak sprawdzalem pogode to o 17 ma zaczac padac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 myślę że ja też pojawię się na Bp 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jeśli nie będzie padać to ja również sie pojawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jak bedzie padac to trzeba na 4 przyjechac . Ale oby nie padalo, bo zje*ie sie cala impreza :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 http://meteo.org.pl/ wg tego ma nie padać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 padać ma dziś i w nocy z dziś na jutro. potem pochmurnie i bez deszczu, więc na 2oo. specjalnie się z pracy urywam o 10 (normalnie koniec o 14 ), co by podjechać. 11:30 BP? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 poczekajcie jak cos z 5 min 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi