Skocz do zawartości

Kawasaki Zx10R 06. Opinie.

Kwasny1514

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka wszystkim  :smile: . A więc tak, na przyszły sezon planuję zmienic motocykl, wybór padł na ZX10 z 2006.Na necie znalazłem jedno ogłoszenia ktore mnie zaciekawiło a mianowicie http://olx.pl/oferta/kawasaki-zx10r-ninja-1000-niemcy-przeglad-tuv-04-2016r-okazja-CID5-IDcrwFN.html#ff9619dcde. Na zdjęciach motocykl prezentuje sie niczego sobie, przebieg moze byc tez w miarę realny jak na ten rocznik. Jednak w tym wszystkim niepokoi mnie cena ktora jest jakby za niska. Co sądzicie o tym motocyklu, warto jechac go obejrzeć? A moze ktos był juz oglądac motocykl? Ja mam do przejechania jakies 350km, wiec jechac na darmo nie bardzo się opłaca  :P . Z góry dzieki za jakiekolwiek opinie  :smile:  Leeewa!  :biggrin:

Ustal sobie na ten dzień 3-4 spotkania po drodze. Jechanie po 1 motocykl mija się kompletnie z celem. Szukałem nie tak dawno temu i to co robią polscy handlarze to jest patologia na skalę światową. Maszyny porozbijane, poskładane z kilku, zdjęcia nieaktualne, jedziesz po perełkę a tam padło... a gość się jeszcze bezczelnie pyta czy bierze pan bo on czasu nie ma. Mówię szczerze, szukałem SV w zeszłym roku i dałem za wygraną po 12 sztuce...

Dodam jeszcze, że faktury VAT-Marża wystawiają prowadzący działalność, czyli handlarze. Nieliczne sztuki sa tak handlowane przez osoby prywatne.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Powiem ci tak nie jaraj się tym co jest w ogłoszeniu ludzie kłamią w żywe oczy tak jak napisał Aidekk ustal po trasie kilka maszyn i nie jest powiedziane że coś kupisz za dobre moto zapłacić trzeba odpowiednia kwotę  owszem kupić możesz okazyjnie a potem wsadzić 4-5 tyś ale chyba nie w tym rzecz .Ja zrobiłem w sumie ponad 1000 km za nim swoja sukę kupiłem.Jeden sprzedający za swoje kłamstwa leżał na falbanku duszony. Życzę powodzenia w zakupie  no chyba że chcesz coś ślicznego to mój GSXR czeka :decayed:

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)

Życzę powodzenia w zakupie no chyba że chcesz coś ślicznego to mój GSXR czeka :decayed:

Jeśli jest kasa to polecam obejrzeć maszynę Tomahouka! On ją myje częściej niż siebie i dba bardziej niż o żonę :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Hallo, hallo na gixa Tomka to ja już ciułam :smile: marzy się 750 tylko w kiesy jeszcze nie za pełno :smile: ale spokojnie najwyżej odkupię od kolejnego posiadacza :smile:

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

powiem ci tak, ładna zadbana zx10 powinna chodzić w granicach 17,500 do 19 to to jakiś ulep jest, nie ma nic o przebiegu ale założone ma już inne tarcze więc nie sądzę zeby to było 20-30k, poza tym gość pisze że założony amor ohlins i łaskawie zostawia go w gratisie. Pojebany czy co, przecież 10-tka ma go w standardzie, trzeba go spytać czy koła dorzuca w gratisie czy za to już trzeba bulić :P LOL

Tak z ciekawości to po czy stwierdzasz ,że tarcze były wymieniane ???

powiem ci tak, ładna zadbana zx10 powinna chodzić w granicach 17,500 do 19 to to jakiś ulep jest, nie ma nic o przebiegu ale założone ma już inne tarcze więc nie sądzę zeby to było 20-30k

Te moto jest również wystawione na allegro z przebiegiem około 41 000 km. Edytowane przez tuono1000 (wyświetl historię edycji)

więkrzość 10 w czarnym malowaniu jakie widziałem i w felgach "brązowych" środek tarczy był w tym samym kolorze, tu jest czarny, ale może się myle

na zdjęciach g.. widać. Ja osobiście nie pojechałbym do handlarza nigdzie dalej niż do Zgierza. Po treści ogłoszenia można poznać że pojęcie sprzedającego o motocyklach jest mgliste. Daj sobie spokój, chyba że masz po drodze.

Zapomnij o okazjach cenowych bo na mine wpadniesz.ja tez dlugo szukalem swojego czasu..glownie w lodzkim..to co sie naogladalem to ksiazke mozna bylo napisac..jeden to nawet mial chinskie plastiki z imitacja wlotow powietrza!!!! Ciezko w polsce kupic uzywke w dobrym stanie.ja kupilem w finale nowego.a co do uzywek..przypatrz sie raczej tym drozszym..w finale i tak wyjdzie cie taniej;)

Zapomnij o okazjach cenowych bo na mine wpadniesz.ja tez dlugo szukalem swojego czasu..glownie w lodzkim..to co sie naogladalem to ksiazke mozna bylo napisac..jeden to nawet mial chinskie plastiki z imitacja wlotow powietrza!!!! Ciezko w polsce kupic uzywke w dobrym stanie.ja kupilem w finale nowego.a co do uzywek..przypatrz sie raczej tym drozszym..w finale i tak wyjdzie cie taniej;)

Wiadomo okazji nie ma i na to nie liczę, po prostu na zdjęciach motocykl prezentuje sie całkiem ładnie i dlatego zwrócił moją uwagę :smile: Oj tez jak szukałem obecnego moto to widziałem niezłe rzeczy  :biggrin: . Wiadomo nie sztuka kupic szrot i dokładac a o porządne moto cięzko, wiekszość bezwypadkowo leżała  :P , ale jezeli sprzedający o tym powie to od razu inaczej na to patrzysz bo to tylko 2 koła i nie trudno jakąś glebe.  :smile:

A może warto kupić za 15 dołożyć na ewentualne usunięcie "ulepu" 3-4 tys i wiedzieć co się ma. Albo dać 19 za "nieulep" i tez dołożyć 2-3 na pakiet startowy, a być może jeszcze w lipcu/sierpniu jakiś kwiatek wyskoczy.

Z drugiej strony biorąc pod uwagę że samochody i motocykle te w "normalnym" stanie są w niemczech droższe niż w PL, to ciężko stwierdzić....

przebieg 14000 ori 2007 r.

LOL nieźle, masz ja od nowości? Zdarza mi się niewygodnym Katem w tzw. sezon tyle zrobić  B)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Z drugiej strony biorąc pod uwagę że samochody i motocykle te w "normalnym" stanie są w niemczech droższe niż w PL, to ciężko stwierdzić....

Patrząc jedynie na ogłoszenia typu mobile.de to tak masz racje .

LOL nieźle, masz ja od nowości? Zdarza mi się niewygodnym Katem w tzw. sezon tyle zrobić

To ile ten twój "Kat" ma już najechane ???

Byłeś? oglądałeś ? Kupiłeś ? czy nie warto ? 

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s