kucin Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Siemanko,Po 4 latach absencji w siodle seryjnego sporta w końcu udało się powrócić Pod koniec sierpnia trafiłem wymarzoną "od dziecka" 954rr, choć poszukiwałem wersji biało-granatowej to ostateczny wybór padł na szerszeniaHonda 954RR z 02roku. Jak widać stock,zwykła seria do dorobnych poprawek.W dniu zakupu:Od zakupu jakieś tam duperelki porobione-Oleje,płyny ustrojowe MOTUL-Oring wałka sprzęgła (niestety przy większych pionach zaczynał się pocić)-Świece DENSO Iridowe,-Szybka z garbem,-Krótkie klamki-Na dniach regulacja zaworów (44k nalatane więc pora sprawdzić]-Dokodowany 2 kluczyk do immoHonda miała dość dziwny ekonomizer pokazujący ile km zrobimy na 1l, udało się to zmienić na bardziej ludzką postać czyli l/100km (gdyby ktoś z forumowiczów potrzebował takiej pomocy- to zapraszam)Fotka na wypadzie- spot w Puławach aka zakończenie sezonu BMW 3ER Wieczorowe loty z "Modliszką" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Zacny okaz :-) niech się dobrze prowadzi LWG.do zobaczenia na trasie ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz621 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Świętna maszyna . Aby cie jeszcze posłużyła jeszcze nie jeden sezon bez szwanku . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Wieczorowe loty z "Modliszką" ładna... Kawa 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Bardzo fajny sprzęt czasem się zastanawiam czemu takiej nie kupiłem a wziałem f4i. 954 generalnie trochę droższa. Też mam żółtą Twoja bardzo mi sie podoba widać ze wszystko trzyma się kupy i ładnie prezenuje. Jeśli kiedyś będę zmieniał moto będzie właśnie to 954. Swoją drogą fajna sprawa z tym ekonomizerem aczkolwiek kto na to patrzy przy jeździe na moto:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Śliczny szerszeń! Wygląda kozacko! Szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jadowita przez ten kolor 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ale fajnie było się przejechać ;-) z resztą powiedziałem osobiście 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucin Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Wiosna tuż tuż, może w sumie to sezon się nie kończył.Drobne przygotowania do sezonu:-olej + filtry-stalowy oplot HELL+ MOTUL RB600-Klocki TRW sintermetalowe-Wyświetlacz biegów (koniec z zapinaniem 7biegu na trasie )- Poprawa wyglądu i dźwięku Leovince SBK (strasznie wielka ta pucha..)- Crashpady wometech`a-Uszczelniacze i olej na przedni zawiasI mały bonusik, styczniowy : :piwo: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Dobry bonus;d ciekawe jak będzie słychać z tym kominem;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Też mi się bardzo podoba ta ''pszczółka'' ...i marzy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi