kucin Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Siemanko,Po 4 latach absencji w siodle seryjnego sporta w końcu udało się powrócić Pod koniec sierpnia trafiłem wymarzoną "od dziecka" 954rr, choć poszukiwałem wersji biało-granatowej to ostateczny wybór padł na szerszeniaHonda 954RR z 02roku. Jak widać stock,zwykła seria do dorobnych poprawek.W dniu zakupu:Od zakupu jakieś tam duperelki porobione-Oleje,płyny ustrojowe MOTUL-Oring wałka sprzęgła (niestety przy większych pionach zaczynał się pocić)-Świece DENSO Iridowe,-Szybka z garbem,-Krótkie klamki-Na dniach regulacja zaworów (44k nalatane więc pora sprawdzić]-Dokodowany 2 kluczyk do immoHonda miała dość dziwny ekonomizer pokazujący ile km zrobimy na 1l, udało się to zmienić na bardziej ludzką postać czyli l/100km (gdyby ktoś z forumowiczów potrzebował takiej pomocy- to zapraszam)Fotka na wypadzie- spot w Puławach aka zakończenie sezonu BMW 3ER Wieczorowe loty z "Modliszką" 3 Cytuj
Mikado33 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Zacny okaz :-) niech się dobrze prowadzi LWG.do zobaczenia na trasie ;-) 0 Cytuj
Mariusz621 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Świętna maszyna . Aby cie jeszcze posłużyła jeszcze nie jeden sezon bez szwanku . 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Wieczorowe loty z "Modliszką" ładna... Kawa 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
AndrzejCBR Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Bardzo fajny sprzęt czasem się zastanawiam czemu takiej nie kupiłem a wziałem f4i. 954 generalnie trochę droższa. Też mam żółtą Twoja bardzo mi sie podoba widać ze wszystko trzyma się kupy i ładnie prezenuje. Jeśli kiedyś będę zmieniał moto będzie właśnie to 954. Swoją drogą fajna sprawa z tym ekonomizerem aczkolwiek kto na to patrzy przy jeździe na moto:) 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Śliczny szerszeń! Wygląda kozacko! Szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Dawid Xrv Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Jadowita przez ten kolor 0 Cytuj
B3DNAR Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Ale fajnie było się przejechać ;-) z resztą powiedziałem osobiście 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
kucin Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 Wiosna tuż tuż, może w sumie to sezon się nie kończył.Drobne przygotowania do sezonu:-olej + filtry-stalowy oplot HELL+ MOTUL RB600-Klocki TRW sintermetalowe-Wyświetlacz biegów (koniec z zapinaniem 7biegu na trasie )- Poprawa wyglądu i dźwięku Leovince SBK (strasznie wielka ta pucha..)- Crashpady wometech`a-Uszczelniacze i olej na przedni zawiasI mały bonusik, styczniowy : :piwo: 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 Dobry bonus;d ciekawe jak będzie słychać z tym kominem;d 0 Cytuj
Bocian Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 Też mi się bardzo podoba ta ''pszczółka'' ...i marzy... 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi