Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Klocki Lego

Rambo413

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka , to znowu ja :biggrin:

Odkopałem w piwnicy klocki lego. Łącznie ważą jakieś 3kg i jest to całkiem spora paczka. Niektóre z nich pamiętają czasy mojego dzieciństwa ale większa część jest bardziej "nowoczesna" (nie reklamuje żadnych partii politycznych jakby co :biggrin: ). Myślę że jest to fajna sprawa dla dziecka. Jeśli ktoś chciałby dla swojej pociechy lub sam lubi się pobawić lego to priv lub tel. 663-935-782

Cena 60 zł

PS. jakieś zdjęcia mogę wysłać na maila , bo tutaj nie chcą się dodać :c

Edytowane przez Rambo413 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

siema, zarezerwój  mi to, jak przyjdzie kobita do sie dopytam jej czy bierzemy, masz do tego też książeczki jak składać ?

Opublikowano

Siemka , to znowu ja :biggrin:

Odkopałem w piwnicy klocki lego. Łącznie ważą jakieś 3kg i jest to całkiem spora paczka. Niektóre z nich pamiętają czasy mojego dzieciństwa ale większa część jest bardziej "nowoczesna" (nie reklamuje żadnych partii politycznych jakby co :biggrin: ). Myślę że jest to fajna sprawa dla dziecka. Jeśli ktoś chciałby dla swojej pociechy lub sam lubi się pobawić lego to priv lub tel. 663-935-782

Cena 60 zł

PS. jakieś zdjęcia mogę wysłać na maila , bo tutaj nie chcą się dodać :c

Jakby co jestem drugi w kolejce. Dajcie znać jak wyszło.

Opublikowano

Jakby co to jestem trzeci w kolejce!

Opublikowano

Gary, dla siebie pewnie chcesz :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Jeśli lego technics to tak ;-) 

Natomiast mój pięcioletni Wojtuś bardzo ucieszyłby się z każdego Lego-prezentu pod choinką.

Opublikowano

Jakies byly, poszukam. W każdym razie jest to taka składanina klocków , nie gwarantuje ze wszystko ma swoje komplety :smile:

Pisz kosmaty czy sie zdecydujesz , bo kolejka sie robi :P

Opublikowano

Ok , to priv jakby co :smile:

• Dodaj nową pozycję...