Rambo413 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Siemka , to znowu ja Odkopałem w piwnicy klocki lego. Łącznie ważą jakieś 3kg i jest to całkiem spora paczka. Niektóre z nich pamiętają czasy mojego dzieciństwa ale większa część jest bardziej "nowoczesna" (nie reklamuje żadnych partii politycznych jakby co ). Myślę że jest to fajna sprawa dla dziecka. Jeśli ktoś chciałby dla swojej pociechy lub sam lubi się pobawić lego to priv lub tel. 663-935-782 Cena 60 zł PS. jakieś zdjęcia mogę wysłać na maila , bo tutaj nie chcą się dodać :c Edytowane 13 Listopada 2015 przez Rambo413 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 siema, zarezerwój mi to, jak przyjdzie kobita do sie dopytam jej czy bierzemy, masz do tego też książeczki jak składać ? https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domo00 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Siemka , to znowu ja Odkopałem w piwnicy klocki lego. Łącznie ważą jakieś 3kg i jest to całkiem spora paczka. Niektóre z nich pamiętają czasy mojego dzieciństwa ale większa część jest bardziej "nowoczesna" (nie reklamuje żadnych partii politycznych jakby co ). Myślę że jest to fajna sprawa dla dziecka. Jeśli ktoś chciałby dla swojej pociechy lub sam lubi się pobawić lego to priv lub tel. 663-935-782 Cena 60 zł PS. jakieś zdjęcia mogę wysłać na maila , bo tutaj nie chcą się dodać :c Jakby co jestem drugi w kolejce. Dajcie znać jak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Jakby co to jestem trzeci w kolejce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Gary, dla siebie pewnie chcesz W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Jeśli lego technics to tak ;-) Natomiast mój pięcioletni Wojtuś bardzo ucieszyłby się z każdego Lego-prezentu pod choinką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo413 Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Jakies byly, poszukam. W każdym razie jest to taka składanina klocków , nie gwarantuje ze wszystko ma swoje komplety Pisz kosmaty czy sie zdecydujesz , bo kolejka sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 dobra bierim 1 https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo413 Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ok , to priv jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi