Lancet Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Super - kask, jak kask, ale te oczy... 1 "Be yourself, no matter what they say!" Sting
aiwis Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Dziękuję wam za porady😊a Lancet oczy jak oczy Edytowane 8 Lipca 2016 przez aiwis (wyświetl historię edycji)
rafalek_s Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Lancet ma zawodowo inne spojrzenie na zwykłe organy
Bulba Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Zapewnie "coś" w tych oczach zobaczyl )) "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
aiwis Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Zobaczył dziką pasję motocyklową!!! Ileś lat temu nigdy bym nie pomyślała, że usiądę na motocykl, a że kupie swoje sprzęty, tym bardziej... (jak to rodzina mówi cytuje"Sylwia na stare lata głupiejesz, albo chcesz się szybciej zabić bo w Polsce już nie można żyć" A ja im odpowiadam. Przeżyje jeszcze was wszystkich, bo z każdym dniem czuję się coraz lepiej. A motocykl mi się przyda jak będę uciekać przed ludźmi co tylko siedzą przed telewizorem i marudzą na wszystko. Gotowa jestem robić na dwa etaty, aby tylko dorobić się swojej maszyny no fakt to może zgłupiałam...
Lancet Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Zapewnie "coś" w tych oczach zobaczyl )) A niech to "coś" zostanie moją słodką tajemnicą - może jutro uda mi się porównać te ze zdjęcia z oryginałem! "Be yourself, no matter what they say!" Sting
aiwis Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 A poznasz mnie bez kasku.... wiesz w kasku każdy wygląda inaczej
wielebny67 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 A poznasz mnie bez kasku.... wiesz w kasku każdy wygląda inaczejBez kasku nie wypuszczają :-D
aiwis Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Jakoś się przemkne no cóż chociaż opcja w kasku jest dobra po co straszyć ludzi😆 1
Lancet Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 A poznasz mnie bez kasku.... wiesz w kasku każdy wygląda inaczej Będę dziewczynom zaglądał w oczy - może poznam 1 "Be yourself, no matter what they say!" Sting
aiwis Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Dla ułatwienia będę między 13 30 a 16. To powodzenia 😊i do milego
Rekomendowane odpowiedzi