Lancet Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Super - kask, jak kask, ale te oczy... 1 "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Dziękuję wam za porady😊a Lancet oczy jak oczy Edytowane 8 Lipca 2016 przez aiwis (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Lancet ma zawodowo inne spojrzenie na zwykłe organy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Zapewnie "coś" w tych oczach zobaczyl )) "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Zobaczył dziką pasję motocyklową!!! Ileś lat temu nigdy bym nie pomyślała, że usiądę na motocykl, a że kupie swoje sprzęty, tym bardziej... (jak to rodzina mówi cytuje"Sylwia na stare lata głupiejesz, albo chcesz się szybciej zabić bo w Polsce już nie można żyć" A ja im odpowiadam. Przeżyje jeszcze was wszystkich, bo z każdym dniem czuję się coraz lepiej. A motocykl mi się przyda jak będę uciekać przed ludźmi co tylko siedzą przed telewizorem i marudzą na wszystko. Gotowa jestem robić na dwa etaty, aby tylko dorobić się swojej maszyny no fakt to może zgłupiałam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Zapewnie "coś" w tych oczach zobaczyl )) A niech to "coś" zostanie moją słodką tajemnicą - może jutro uda mi się porównać te ze zdjęcia z oryginałem! "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 A poznasz mnie bez kasku.... wiesz w kasku każdy wygląda inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 A poznasz mnie bez kasku.... wiesz w kasku każdy wygląda inaczejBez kasku nie wypuszczają :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jakoś się przemkne no cóż chociaż opcja w kasku jest dobra po co straszyć ludzi😆 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 A poznasz mnie bez kasku.... wiesz w kasku każdy wygląda inaczej Będę dziewczynom zaglądał w oczy - może poznam 1 "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Dla ułatwienia będę między 13 30 a 16. To powodzenia 😊i do milego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi