Irek30 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 Piszę tutaj na przykład o prezydentach miast. Taki potrafi zarobić nawet 150 tys. rocznie .Czy jest to na tyle wymagająca praca? 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jaro1975 Opublikowano 9 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 ile jeszcze takich politycznych tematów tu pozakładacie? Marsze niepodległości, imigranci, teraz kolejny .... błagam, zostawcie forum na tematy dotyczące 2oo, a jak chcecie sobie podyskutować o polityce, zakładać tematy typowo zaczepne to idźcie w inne miejsce. Prośba ogromna do moderatora o zamknięcie tego tematu (jak i pozostałych typowo politycznie zaczepnych) 9 Cytuj
WojtasLDZ Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 A może utworzyć w dziale humor temat "o polityce" 0 Cytuj
Pit71 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 Piszę tutaj na przykład o prezydentach miast. Może tam pociągniesz temat http://polityka.org.pl/ 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Mała Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 błagam. tu jest forum motocyklowe... dajcie spokój z tą polityką chociaż tutaj 0 Cytuj
LAFAY Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 kuzwa Irus kochany , tak postow nie nabijesz , napisz cos sensownego; co dzisiaj w markecie kupiles? czy zmieniasz skarpety? co tam na wspolnej sie dzieje? a nie Ty z takim shitem wyjezdzasz......... 2 Cytuj
Zet Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 Może powinna być wprowadzona zasada mówiąca, że na tematy odległe od motocykli mają prawo (też ograniczone) wypowiadać się tylko Dawcy lub Członkowie stowarzyszenia? Nie psujmy tak ładnego forum. I tak ostatnio mam wrażenie że mało jest poruszanych tematów ściśle motocyklowych. Tak, wiem, mam tu konto, sam mogę coś napisać... 0 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA
jaquzie Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 chociaż do dobrego działu ten temat trafił - Off Topic 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Mur67 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 Może powinna być wprowadzona zasada mówiąca, że na tematy odległe od motocykli mają prawo (też ograniczone) wypowiadać się tylko Dawcy lub Członkowie stowarzyszenia? Nie psujmy tak ładnego forum. I tak ostatnio mam wrażenie że mało jest poruszanych tematów ściśle motocyklowych. Tak, wiem, mam tu konto, sam mogę coś napisać... Cenzura? na off-topie dużo tematów z d..y. Madrych . głupich ale taka rola off-topu, Na tematy "dziwne" : rada jest jedna dać mu umrzeć jak najszybciej śmiercią naturalna 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgadzam się z kolegą Mur67 Nie chcesz -nie czytaj "zmień kanał" Niektórych podatników interesuje na co wydawane są ich pieniądze, a innych kto będzie tańczył z gwiazdami na lodzie. Wszyscy jesteśmy motocyklistami ale możemy mieć inne spojrzenie na otaczający nas świat 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Zet Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2015 Nie chcesz -nie czytaj "zmień kanał" W sumie racja, przepraszam. Zawodowo zajmuję się monitorowaniem ludzi (i nieludzi) online, skłonność do cenzury wynika wprost z oceanu ludzkiej głupoty której jestem świadkiem każdego dnia. Taki odruch obronny. Zmieniam kanał zgodnie z zaleceniem 0 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA
Rekomendowane odpowiedzi