krzycho Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 zapowiada sie w końcu dobry film o tematyce motocyklowej. opinie slyszalem dobre. moze ktos ogladal? ja wybiore sie do kina:D 6 kwietnia polska premiera http://www.youtube.com/watch?v=2zyo3R1IOL4 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 ale na koncu trilera jest napis od 30 wrzesnia 2011 wiec jak? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 może być ciekawy ale Żony Plecaczka na niego nie wezmę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 30 wrzesnia byla premiera świat. polska premiera jest dopiero teraz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Faktycznie, przepraszam za nieuwage. Zapowiada sie ciekawie pojde na niego do kina moze podjade moto mysle ze nie bede sam:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Tego nie można przegapić 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Już tyle czasu, z niecierpliwością czekam na ten film !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Podjade moto i bede siedzial w kombi i kasku i jeszcze jak film 3D to bedzie za***iscie hahahahaahha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Film widziałem w orginale. Ba nawet gdzieś ma na dysku ;P. Nie jest w 3d. ale Żony Plecaczka na niego nie wezmę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gifMoja obejrzała i żyje. Jest fajny moment odnośnie tolerancji upodobań drugiej osoby 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 jestem w trakcie lukania 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibu Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Zapowiada się ciekawie, trzeba się do kina wybrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 film robi wrażenie, oglądałem w domu w hd, niesamowite są ujęcia ze stacjonarnej kamery gdy nie widać nawet koloru przejeżdżającego motocykla gdzieś po jakiejś uliczce 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Moja obejrzała i żyje. Jest fajny moment odnośnie tolerancji upodobań drugiej osoby No moja pewnie też przeżyje :)Tolerancja do upodobań na 100% się przyda http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif , ale tam też jest ostre pałowanie a tego wolę Plecaczkowi tak mocno nie pokazywać... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Jeśli jest w 3D to warto wybrać się do kina 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaels19free Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 (edytowane) Motocykle 3D Jazda na krawędzi Cały film - strims.pl polecam jesli jeszcze ktos nie widział Edytowane 5 Czerwca 2012 przez Suchy-wolk Post przeniesiony. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 a grają to w którymś łódzkim kinie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ja obejrzałem Dzięki Koledze Michaels19free (serdeczne dzięki za podrzucenie linka), i przyznam jedno: ZAJEB**** film!Pokazuje emocje, pokazuje to co czują tacy kierowcy. Pokazuje to co w motocyklach najpiękniejsze wg. mnie. Na prawde polecam, nawet jak ktoś jeździ Chopperem, i nie interesują go wyścigi, bo ten jest szczególny.OT: zostało mi już 297 dni do tego jak będę mógł A1 zrobić i kupić przecinaka.. 125 niestety 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 super film 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi