Lancet Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Impreza i filmik - super! (najbardziej podobały mi się te wstawki z damskimi nogami ) Mam nadzieję, że uda mi się wreszcie wziąć udział w Motomikołałach w przyszłym roku! 3 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ewidentnie muszę popracować nad łydkami Pozdrowienia dla autora filmu, dzięki za rozszerzenie palety barw moich rajtek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 A ja myślałem, że się Jusia prebierałaś 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucZyn Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ewidentnie muszę popracować nad łydkami Pozdrowienia dla autora filmu, dzięki za rozszerzenie palety barw moich rajtek Dzięki! Będę wypatrywał tych łydek na następnej imprezie Zdrówka życzę! 1 Cytuj Facebook YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Dzięki! Będę wypatrywał tych łydek na następnej imprezie Zdrówka życzę! Dziękuje i wzajemnie To na następnych MotoMikołajach bądź bardziej czujny bo będę na moto więc rajtek nie będzie, ale obiecuje że stylizacyjnie nie zaniżę tegorocznego poziomu, mam już nawet w głowie pewien pomysł... A ja myślałem, że się Jusia prebierałaś Gdybym się przebierała wybrałabym bezsprzecznie amarant, wiadomo Edytowane 11 Grudnia 2015 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Super film!!! Bardzo żałuję, że nie mogłem przyjechać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Minęło parę dni, zanim zdążyliśmy przejrzeć każdą uzbieraną złotówkę z dwóch stron Nareszcie możemy oficjalnie podsumować datki: 1. Wpłaty na konto bankowe od motocyklistów, ich rodzin, znajomych i przypadkowo napotkanych ludzi, którzy wzięli ulotki: 2357,08 PLN 2. Wsparcie sponsorów TomTom oraz Profit Doradcy Finansowi: 3000 PLN 3. Pieniążki wrzucone do skarbon kwestarskich rozstawionych na terenie Łodzi i okolic: 1707 PLN- dodatkowo zebrano w Futuryście: 1600 PLN- dodatkowo zebrano w Ptak Outlet: 3640,94 PLN- dodatkowo zebrano dzięki drużynie Wilki Łódzkie: 854,65 PLN ***ŁĄCZNA ZEBRANA KWOTA ZE ZBIÓRKI: 13159,67 PLN*** Poniesione koszty związane z zakupem wymarzonych prezentów, organizacją wydarzeń, nieplanowanymi zakupami, koszulkami forumowymi dla każdego dziecka, opaskami odblaskowymi i wieloma innymi, których można by wymieniać bez końca: 9915,60 PLN ***ZATEM ŁĄCZNA KWOTA, KTÓRĄ PRZEZNACZYMY NA ORGANIZACJĘ IMPREZ DLA DZIECI W 2016 ROKU WYNOSI: 3244,07 PLN*** P.S. Do rozliczenia nie bierzemy pod uwagę rowerów oraz innych darów przekazanych dla naszych podopiecznych ŚMIAŁO INFORMUJEMY, ŻE POBILIŚMY KOLEJNY REKORD POD KAŻDYM WZGLĘDEM I NIE MOŻEMY SIĘ DOCZEKAĆ MOTOMIKOŁAJÓW 2016! DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ! 14 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 12 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Przyznam że był stres czy wystarczy kasy na wszystkie zobowiązania jakich się podjęliśmy ale po raz kolejny okazało się ze określenie DAWCY wobec motocyklistów brzmi dumnie. Wspaniałą informacją jest to że mamy ponad 3k zł na imprezy w 2016 to znaczy ze znowu będziemy mogli wsadzić dzieciaki do autokaru i zawieźć na fajne imprezy. Już zaczynam knuć gdzie pojedziemy w przyszłym roku 😀 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AgaJaga Opublikowano 12 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Dzięki wielkie wszystkim którzy przyczynili się do tego źe po raz kolejny moglibyśmy spełnić dziecięce marzenia =D> 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Dokładnie DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM MOTO MIKOŁAJOM i nie tylko . JESTEŚCIE WIELCY . 4 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Świetna informacja - takie wieści zadają kłam plotkom, że ludzie stali się nieczuli na problemy innych. Serce rośnie i nadzieja także! Rzeczywiście - JESTEŚCIE WIELCY! To także super-przykład dla młodych, także tych z domu dziecka, że warto wspierać akcje charytatywne, bo nawet niewielki uśmiech dziecka jest wart wszelkich starań. Z różnych względów nie wziąłem czynnego udziału w akcji, ale może przyszły rok będzie łaskawszy. Cieszę się zaś i jestem dumny, że mogę się zaliczyć do takiego grona ludzi, jakie tworzy Forum! Trzymajcie tak dalej! 4 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Powiem za Siebie ale pewnie reszta tez tak myśli jakby nie organizatorzy pewnie nie było by takiej świetnej akcji. Dziękuje ze moglem uczestniczyć w tak zacnym wydarzeniu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Świetne wiadomości! Fajnie, że dużo motocyklistów się zaangażowało, fajnie, że jest kasa na działania. Dobrze, że w parze z chęciami idą konkretne działania. 3 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Powiem za Siebie ale pewnie reszta tez tak myśli jakby nie organizatorzy pewnie nie było by takiej świetnej akcji. Dziękuje ze moglem uczestniczyć w tak zacnym wydarzeniu. Trybik masz rację, gdyby nie świetna organizacja nie było by super finału. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasik Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Pierwsze Moto Mikołaje zaliczone Widzimy się na kolejnych, oby z równie fajnym finałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 szybko się obudziłeś 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 No ze snu zimowego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi