Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Mikołaje Na Motocyklach 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś jestem w pracy i mogę wrzucić filmik z funkcjonowania czapki, która gra, świeci i się porusza!!! 

Tak jak rozmawialiśmy, jeśli zakupicie powiedzmy 3 sztuki, będę miał po świętach możliwość przyjęcia ich na zwrot.
Oczywiście oferta zwrotu jest kierowana to moto mikołajów ze stowarzyszenia w celu zrobienia szału wśród dzieciaków.
Jak coś, dajcie znać na prv... cena takiej czapy to 60 zł.  

...

Opublikowano

Dziś jestem w pracy i mogę wrzucić filmik z funkcjonowania czapki, która gra, świeci i się porusza!!! 

Tak jak rozmawialiśmy, jeśli zakupicie powiedzmy 3 sztuki, będę miał po świętach możliwość przyjęcia ich na zwrot.

Oczywiście oferta zwrotu jest kierowana to moto mikołajów ze stowarzyszenia w celu zrobienia szału wśród dzieciaków.

Jak coś, dajcie znać na prv... cena takiej czapy to 60 zł.  

Rogal, to jest za***iste :biggrin:

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value."
-- Albert Einstein

Opublikowano

Dorzucam jeszcze parę grosików od siebe.

Nas ne dogoniat !!!  :moto:

Opublikowano

Czy jest szansa, aby poznać gdzieś plan imprezy - wiele osób zadaje mi pytania, "gdzie i kiedy będzie można zobaczyć te mikołaje na motorach" - może warto by było podać przybliżony czas/trasy przejazdu...?

Opublikowano

nie jestem z lodzi i nie znam jakos supe miasta wiec mam pytanie do Was; moze i glupie ale kto pyta nie bladzi ;p

"Do końca tygodnia opublikujemy mapę i harmonogram przejazdu motocyklistów przez Łódź. Wjazd na Pasaż Schillera będzie możliwy prawdopodobnie od dwóch stron, ale tylko dla jednośladów. Prosimy zatem o pozostawienie samochodów na pobliskich parkingach"

wjazd od dwoch stron czyli? :P

Opublikowano (edytowane)

Mam naszykowanych 20 misiów dla dzieci z DD ;-) Wystarczy? ;-) Jak coś to jeszcze przeprowadze akcję wśród znajomych gdyby było mało :-D

Edytowane przez Panterka (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Mam troch nowych maskotek i jakieś książeczki dla dzieci, dajcie znać gdzie mogę je dostarczyć.

Rzutem na taśmę poszedł przelew... będzie dopiero jutro na koncie Stowarzyszenia...

Edytowane przez Sailor (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Kaska poleciała :-)

Opublikowano (edytowane)

Master611

Właściwie to od 3 stron. Tj

-Tuwima

-6 Sierpnia

-Moniuszki

Do 11 to nawet od Zielonej możesz wjechać i przeciąć skrzyżowanie Piotrkowskiej z 6Sierpnia/Traugutta.

Edytowane przez Kark (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)
Wątek poświęcony przejazdowi i spotkaniu już znajduje się tutaj :smile: Tam proszę kontynuować dyskusję dot. wjazdu. Edytowane przez Suchy-wolk
mój błąd (wyświetl historię edycji)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Motocykliści do roboty! Niech każdy z forum dorzucić te 5 złoty to niezła suma się uzbiera. Pomyślcie o nich. Niech każdy odpuści kawy czy czego tam chce i dorzuci cegiełkę :smile:

Opublikowano

Jeszcze dziś moja przyjaciółka dorzuci swoje parę groszy :smile:

Opublikowano

Poszło, jutro jeżdżę bez kaw :-P

Opublikowano

zaj....te  B)  :rock:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Dwa razy oglądałem ;) super:)

Opublikowano

najpierw lewym, potem prawym okiem Seba ? :P

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Dobry film :smile: 

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s