Rogal Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Dziś jestem w pracy i mogę wrzucić filmik z funkcjonowania czapki, która gra, świeci i się porusza!!! Tak jak rozmawialiśmy, jeśli zakupicie powiedzmy 3 sztuki, będę miał po świętach możliwość przyjęcia ich na zwrot.Oczywiście oferta zwrotu jest kierowana to moto mikołajów ze stowarzyszenia w celu zrobienia szału wśród dzieciaków.Jak coś, dajcie znać na prv... cena takiej czapy to 60 zł. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Dziś jestem w pracy i mogę wrzucić filmik z funkcjonowania czapki, która gra, świeci i się porusza!!! Tak jak rozmawialiśmy, jeśli zakupicie powiedzmy 3 sztuki, będę miał po świętach możliwość przyjęcia ich na zwrot. Oczywiście oferta zwrotu jest kierowana to moto mikołajów ze stowarzyszenia w celu zrobienia szału wśród dzieciaków. Jak coś, dajcie znać na prv... cena takiej czapy to 60 zł. Rogal, to jest za***iste 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbal Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Dorzucam jeszcze parę grosików od siebe. 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@rt Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Czy jest szansa, aby poznać gdzieś plan imprezy - wiele osób zadaje mi pytania, "gdzie i kiedy będzie można zobaczyć te mikołaje na motorach" - może warto by było podać przybliżony czas/trasy przejazdu...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Czy jest szansa, aby poznać gdzieś plan imprezy - wiele osób zadaje mi pytania, "gdzie i kiedy będzie można zobaczyć te mikołaje na motorach" - może warto by było podać przybliżony czas/trasy przejazdu...? Nam też zależy na tym, aby trasę mieć przyklepaną, ale oczekujemy cały czas na decyzję w sprawie przejazdu Piotrkowską. 5 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@rt Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Czekam więc cierpliwie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 nie jestem z lodzi i nie znam jakos supe miasta wiec mam pytanie do Was; moze i glupie ale kto pyta nie bladzi ;p "Do końca tygodnia opublikujemy mapę i harmonogram przejazdu motocyklistów przez Łódź. Wjazd na Pasaż Schillera będzie możliwy prawdopodobnie od dwóch stron, ale tylko dla jednośladów. Prosimy zatem o pozostawienie samochodów na pobliskich parkingach" wjazd od dwoch stron czyli? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panterka Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Mam naszykowanych 20 misiów dla dzieci z DD ;-) Wystarczy? ;-) Jak coś to jeszcze przeprowadze akcję wśród znajomych gdyby było mało :-D Edytowane 30 Listopada 2015 przez Panterka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Mam troch nowych maskotek i jakieś książeczki dla dzieci, dajcie znać gdzie mogę je dostarczyć. Rzutem na taśmę poszedł przelew... będzie dopiero jutro na koncie Stowarzyszenia... Edytowane 30 Listopada 2015 przez Sailor (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Kaska poleciała :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Master611 Właściwie to od 3 stron. Tj -Tuwima -6 Sierpnia -Moniuszki Do 11 to nawet od Zielonej możesz wjechać i przeciąć skrzyżowanie Piotrkowskiej z 6Sierpnia/Traugutta. Edytowane 30 Listopada 2015 przez Kark (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Wątek poświęcony przejazdowi i spotkaniu już znajduje się tutaj Tam proszę kontynuować dyskusję dot. wjazdu. Edytowane 30 Listopada 2015 przez Suchy-wolk mój błąd (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chylon Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Kochani zebraliśmy sporo kasy ale niestety jeszcze nam sporo brakuje i jak tak dalej będzie szło to nie będzie sumy nawet z tamtego roku. Także Uprasza się Tych co jeszcze się nie dorzucili aby nie zapomnieli o naszych Dzieciaczkach z Domu Dziecka 2 i 8. SERDECZNIE DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Z racji tego, że nie każdy korzysta z Facebooka: "> ">Zapowiedź akcji w Radio ESKA ŁÓDŹDziękujemy za zaproszenie i możliwość promowania akcji Posted by MotoMikołaje Łódź on 1 grudnia 2015 8 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Motocykliści do roboty! Niech każdy z forum dorzucić te 5 złoty to niezła suma się uzbiera. Pomyślcie o nich. Niech każdy odpuści kawy czy czego tam chce i dorzuci cegiełkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Poszło ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jeszcze dziś moja przyjaciółka dorzuci swoje parę groszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Poszło, jutro jeżdżę bez kaw :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Rewelacyjny materiał od @LucZyn 19 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 zaj....te 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dwa razy oglądałem super:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 najpierw lewym, potem prawym okiem Seba ? 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 To je dobre'. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dobry film 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Filmik super fajnie zrobiony i ten podkład muzyczny a zwłaszcza akcje z lakami czad . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi