master611 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 przelew poszedl! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Jutro mam mieć info jakie duże to akwarium może być, a od tego zależy ile rybek Miśki, akwarium i rybki to nie wszystko. Do tego dochodzi pokrywa, oświetlenie, filtr, podłoże, rośliny, itp. Sam mam 140l baniak z dużym kubłem do filtrowania + oprzyrządowanie co2 i wiem ile czego potrzeba i jaki to koszt. Serio serio. Jak mi Salat poda budżet na to akwa, to zobaczę co w tej cenie da się zrobić Akwarium znalazłam sprzedawcę w Łodzi ceny akwarium są od 25 złotych:... Juśka, w Rybarium mam najlepszy kontakt, bo praktycznie wszystko u nich kupuję i sąsiadują ze mną blok w blok, więc to bardzo dobry wybór. Jeżeli chodzi o baniak, to jedyne sensowne akwa to od 60l w górę. Poniżej tej wartości to 'kotniki' lub krewetkaria. Tak więc Salat, wal do mnie jak w dym! Edytowane 24 Listopada 2015 przez boodgee (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Spokojnie ja też bawię się w akwarystykę i dokładnie wiem ile to kosztuje i nie wykluczone ze problem już jest rozwiązany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 więc to bardzo dobry wybór. - jak zwykle przypadek Na razie próbuje się ogarnąć po przeczytaniu listy prezentów..., bo to co dla Nas jest codziennością dla tych dzieci jest marzeniem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biegal Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 W piwnicy mam jakieś akwarium, chyba nawet jest szczelne jeszcze Nie wiem ile litrów, ale całkiem spore. Jak jest potrzeba to mogę wymierzyć itd. Niestety osprzętu żadnego do niego nie mam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Jako że sporo ludzi mnie prosiło to w galerii pojawiło się kilka skanów listów od dzieciaków z dd2. Możecie podziwiać talenty plastyczne naszych podopiecznych Na wielu listach widać że dzieci się postarały o jak najlepszą oprawę graficzną. Teraz my musimy się bardzo postarać i zebrać kasę na wszystkie zamówione prezenty, a powiem wam że narazie jest nie za bogato. Na dzień dzisiejszy brakuje nam około 3 000 zł Tak że jeśli jakiś motocyklista jeszcze nie przyłączył się do akcji to to jest właśnie ta scena kiedy dajecie serducho !!!! Dzieciaki na nas liczą !!!!!!!!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Powiem źe z roku na rok listy są coraz bardziej ciekawe, dzieciaki się starają więc damy radę dla nich. Super listy :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Nie wiem co napisać po przeczytaniu listów. Jest mi mega przykro, że dzieciaki muszą być w domu dziecka, bo ktoś nie potrafił o nie zadbać. Z drugiej strony jestem w szoku, że nie chcą prezentów z kosmosu a podstawowe rzeczy jak bluzy, czapki, buty... Trzeba na serio zewrzeć poślady i postarać się w PTAKu. 3 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 No wiesz w zeszłym roku hitem zamówień w dd2 były elektryczne szczoteczki do zębów...... jako że w tym roku nie widzę takich zamówień znaczy że dzieciaki je szanują i wciąz się z nich cieszą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Damy radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbal Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Słuchajcie. Ja kiedyś popełniłem standardowy wychowawczy błąd i chciałem dzieciom kupiś zwierzątko do domu. Pomysł padł na rybki. Czułem czym to się skończy i kupiłem małe akwarium - krewetkarium 10L wymairy 20x20x25cm. Jest kompletne z oświtleniem, pompką, grzałką. Używane było może 3 tygodnie i teraz tylko zajmuje miejsce na półce. Jeżeli unacie że się nadaje to jest do wzięcia. Powinno mi się zmieścić do kufra na moto 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Akwarium juz ogarnięte, a od wczoraj parkują u mnie kolejne rowery, 2 od @Nico i jeden od @Biegala 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Mam do akwarium żwir ,2 duże piaskowce, filtr wewn., jedzonko dla rybek jeśli coś się przyda to podrzucę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Sie zdzwonimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Mam do akwarium żwir ,2 duże piaskowce, filtr wewn., jedzonko dla rybek jeśli coś się przyda to podrzucę :)o ilSpr octem, czy się nie rozpuszcza ten żwir. 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Dziś piękny pełno wymiarowy rower dostarczył @gregorSTG dzięki !!!! Jak znajdę czas jutro to pykne nową fotkę Rower w pięknym stanie dostaliśmy dla dzieciaków od Oli ,dzięki akcji którą przeprowadziła Juśka. Pozdrawiam dziewczyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panterka Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Może dla tych młodszych dzieci dodatkowo jeszcze można dorzucić jakąś maskotkę. Nie wiem ile jest tych najmłodszych, ale ja chętnie oddam misiaki, a mam ich tyle po swoich dzieciach, że nie mieszczą mi się w szafie ;-) Starszy syn ma swojego kota, a młodszy woli pieluche jako przytulanke ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Maskotki bardzo chętnie, jeśli uzbiera się odpowiednia ilość to mogli byśmy zrobić tak jak bodaj 2 lata temu że każdy dzieciak dostawał prezent plus maluchy losowały sobie maskotkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panterka Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Ok, w takim razie zajrzę do otchłani szafy i z pewnością trochę dostarcze :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol-77 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Poszło. Mała cegiełka dla dzieciaków. P.S. Rowery jeszcze potrzebne? Mam rower dla dziecka 6-8 lat na 16" kółkach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Rowery zawsze im są potrzebne jak możesz to skontaktuj się z salatem numer ma w profilu 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Dobrze Chylon prawi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 dzięki akcji którą przeprowadziła Juśka. - nie przyznaje się do winy Pozdrawiam również... PS mam nadzieje, że Ola ma wiele kłódek do wymiany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 27 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Dzisiaj z Prezesem Suchym zrobiliśmy pierwsze zakupy, przy okazji odwiedziliśmy BlakJacka, który zamówił dla nas kilka rzeczy w bardzo dobrych cenach - Dzieki Jutro kolejne zakupy no i oczywiście wielka kwesta w Ptak Outlet 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gos_ Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Przeczytałam te parę listów od dzieci do św. Mikołaja. Widzę, że kilka z nich chciałoby dostać oryginalne rzeczy. W razie czego tutaj mogę wspomóc, ponieważ moja siostra zajmuje się sprzedażą niektórych z nich. Nie wiem czy mogę na forum przesłać linki do sklepu, więc w razie zainteresowania piszcie na priv. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi